Kandidaatin kansainvälisen talouden ja kaupan (vuonna Englanti)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor of International Economics and Trade (Englanti)

Tutkinto: kandidaatti

Ohjelman nimi: International Economics and Trade

Kesto Ohjelma: 4 vuotta

Tavoite:

Tämä ohjelma perustettiin vastauksena nykypäivän kasvava kysyntä opiskelijoille koulutetaan kansainvälisen talouden ja kaupan, seurauksena kasvava globalisaation ja keskinäisen riippuvuuden eri talouksissa. Opiskelija kehittää valmiuksiaan kansainvälisen talouden ja liiketoiminnan, järjestelmällisesti ymmärtää perus teorioita kansainvälisen talouden, rakentaa vahvan pohjan kansainvälisen liiketoiminnan käytäntöjä ja kansainvälisen kaupan sääntöjä, ja olla hyvin valmistautunut monimutkaisuutta kansainvälisten elinkeinoelämän järjestöjen kanssa. Ura näkymät ovat tyypillisesti työllistymismahdollisuuksia valtion virastojen, ulkomaisten talouden ja kaupan osastojen, ja kannat liittyvät tuonti ja vienti kauppa, kansainvälinen liiketoiminta neuvottelu, ulkomaankaupan hallinta, kansainvälinen markkinointi kotimaan ja monikansallisten yritysten Kiinassa tai ulkomailla.

Päätyttyä vaadittavat luottojen Opiskelija pystyy:

Ymmärtämään sekä yleistä taloudellista tietoa ja erityiset kansainvälisen liiketoiminnan ja kaupan osaamista.

On kattava käsitys perus teorioiden ja menetelmien mikrotalouden, makrotalouden ja kansainvälinen talous; Tunnettava suuntaviivat kansainvälistä talouspolitiikkaa, lakien ja asetusten, sekä uusimmat saavutukset ja kehitystrendejä tässä lajissa; Ole herkkä muuttuvaa tilannetta ja dynamiikka kansainvälisen talouden ja kansainvälisillä markkinoilla.

Kehittää valmiuksia ja ymmärtää perustiedot mukana aloilla kansainvälisen talouden ja kaupan, kuten tuonti-ja vienti-liiketoiminta, kansainvälinen taloudellinen yhteistyö, kansainvälisten investointien, sähköinen kaupankäynti, kansainvälinen liikkeenjohdon, jne .; Tunnettava voimassa olevien säännösten ja käytäntöjen kansainvälisen kaupan ja eri puolia ja prosessien kansainvälisen liiketoiminnan.

Rakenna hyvän pohjan matematiikassa, hallinto, rahoitus, jne. ja kehittää alustava ongelmanratkaisuun ja tutkimuksen taitoja muilla ammatillisilla aloilla kuten ekonometrian, tilastot ja kirjanpito.

Hallittava Mandarin ja Englanti kielen ja osoittaa kielitaito joko onnistunut pass HSK-6 tai onnistumisesta pass tasolla jokin seuraavista maailmanlaajuisen Englanti testit, eli TOFEL, GRE, GAMT, IELTS tai Cambridge Business Englanti .

Kehittää toimivaltaisten kulttuurienvälisen liiketoiminnan viestintätaitoja sekä perus kaksikielinen kääntäminen ja tulkkaus taitoja.

Perustiedot on tietojenkäsittelytiede, tietokoneen toimintaa ja sähköinen kaupankäynti; voi käyttää asiaan ohjelmisto mukana kansainvälisessä kaupassa.

Vaadittava Tekijät ja luokan Tunnit yhteensä:

Vähimmäisvaatimus opintopistemäärä ohjelmassa kesto on 128, joka on jaettu kahteen osaan: luokan opetus (114 opintopistettä) ja käytännön opetus (14 opintopistettä).

Luokan opetus opintopistettä koostuvat pakollisten kurssien ja valikoiva kursseja. Luotto suhde kunkin kursseja on kuin seuraava:

Pakolliset kurssit: 1232 (luokka tuntia yhteensä); 77 (Credits); 68% (Luotto ratio)

Valikoiva Kurssit: 592 (luokka tuntia yhteensä); 37 (Credits); 32% (Luotto ratio)

Yhteensä: 1824 (luokka tuntia yhteensä); 114 (Credits); 100% (Luotto ratio)

Core Kurssit:

 • International Trade Practices
 • Kansainvälinen markkinointi
 • Kiinan Business Law
 • Kansainvälinen E-Commerce
 • Import & Export Asiakirjat
 • Business Communication in kirjallisen Englanti
 • Englanti for International Business
 • International Commercial Law
 • Kansainvälisen järjestelypankin
 • Kansainvälinen rahoitus
 • Cross Cultural Business Communication

Huom: International Trade, kansainvälinen markkinointi, kiinalainen Business Law ja Kansainvälisen E-Commerce ovat perustavanlaatuisia kurssit, loput keskeisiä kursseja on 20 opintopistettä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Hangzhou Dianzi University (HDU) was founded in 1956. HDU has 4 campuses spread throughout downtown and Xiasha, the higher education park and the economic development zone.

Hangzhou Dianzi University (HDU) was founded in 1956. HDU has 4 campuses spread throughout downtown and Xiasha, the higher education park and the economic development zone. Näytä vähemmän