Kandidaatin Art & Design - 3D-animaatio & visuaalisia tehosteita

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Luo mahdotonta. Kehitetään upeita 3D-animaatio ja kuvankäsittelyä ja opetella käyttämään visuaalisia tehosteita räjäyttää keksimään ... ilman vahingossa puhallus tietokonetta ylös! Palkittu tiedekunnan vie sinut mukaansatempaava matka; opetus sinulle perusteet mallinnus, mallinnus, valaistus, ja tekninen suuntaan, joka huipentuu teille on osa hämmästyttävä, teollisuus-tason lyhytelokuva lopullisessa vuosi.

animaatio alumni

Ura & Industry

Onnistuakseen elokuvan jälkituotannossa teollisuudessa, sinun on hallittava ja luottavaisesti alan standardi visuaalisia tehosteita ohjelmisto. Tarvitset myös kokemusta soveltamisesta luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisua yhteistyönä ja vaativa ympäristö. Työnantajat arvostavat valmistuneista koska tämä kurssi keskittyy teknistä osaamista ja pehmeitä taitoja sinun teollisuudessa.

Ensimmäinen vuosi alkaa kahdeksan viikkoa johdatus maailmaan tietokonegrafiikkaa. Saat lopuksi vuosi työskentelee intensiivinen palkitsevaa lyhyt 3D tuotanto, joka takaa sinulle akateemisen perusta ja taitoja sinun täytyy edetä koko oppiarvo.

Aikana toinen vuosi, sinua pyydetään valitsemaan erikoistuminen visuaalisia tehosteita, teknisiä tutkimuksia tai 3D-animaatio, jonka avulla voit hienosäätää erityistä taitoa asettaa.

Lopullinen vuosi Nähdään työskentelevät useita alan tason tuotantoa, joka huipentuu teille on osa hämmästyttävä, state-of-the-art lyhytelokuva. Voit myös lopeta viimeinen vuosi tutkimushankkeen joka antaa sinulle taidot ottaa tietoa 3D-animaation ja Computer Graphics (CG) uudelle tasolle.

  • Valmistuneet ovat päätyneet työskentelemään blockbuster elokuvia kuten Avatar ja The Hobbit
  • Student lyhytelokuvia saada kansainvälistä huomionosoituksia
  • Valmistuneet ovat kysynnän heidän kokemuksensa työskentelevät suurhankkeista studio kaltainen ympäristö
  • Urapolkuja sisältävät 3D Modeler, Compositor, VFX taiteilija, Animaattori, tekninen johtaja, Effects Designer.
animaatio

Pääsyvaatimukset

Pääsylippu

Saadakseen Pääsylippu, sinun vähintään pätevyys NCEA yliopiston sisäänkäynti tai vastaavaa, kuten CIE tai IB University sisäänkäynti, tai taso 4 tai korkeampi Arviointi peräisin liittyvät kurinalaisuutta.

International Students

Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinun täytyy todistaa olet riittävän Englanti kielitaito voidakseen suorittaa tämän kurssin. Me etsimme Academic IELTS 6,0 (minimi), tai vastaava pätevyys jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Näytä vähemmän
Auckland , San Diego , Milano , bangkok , adelaide + 4 Lisää Vähemmän