Kandidaatin kaupankäynti - johdon tutkimukset

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Management Studies parhaimmillaan

Tämä koulutusohjelma valmentaa eri johtotehtävissä monenlaisia ​​Kanadan yritysten myös pienten ja keskisuurten yritysten (pk). Ne on mahdollista edistettävä Keskijohdon tehtävissä 5 10 vuotta. Opiskelija voi myös jatkaa jatko Management Studies tai voivat jatkaa jatkokoulutukseen toimialan sisällä nimeämistä ohjelma heidän valintansa.

Ohjelmamme

Humber Bachelor of Commerce - Management Studies koulutusohjelma on nelivuotinen ohjelma, joka valmistelee teitä ottamaan eri johtotehtävissä monissa eri tyyppistä liiketoimintaa.

Ohjelma perustuu seitsemään perinteisen johdon tehtäviä (suunnittelu, järjestäminen, henkilöstö, johtaminen, koordinoida, raportointi ja budjetointi) ja antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot:

 • Yritystoiminnan strategiat
 • analysoida asioita eri näkökulmista
 • sovelletaan opetukseen teollisuuden kytkettyjä hankkeita
 • integroida siirrettävien taitojen kuten vuorovaikutteiset, viestintää ja organisaatio kaikille opetukseen ja harjoitustyö.

Vuoden kahden ensimmäisen vuoden ohjelman, voit opiskella perehdyttämiskoulutukseen liiketoiminnan perusteet, kuten markkinointi, kirjanpito, talous ja laki. Vuosina kolme ja neljä, voit ottaa syventäviä kursseja, jotka kattavat kaikki seitsemän johdon tehtäviä, sekä liiketoiminnan tutkimusmenetelmiä ja strategista johtamista.

Saat myös käytännön oppimista, joka tarjoaa sekä koulutusta ja kokemusta työnantajat etsivät kun siirryt. Sinulta opettaa professoreita, jotka ovat laajalti tunnettuja reaalimaailman yhteyksiä ja taustaa. Teollisuutemme suunniteltu, projekti-pohjainen opetussuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden ottaa ideasi ideasta toteutukseen.

Teidän viimeisenä, voit suorittaa ylimmän tason projekti, antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä tiiminä, ongelmia ratkaisevat, arvioida vahvuudet ja rajoitukset, kerätä ja koota tiedot, ja tehdä asianmukaiset päätökset.

Opit

Yhteinen Platform Vuodet 1 ja 2

Tämä ohjelma on yksi yhdestätoista Bachelor of Commerce asteen perustuvat yhteiseen kaksi vuotta alustan liiketoiminnan tutkimuksia, antaa opiskelijoille aika niiden erikoisuus. Vuosina yksi ja kaksi, opiskelijat oppivat perusteet liike, kuten kirjanpito, liikejuridiikan, tietojärjestelmät, sähköinen kaupankäynti, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja markkinoinnin. Lopussa vuonna kaksi, opiskelijat tekevät päätöksensä ja viettävät kahden viimeisen vuoden erikoistunut valitsemaansa toimialasta. Katso kaikki astetta yhteistä järjestelmää>

Opetussuunnitelma Highlights (Erikoistuminen vuotta 3 ja 4)

 • Enterprise Resource Planning and Business Processes
 • Tulosohjaus
 • Strateginen johtaminen
 • johto
 • Corporate finance

Hankkeet

Vanhempi-tason liiketoiminnan hanke viimeisenä vuonna ohjelman avulla opiskelijat voivat ongelma ratkaista reaalimaailman, tiimipohjainen ympäristössä. Koska ne kehittävät liiketoiminnan / johto strategioita, opiskelijat arvioitava perinteisiä ja uusia lähestymistapoja ratkaisemaan ongelman, arvioida vahvuudet ja rajoitukset kunkin lähestymistavan, kerätä ja yhdistää tutkimustietoa, ja tehdä asianmukaiset päätökset. Kaikki hankkeet integroida materiaalia käsitellään luokassa.

Gain Käytännön taidot

 • Kehittää kykyä luoda terveen liiketoiminnan strategioita
 • Piirrä eri alojen valmistaa opiskelijoita analysoimaan kysymyksiä useista eri näkökulmista
 • Linkki projektityö teollisuudelle
 • Sisältyy pakollinen työharjoittelu antaa opiskelijoille kriittinen työkokemusta
 • Integrointi työllistyvyyttä taitoja (esim ihmissuhde, viestintä ja organisointikykyä) eri oppiaineiden

Harjoittelu

Yksi täysi lukukausi palkkatyön, 14 viikon / 490 tuntia, kesällä välillä lukukauden kuusi ja seitsemän, antaa sinulle käytännön kokemusta, että työnantajat arvosta. Opiskelijat löytävät mainospaikkoja, antaa heille mahdollisuuden työskennellä alalla he haluavat työskennellä, kun ne valmistuvat. Humber toimii työnantajien ja meidän alan kumppaneita tunnistamaan mahdollisuuksia opiskelijoille jatkaa.

Meidän tiedekunnan ovat Asiantuntijat

Kokeneet tiedekunta on laajalti tunnettu niiden teollisuuden yhteyksiä ja kyky tuoda kokemuksensa ja reaalimaailman tietoa luokkahuoneessa. Opiskelija oppii hallinta asiantuntijoiden avulla soveltaa projekteja ja tapaustutkimuksia kehittää analyyttisiä taitoja, kun oppimisen liiketoimintakonsepteja ja johdon strategioita.

Uravaihtoehtoja

Kaikissa teollisuuden ja jokainen sektori on kysyntää pätevän, tehokkaan johtajia - ja että kysyntä on kasvussa. Koska valmistunut Humber n Bachelor of Commerce - Management Studies koulutusohjelma, erinomaisen johtamistaitoja ja vahva käsitys kotimaisen liiketoimintaympäristön tekee sinulle erittäin myyntikelpoisia työntekijä.

Sinun tutkinto Humber auttaa nopeuttaa uralla etenemistä. Jos sinulla on yrittäjähenkeä, sinun on hyvin sijoitettu aloittaa oman liiketoiminnan. Ja jos haluat tutkia lisätutkimuksia, voit jatkaa opintoja tai teollisuudessa nimityksiä.

Mahdolliset Työpaikat

Tutkinnon ohjelma on tietoa ja taitoja olettaa lähtötason johtotehtävissä useimmilla toimialoilla ja useimmilla toiminnallisia alueita kuten:

 • rahoittaa
 • henkilöresursseja
 • markkinointi / myynti- ja
 • toiminnot / logistiikka

Pääsyvaatimukset

Voidakseen saada ottamista, sinun on oltava seuraavat:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) tai vastaava, mukaan lukien nämä pakolliset kurssit:
  • Grade 12 Englanti (ENG4U tai vastaava) vähintään 65 prosenttia
  • Grade 12 Matematiikka (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U tai MHF4U tai vastaava) vähintään 60 prosenttia (opiskelijat, joilla ei ole luokan 12U matematiikan tai jotka ovat saavuttaneet asteen alle 60 prosenttia voidaan harkita ottamista. Opiskelija on täytettävä matematiikan vastaavuus kurssin aikana ensimmäisen lukukauden Humber. Muita kurssi maksuja sovelletaan.)
  • Neljä luokka 12 U tai M kursseja lisäksi edellä lueteltuihin
  • Kaiken vähintään keskiarvolla (GPA) 65 prosenttiin

tai

 • Aikuinen opiskelijan asema

tai

 • Korkeakoulussa tai yliopistossa siirtotilan

Kaikki hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on täytettävä Humber Englanti Kielitaito Policy.

Valinta: Pääsymaksu valinta perustuu akateemiseen esitettyjä perusteita. Kokous vähimmäisvaatimukset kelpoisuusvaatimukset eivät takaa pääsyä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Lue lisää

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Näytä vähemmän
Toronto , Fredericton + 1 Lisää Vähemmän