Kaksoiskoulutusohjelma: Urheilu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kaksoiskoulutusohjelma: Urheilu

Dual-opinto-ohjelma tuleville urheilupäälliköille yhteistyössä ALBA BERLINin kanssa

Innostumisen muuttaminen työksi - unelma, erityisesti urheilun harrastajille. Koripalloilla on paljon enemmän tarjottavaa kuin urheiluviihdettä, ja kukaan ei tiedä sitä paremmin kuin ALBA BERLIN, yksi Saksan menestyneimmistä koripallokerhoista. Rakastamasi ammattiurheilun asiantuntijana ymmärrät mahdollisuudet ja näkymät sisälle ja ulos ja valmistat globaalien toimijoiden, kuten Saksan ykkösvalmiuden, tulevaisuuden haasteisiin.

Tule urheilua

Yliopistoamme keskittyy kehitykseesi. Siksi opetamme pienissä oppimisryhmissä ja ystävällisessä ja henkilökohtaisessa ilmapiirissä . Sinut opettavat tunnetut luennoitsijat, joilla on sekä tieteellistä että liiketoiminnan taustaa. Opiskelet kampuksella, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, varustettu viimeisimmällä tekniikalla ja tunnetaan kansainvälisestä ja englanninkielisestä luonteestaan.

University of Applied Sciences Europe saat jopa mahdollisuuden aktiivisesti muokata opintojasi ja uraasi. Henkilökohtaisista uratavoitteistasi riippuen valitset omat erikoistumisi ja valitset joukon monitieteisiä aiheita . Esimerkiksi koripallohallinnan valinnainen erikoistuminen avaa ovet ammattilaisurheilun uranmahdollisuuksille ympäri maailmaa. Tämä on ainutlaatuinen tarjous koko Euroopassa, joka takaa, että olet täysin valmistautunut tulevaisuuden työmarkkinoille.

faktat

 • Opinnon sijainti: Berliini
 • Tutkinto: Bachelor of Science (B.Sc.)
 • Opetuskieli: englanti
 • Lukukauden lukumäärä: 8 (4 vuotta)
 • Hakuaika: Joulukuusta 15. kesäkuuta (pääsy jatkuvasti)
 • Ohjelman alkamispäivä: elokuu
 • Erikoistumisvaihtoehdot:
  • Ammattilaisurheilu
  • Virkistysurheilu
  • Tapahtuman muodot
  • Tapahtumaprosessit
  • Jalkapallomarkkinointi
 • Kohokohdat: Opiskele ja työskentele samanaikaisesti. Opi pienissä ryhmissä ja ystävällisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Valittavat erikoistumiset, käytännöllinen lähestymistapa ja retket tarjoavat hyvät uramahdollisuudet.
 • Opetusmaksu: EU

Mitä ALBA BERLIN -opisto tarjoaa sinulle

ALBA BERLIN -opiston ovat perustaneet ALBA BERLIN ja University of Applied Sciences Europe . Tämä tarjoaa opiskelijoille paljon etuja. Saat yksinoikeuden opetusohjelmaan ja mentorointiohjelmaan, joka on suunniteltu tukemaan kehitystäsi! Lisäksi 4-vuotisen ohjelman ainutlaatuinen akateemisen ja käytännön kokemuksen yhdistelmä tekee sinusta urheilun asiantuntijan

Opiskelu Euroopan University of Applied Sciences Europe Saksassa

Korostamme kansainvälisyyttä. Siksi meitä luokiteltiin "yhdeksi 25 parhaasta kansainvälisestä yliopistosta maailmanlaajuisesti" (U-Multirank 2016). Monet kansainväliset opiskelijamme tulevat ympäri maailmaa hakemaan korkeasti arvostettua (valtion ja FIBAA: n tunnustamaa) saksalaista tutkintoa, jota opetetaan kokonaan englanniksi.

Saksa, joka tunnetaan innovaattoreiden maana, on täydellinen paikka tutkinnon suorittamiseen. Saksa on Euroopan huipputeknologian ja autotekniikan suurin taloudellinen voima ja keskus. Lisäksi Saksa on erityisen turvallinen ja elinkelpoinen maa, jossa on suhteellisen alhaiset lukukausimaksut ja kohtuuhintaiset elinkustannukset. Lisäksi Berliini tunnetaan Euroopan käynnistyspääomana, mainosten magneettina ja nuorten ja yrittäjien "paikka olla".

Vaihtoehtoiset vaihtoehdot

Urheilu- tai tapahtumapäällikkönä voit odottaa uraa jatkuvilla uusilla haasteilla. Olipa kyse sitten urheilutapahtumasta, muotitapahtumasta tai näyttelystä - luovuus, hyvä projektijohtaminen ja liiketoiminnan perustaidot ovat avaintekijöitä menestykseen.

Saatat työskennellä markkinoinnissa

Kurssin rakenne

ALBA BERLIN ja University of Applied Sciences Europe ovat kehittäneet yhdessä aikataulun, joka on optimoitu sinulle. Tutkimus- ja tenttiajat ovat täysin yhdenmukaisia ​​koripallokauden huippukausien kanssa.

1. - 4. lukukauden ajan opit liiketalouden perusteet, mukaan lukien markkinointi ja muut aiheet (esim. Yrityksen johtaminen ja kontrollointi). Samanaikaisesti olet erikoistunut urheiluun ja tapahtumien hallintaan osallistumalla esimerkiksi urheilumarkkinoinnin, sponsoroinnin ja tapahtumien tuotantoon.

Erikoistuminen koripallon hallintaan

ALBA BERLIN ja University of Applied Sciences Europe ovat kehittäneet yhdessä Euroopan laajuisen ainutlaatuisen erikoistumisen “koripallohallintaan”. Täältä opit kaikki mitä tarvitset tietää koripalloliiketoiminnasta Saksassa ja Euroopassa. Tietysti meillä on myös tarkempi katsaus NBA: han Yhdysvalloissa, joka tunnetaan maailman parhaana koripalloliigana.

Luennoitsijasi ovat kokeneita ammattilaisia Club and Federation Basketballista. Opi parhaalta!

Opintomaksut ja rahoitus

Yksityisenä yliopistona University of Applied Sciences Europe ei rahoita valtiota, vaan lukukausimaksut. Tästä syystä opiskelu University of Applied Sciences Europe maksaa enemmän kuin julkisessa yliopistossa. Mutta se on sen arvoista: Valmistuneemme täyttävät elinkeinoelämän keskeiset vaatimukset, ja tämä erottaa heidät monien julkisten yliopistojen valmistuneista. Työllisyys- ja ansaintamahdollisuutesi paranevat huomattavasti.

Opetusmaksu: 9 420 € / vuosi

Hakuprosessi

Opinto-ohjelma alkaa joka vuosi elokuussa. Joulukuusta lähtien on mahdollista hakea seuraavalle ohjelmalle alkavalle ohjelmalle. Hakuaika on jokaisen vuoden 15. kesäkuuta.

Huomaa: Hyväksymme opiskelijat jatkuvasti, ts. Arvioimme hakemukset heti, kun he ovat vastaanottaneet ne. Siksi mitä aikaisemmin haet, sitä nopeammin tiedät hakemuksesi tuloksen. Jatkamme hakemusten arviointia vain siihen asti, kunnes he ovat täyttäneet kaikki käytettävissä olevat lähtöajat (enintään 25 opiskelupaikkaa).

Saada kelpoisuus Sport-opinto-ohjelmaan

 • Online-hakemus (mukaan lukien ansioluettelo ja motivaatiokirje).
 • Todennettu jäljennös lukion tutkintotodistuksesta (saksaksi: “Beglaubigte Kopie Ihrer allgemeinen Hochschulreife oder Ihrer Fachhochschulreife inklusive praktischer Teil”).
 • Pääsykoe.
 • Henkilökohtainen haastattelu valintakomission kanssa (professori
 • Hyvä englannin kielen taito.
Viimeksi päivitetty Elo 2019

Oppilaitoksesta

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Lue lisää

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Näytä vähemmän
Berliini , Iserlohn , Hampuri + 2 More Vähemmän