Insinööriopinnot (Power Engineering)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Työskentele monilla teollisuudenaloilla

Osallistu energiantuottajien uusiin sukupolviin ja hankkikaa kokemusta työskentelemään monilla suurilla teollisuudenaloilla. Tutki työskentelyn aikana joko etäopetuksen tai kampuksen kautta, antaen sinulle joustavuutta sopeuttaa opiskeluasi elämään.

Miksi voima?

Ole edelläkävijä kestävän sähkön tuotannossa, siirrossa ja hyödyntämisessä ja valmistaudu tulevaisuuden valtaan Australiassa. Nykyisellä kurssisisältöllä olet valmis ottamaan vastaan ​​nykyaikaisen energiatekniikan haasteet. Opintosuunnitelmasi avulla voit työskennellä voimalaitoksissa ja analysoida asiantuntijalaitteiden käyttöä käytännön käytännön tietojen soveltamiseksi.

Kun olet valmistunut bachelor of Engineering Science, voit olla laaja valikoima uran Power Engineering Technology tai sähkötehon teknologia työskentelemään eri aloilla, kuten kaivos-ja kuljetus sekä aurinko ja uusiutuvien teollisuuden.

Professional akkreditointi

Valmistuttuaan tekniikan kandidaatin tutkinnosta voit hakea jäsenyyttä Engineers Australia -yritykseltä tekniikantekijänä. Kun olet hankkinut jonkin verran työkokemustasi kentällä, voit hakea tilaustyötä teknikkotekniksi.

Ohjelmarakenne

Käytännön kokemus

Alla lueteltujen kurssien lisäksi sinun on myös suoritettava käytännön kokemus, jossa toteutetaan vuorovaikutteisia käytännön toimintoja, kuten kokeita ja erikoislaitteiden käyttöä.

Kaikkien opiskelijoiden on kyettävä täyttämään tämän ohjelman käytännön kokemuksen fyysiset ja muut ammatilliset vaatimukset.

Asuntokoulut

Alla lueteltujen kurssien lisäksi ulkopuolisilla opiskelijoilla on myös mahdollisuus tulla kampuskouluihin kouluissa, joissa käydään henkilökohtaisia ​​luentoja ja tutoriaaleja, käytät tilat ja tapaat henkilökuntaa ja muita opiskelijoita.

Tutkittavat kurssit

  • 1 x suuri (24 yksikköä)
  • plus 6 x harjoittelukurssia

Kuinka paljon se maksaa?

Ensimmäiseen opintojaksoon (8 yksikköä) arvioidut vuosikustannukset ovat seuraavat:

Opintotila / kustannus

  • Kansainyhteisön tuki: AUD 9352
  • Kotimaan kokonaiskorvaus: 24080 AUD

Laina, jonka avulla maksat maksuista

Et välttämättä tarvitse maksaa kurssisi (aihe) palkkioita etukäteen. HECS-HELP ja FEE-HELP avulla voit lykätä maksuja, kunnes tulosi saavuttavat tietyn tason.

Voit myös saada taloudellista tukea Centrelinkiltä.

Apurahat ja taloudellinen tuki

Sinulla voi olla mahdollisuus hakea apurahoja, joiden avulla voit opiskella opintojasi.

Ammatillinen kokemus

Ohjelmaan sisältyy pakollinen ammatillinen kokemus, joka voi sisältää matkustamisen, majoituksen ja aterian.

Asuntokoulut

Ohjelmaan sisältyy kampuskoulun koulukomponentti, joka sisältää matka-, majoitus- ja ateriankulut.

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Esitietovaatimukset: englanti (4, SA), matematiikka B (4, SA) tai vastaava

Englannin kielivaatimukset

Sinun on täytettävä sovellettavat englannin kielivaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.0 tai vastaavan.

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, voit hakea yliopiston hyväksymän englanninkielisen ohjelman opiskelua.

Pathways

Useita muita Pathways on myös saatavilla, jos et ole aiemmin opiskellut tai ette ole täyttäneet kiinnostuksen kohteena olevalle ohjelmalle asetettuja vaatimuksia.

* Lisätiedot

Mukautettu valintaprosentti on seurausta yhdistämällä ylimääräisiä rivejä sisäänpääsyn erityisten tulojärjestelmien kautta.

Erityisten tulojärjestelmien vastaanottaminen voi auttaa valitsemaan haluamaasi ohjelmaan lisäämällä valintasi mukaan lisäjoukkoja tietyissä olosuhteissa.

Miten hakea

Sulkemispäivät

Suoraan USQ:

  • Semester 3, 2018 - hakemukset suljetaan maanantaina 5. marraskuuta, ja lukukausi 3 alkaa maanantaina 19. marraskuuta 2018.
  • Lukukausi 1, 2019 - hakemukset suljetaan maanantaina 18. helmikuuta, lukukauden 1 kanssa, joka alkaa maanantaina 25. helmikuuta 2019.
  • Lukukausi 2, 2019 - hakemukset suljetaan maanantaina 1. heinäkuuta ja lukukauden 2 kanssa, joka alkaa maanantaina 15. heinäkuuta 2019.

Jos haet QTAC: n kautta, sinun on tarkistettava QTAC: n sulkemispäivät.

Luotto edelliseen opiskeluun tai työkokemukseen

Saatat olla oikeutettu luottoon, jos olet aiemmin opiskellut tai sinulla on asianmukainen työkokemus. Tämä auttaa vähentämään opintojen suorittamiseen tarvittavien kurssien määrää ohjelman lopettamiseksi.

Viimeksi päivitetty Elo 2018

Oppilaitoksesta

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lue lisää

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Näytä vähemmän
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 More Vähemmän