Kandidaatin joukkoviestimissä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Claflin201

Kysymys opiskelijat aina on "Mitä voin tehdä tutkinto Mass Communications?" Vastaus on "Juuri mitään!"

Opetussuunnitelma

Mass Communications opetussuunnitelma tarjoaa perustan joukkoviestimissä teoriaan, että on täydennetty käytännön ja ammattitaitoa koulutuksen kautta mahdollisuuksia työharjoitteluun ja praktikum kursseja.

Koska opiskelija ohjelmamme, voit valita yhden kolmesta pitoisuudet: Digital Media, Journalisti tai PR. Opit kehittämään suhdetoiminta tekemään tutkiva raportointi tai kirjoittaa verkkomedian, kaikki opiskellessaan luokkahuoneissa varustettu yhtenevän maailman digitaalisen viestinnän. Opit osaava opettajat ja henkilökunta, jotka ovat aktiivisesti mukana tutkimuksen ja ammatillisen median toimintaa.

Digital Media Pitoisuus

Digitaalisen median keskittyminen antaa valmiuksia behind-the-scenes tehtävissä kaupalliset ja ei-kaupalliset radio- ja televisio-, audio- tuotantolaitokset, äänitysstudioiden, tv-tuotanto talot, oppilaitokset, mainostoimistot, tai teollisuus- tai yritysten settings.Classes Digital Media track kuuluu: TV & Radio ilmoitus, Broadcast kirjoittaminen ja raportointi, Sound Production, TV Production, Web Design, sosiaalinen media, ja Multimedia raportointi.

Journalismin Pitoisuus

Journalismin pitoisuus valmistaa opiskelijoita uran kirjoittajien ja toimittajien lehtiin, ja verkkomediaan, tai radion ja television toimittajille, isännät, tai yhteyshenkilöiden ja tarjoaa kursseja uutisointi, kirjoittaminen ja editointi, Feature kirjoittaminen ja Multimedia raportointi.

PR Pitoisuus

PR pitoisuus valmistelee opiskelijoita uran sekä voittoa ja voittoa yrityksille kirjoittajina tai tiedottajia joka kehittää, suunnittelee, toteuttaa ja arvioida suhdetoiminta. Opintoviikkoja sisältää Principles of Public Relations, Public Relations Management ja kampanjat, sekä PR kirjoittaminen.

Student Mahdollisuudet ja Experience

Mass Communications on enemmän kuin vain osasto. Se on yhteisö tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat, jotka jakavat intohimon kaiken median, tarinankerrontaa ja ihmiset. Meidän opiskelija-run tiedotusvälineet, Panther sanomalehti ja verkkosivusto, Panther Radio ja Panther televisio, jotta opiskelijat mahdollisuuksia ja kokemuksia oppiakseen heidän veneet. Digital Media opiskelijat tuottavat uutisia, urheilua, elokuvia, ja televisio-ohjelmia. Journalism opiskelijat raportoi uutisia, urheilua ja ominaisuudet Panther sanomalehden ja verkkosivuilla. PR opiskelijat kehittävät mainonta ja suhdetoiminta paikallisten yritysten asiakkaita ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Meidän web suunnittelu ja sosiaalisen median kursseja opettaa paitsi miten käyttää mediaa, vaan miten sitä käytetään tehokkaasti. Lisäksi meidän Työharjoittelu ja praktikum ohjelmat tarjoavat opiskelijoille käytännön, reaalimaailman mahdollisuuksia työskennellä ohjaajat ja työnantajien media-aloilla.

Opiskelija oppii teorian ja käytännön tehokkaan viestinnän kautta harjoitustyöt painottaen kriittinen ja analyyttinen ajatus. Department of Mass Communications sijaitsee Grace Thomas Kennedy Building. Osasto taloa televisiostudioon ja valvomo, audio lab, videoeditointi sviitti, mediatuotannon tietokoneluokassa, ja opiskelija-run, verkossa televisio, radio ja sanomalehti myyntipisteistä.

Ura ja Tulokset

Meidän alums käyttävät saadut taidot Claflin n Mass Communications ohjelma tehdä ero maailman kaikenlaisia ​​uran. Olitpa raportointi uutiset, kehittää mainonnan tai suhdetoimintakampanja, työskentelee paikallisten yritysten tai voittoa organisaatio, kirjoittaa käsikirjoitus, tai johtaa televisio-ohjelma, olet harjoittavat kertoo suuren tarinan. Jotta kertoa suuria tarinoita, sinun täytyy oppia, mitä tekee suuri tarina ja miten kertoa se.

Kaikki Mass Communications kursseja jotta opiskelijat voivat hankkia tietoa median rooli kaikkia pyrkimyksiä, jotta he voivat tulla ammattilaisia ​​sekä viestinnän ammattilaiset. Kauan sen jälkeen opiskelijat jatko, tiedekunnan ovat jatkuvasti yhteyttä ja auttaa työpaikkojen hakuja ja tutkijakoulu tunnustukset. Kun olet osa Claflin Mass kommutointien Family, olet aina osa sitä!

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lue lisää

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Näytä vähemmän