Journalistinen kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Voronezh State University journalismin tiedekunta tarjoaa journalismin kandidaatin tutkinto-ohjelman luoville ja kunnianhimoisille nuorille, jotka ovat valmiita pitämään askeleen jatkuvasti kehittyvien tietotekniikkamarkkinoiden kanssa! Tiedekunnan teoria- ja käytännön opettajien pariteetti heijastaa yhtä ohjelman keskeisistä piirteistä - opetuksen strategiasta, joka on erinomainen ammattitaito, liittämällä siihen voimakkaasti käytetty merkki.

111712_IMG_6274.jpg

Tiedekunnassa opiskelun merkittävin etu on, että opiskelijat saavat perustiedot ja erinomaiset käytännön taidot työskentelemään tiedotusvälineissä, lehdistöpalveluissa, mainonta- ja PR-toimistoissa, yritysten ja organisaatioiden tiedotusosastoissa. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus osallistua tunnettujen professorien, onnistuneiden tiedotusvälineiden ja PR-työntekijöiden luennoille; opiskella yliopistoissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja saada oikeus arvostetuimpiin nimellisiin apurahoihin.

Journalismin tiedekunta on kollektiivinen jäsen

  • kansainvälisen ja venäläisen journalismin opettajien ja tutkijoiden yhdistys,
  • Venäjän journalistien opettajien ja tutkijoiden tieteellinen metodologinen keskus (NMC), \ t
  • Mainostoimistojen liitto ja
  • PR-liitto.

111713_P1000388.jpg

Erityistä huomiota kiinnitetään

  • journalistinen luovuusprosessi,
  • lehdistötyyppi,
  • journalististen julkaisujen tyypit,
  • tiedotusvälineiden toiminnan oikeudelliset ja eettiset näkökohdat.

Valmistuneet ovat korkeatasoisia ammattilaisia, jotka ovat kysyntää työmarkkinoilla ja jotka pystyvät menestyksekkäästi työskentelemään erilaisissa massatietotoiminnoissa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 faculties, 6 research institutes, 16 research laboratories administered by the ... Lue lisää

Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 faculties, 6 research institutes, 16 research laboratories administered by the Russian Academy of Sciences; Näytä vähemmän