Insinööri tieto-ja viestintä tekniikka

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Insinööri tieto-ja viestintätekniikan Engineering

&nbsp

Vuonna ICE ohjelman opiskelijat on opiskeltava grand yhteensä 145 opintoviikkoa. Kaksi vaihtoehtoa tarjotaan ICE opiskelijoille, eli Viestintä Engineering (CE) ja Information Technology (IT) vaihtoehtoja. Ensimmäisen ja toisen vuoden ICE opiskelijat toteuttavat samat kurssit molemmat vaihtoehdot. Kolmannen ja neljännen vuoden ICE opiskelijat kestää joitakin yhteisiä kursseja, kuten kursseja kunkin vaihtoehdon. Huomaa, että ICE-ohjelman tarkoituksena on tarjota tietoa ja liittyvät taidot laajassa alalla CE-ja IT. Tämä on yksi suuria muutoksia modernin elämän, ja niihin liittyvät kurssit on suunniteltu kuvaamaan kaikkia keskeisiä teemoja.

&nbsp

Yli neljän vuoden ohjelma, erilaisia ​​osaamiseen perustuva ja yleisiä kursseja tarjotaan, jotta de-hittää monipuolinen valmistuneiden kuin "elinikäinen oppijoiden.Tällaiset kurssit ovat viestintätaitoja käytön kehittämiseksi Englanti kielen, insinöörin, tietotekniikka ja erilaisia ​​liberaalin opintoja. AP-mistapaa sisällä erikoiskursseja myös antaa opiskelijoille käsitys perusperiaatteiden kanssa kykyä seurata uutta tietoa. Lisäksi ICE opiskelija tutkii viisi laboratorion kursseja sekä saadakseen joitakin käytännön kokemusta ja ymmärtämään niihin liittyvän materiaalin käsitellään muita kursseja.

&nbsp

Suunnitteluprojekti lopullisessa kolmeen lukukauteen on tärkeä ominaisuus ICE-ohjelman, jonka avulla opiskelijat voivat soveltaa tietojaan ja taitojaan erityisalalla suunnittelu. Pituus hanke edellyttää opiskelijan suunnitelman ja aikaa hallita laajennettu toimintaa, jossa esitetään tärkeitä näkökohtia konepajakäytäntöä, mukaan lukien osa projektinhallintaa, kuin puhtaasti tekninen.Keskeisten suoritteiden tulee olemaan merkittävä projektin raportti ja esitys yleisölle, joista osa vierailevat teollisuusjohtajien. Kokonaisvolyymi hanke on itsessään tärkeä, ja tekee virallisesti päätökseen useita välivaiheita sopimatonta. Kuitenkin jotkut vallanjakojärjestelmää otetaan käyttöön läpi vaatimuksen osavuosikatsauksiin, keskustelutilaisuuksia jne.. Erityisesti toteutettavuustutkimus ja alkuperäinen suunnitelma-ning vaiheessa virallisesti tarvitaan elementin kuvattu Design Project osan aikana lukukauden 6. Näin varmistetaan, että perus-suunnittelu, kirjallisuus tutkimukset ja kriittinen, mahdollisesti aikaa vievää näkökohtia, kuten laitteiden valmistus ja erityinen komponentti ostaa, ovat olemassa ennen varsinaisen hankkeen (osat B ja C) alkaa vuonna 4. Huomaa, että työ Design Project, osa B lukukauden 7 jatketaan viimeisen osan Design Project C osa lukukauden 8.

&nbsp

Erilaisia ​​opetus-ja oppimismenetelmien otetaan käyttöön koko ICE-ohjelman mukaisesti kattavia, institutionaaliset opetuksen ja oppimisen strategiaa. Luennot, Tutorials, työpajoja ja käytännön luokat on esiintynyt koko ohjelmasta. Yhteystiedot aika arvioida elementit pois päältä, lineated kunkin kurssin ääriviivat. Kuitenkin jokainen kurssi antaa strategian, jolla pyritään antamaan omaa vastuuntuntoa oppimiseen puolelta opiskelija. Ohjaus ja resurssien oppiminen, mukaan lukien asianmukaisen käytön IT-työllistyvät kaikkialla, ja edistää kehitystä "elinikäisen oppijan.

&nbsp

&nbsp

Pääsyvaatimukset

&nbsp

Opiskelijan on täytettävä seuraavat yleiset sisäänkäynti vaatimukset. Hakijan on oltava:

  • M.Kuusi todistus (Grade 12) tai vastaava (5 "O" taso, jossa on keskimäärin C: n tarkkuudella);
  • Hyvä fyysinen ja psyykkinen terveys ja olla ilman tartuntatautien;
  • selkeiden tietojen hyvän käytöksen;
  • taito Englanti.

&nbsp

Englanti kielitaitovaatimukset

&nbsp

Kaikkien hakijoiden on täytettävä sisäänkäynti vaatimukset Englanti Kielitaito nimenomaan par-sesti tiedekunnan tai koulutusohjelman kuin tapauksen (yleensä IELTS 5.0 tai vastaava).

&nbsp

Huomaa: Riippuen todellinen taso arvioinnin tulokset hakija voi ehdollisesti hyväksytään pakollinen läsnäolo jossakin Englanti-intensiivikursseja tarjotaan. Nämä on suunniteltu tuomaan hakijan tasolle asti Full Entry tasolle, Enhanced Entry tasolla tai säätiö Entry tasolla tapauksen. Parannettu Entry viittaa opiskelijaa vähemmän Opinto-kursseja opiskellessaan myös Englanti kieli luokat kunnes ne ovat saavuttaneet tyydyttävän kielitaidon edetä normaalisti.Säätiön-dation Entry viittaa opiskelijoita on otettu ylimääräinen vuosi tai enemmän valmistelevia opinto-ohjelmaansa saavuttaa täysi pääsy.

&nbsp

Lupaavien hakijoita, joiden kielitaito on hieman pienempi kuin vaadittu (esim. IELTS Band 4,0 tai 4,5) asianmukaista opetusta tarjotaan auttaa heitä nopeasti täytetään ja yllä vaaditulle tasolle kautta Aasian yliopis-toisuuden nykyisiä Intensive Academic valmistus (IAP)-ohjelma ja Englanti Immersion-ohjelma (EIP).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Perustettu vuonna 1993, Aasian yliopisto on ensimmäinen täysin kansainvälinen yliopisto Thaimaassa. Yliopisto sijaitsee Chon Buri maakunnassa noin 150 km päässä Bangkokista ja lyhyt 25-30 minuutin ajo ... Lue lisää

Perustettu vuonna 1993, Aasian yliopisto on ensimmäinen täysin kansainvälinen yliopisto Thaimaassa. Yliopisto sijaitsee Chon Buri maakunnassa noin 150 km päässä Bangkokista ja lyhyt 25-30 minuutin ajomatkan päässä rantakohteiden Jomtien ja Pattaya. &nbsp Pienet luokat puolestaan ​​maltillinen koulunkäyntinsä tulee ylimääräinen tutkinnon. Kuten sanotaan, "pienessä luokassa et ymmärrä ". &nbsp Luokissa voimakas opettaja-oppilas-vuorovaikutus, innovatiivisia opetukseen liittyviä toimintatapoja, kuten aktiivinen oppiminen, peer-to-peer opetusta, ja vähän invasiiviset koulutus on sääntö eikä poikkeus. Kurssit opetetaan Englanti. Kaikki luennoitsijat olivat koulutettu länsimaisten yliopistojen, noin 75 prosenttia on äidinkielenään Englanti.Beyond akateemisesta pätevyydestä, kaikki luennoitsijat vetää laaja käytännön kokemus. &nbsp Yliopisto on kaikki mukavuudet modernin yliopiston, kuten asuntoloita mies-ja naispuolisten opiskelijoiden ja nykyaikainen urheilukeskus sisältää kuntosali, neljä ilmastoitu squash, neljä sulkapallokenttää, kaksi koripallokenttä ja täysikokoinen jalkapallokenttä . Näytä vähemmän
bangkok , bangkok , Pattayan kaupunki + 2 Lisää Vähemmän