Kandidaatin tutkinnon kaupunkien johto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ensimmäisen asteen suunnitella tulevaisuuden kaupungeista

Nykyään puolet maailman väestöstä asuu kaupungeissa. Vuoteen 2030 mennessä yli 70% maailman väestöstä on kaupunki- ja tuottaa 80% varallisuuden maailmanlaajuisesti. Tämä tekee kaupunkien todellisen moottori globaali järjestelmä.

Tämä huimaa muutos johtaa uusiin tilanteisiin, kuten yhteisen talouksien Big Data, sähköautoja, uutta infrastruktuuria, muutokset sosiaaliset suhteet ja tietenkin ympäristön muutoksiin.

Tämä välitön skenaario edellyttää ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, määrittää ja johtaa kestävään kasvuun ja kehitykseen kaupungeissa.

Kandidaatin tutkinto Urban Management on uraauurtava Espanjassa ja on kärjessä koulutuksen opiskelijoiden täysin komennossa saavuttamisessa tarvittavat välineet digitaalisen ympäristön hoito konaisnäkemyksen kaupunkien muokata kaupunkien toimintaohjelmaa.

innovatiivinen

Kandidaatin tutkinto Urban Management antaa sinulle mahdollisuuden johtaa kehitystä kaupunkien tulevaisuutta.

Oppimäärän sisältää kaupunkien toimintaohjelmaa, uusi konsepti, joka sopeutuu erityistarpeisiin kaupungeissa, koska ei ole olemassa yhtä mallia. Tämä asialista yksityiskohtaisesti kehityksen ja kestävän kehityksen suunnitelmat kaupunkien, joilla pyritään parantamaan elämänlaatua taattua kaupunkilaisia. Tulet saamaan tietoa, jota tarvitaan puuttua innovaatioita eri ammattialojen. Muutos voidaan johtaa ammattilaiset pystyvät innovaatioita ja kehittää uusia kasvun ja johtamismallit.

KANSAINVÄLINEN

Kansainvälisesti tunnustettu pätevyys.

Kandidaatin tutkinto Urban Management oppimäärän asteittain sisältää Englanti kieli ensimmäisten 3 vuotta, opiskelijat voisivat suorittaa lopun päättötyötään Englanti ja pystyä tekemään 3 kuukauden kansainvälinen työpaikkakoulutus lähettämistä. Globaalissa maailmassa, jossa erilaisia ​​kaupunki, on laaja mahdollisuuksia uudistuksille, tuo jatkuvasti uusia työtilaisuuksia ympäri maailmaa.

TIETEIDENVÄLISET

Vuonna verkottunut, jossa päätökset on vaikutuksia muilla aloilla, on tärkeää tarjota monitieteinen ja poikittainen koulutusta. Koulutus, joka pitää mielessä uusia oppimisen menetelmiä eri osaamisalueiden, jotka vaikuttavat kehitykseen kaupungeissa.

Yksi-of-a-lajia PROGRAM

Kandidaatin tutkinto Urban Management on edelläkävijä Espanjassa, kuten ei myöskään sen monitieteinen opetussuunnitelma kuuluvien tutkittavien hyvin erilaisista kouluista. School of Architecture and Technology on asettanut Koulutusohjelman opiskelijoille oppia perusteet oikeus-, talous-, viestintä-, terveys ja koulutus.

Sen avulla voit saada kansainvälistä tunnustusta läpi yhteisiä kansainvälisiä tutkinto ja on toinen olennainen tekijä kehitettäessä kansainvälistä näkymät asteen tutkinnon.

Oppimisen tekemällä menetelmää käytetään hankkeisiin, jotka varmistavat transversaalisuuden ja coworking, taitoja, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän työmarkkinoilla.

Pesää (LA Colmena)

Koulutamme ammattilaisia ​​pystyy tekemään tiensä hybridi ympäristöissä ja torjua monimutkaisten työtehtäviä.

Hankkia tietoa kuin oman erikoistumisen ja avaa mielesi maailmalle ja sen mahdollisuuksista.

Paranna humanistinen ja Yrittäminen taitoja liittyvät vuorovaikutukseen, solidaarisuus, teknologia ja kieliä.

Osakelajien kanssa opiskelijoita muista asteisena täysin monitieteisessä.

Parhaat ideat ovat peräisin ymmärrystä maailmasta, urheilu voi olla keino yhteistyön digitaalitekniikalla voivat olla keskeisiä välineitä viestintään ja opetuksen.

The Hive (La Colmena) -ohjelma on täysin kehittynyt oppimäärän nelivuotisista astetta sekaisin 8 henkilöllä.

MEDIALAB

Käytännön istuntoja parhaat tilat Multimedia tilaa varustettu kaikki resurssit ja teknologia nykyään käytetään tosielämässä työpaikoilla opetella simuloidussa ympäristössä ensimmäisestä päivästä. Luova tehdas keksiä, nauttia ja oppia. Meillä on teknologia voit harjoitella taitoja.

 • TV studiossa valvomoon.
 • Verkkomultimediassa huoneita seuraavat ohjelmistot: Final Cut, Avid Media, säveltäjä, Protools ja täysi Adobe Suite mm
 • Radio kopeissa ja sekoittamalla taulukoita.
 • HD ja 4k valvontalaite
 • valokuvaus kit

TYÖHARJOITTELUSSA

Mitä taitoja opetetaan tämän verran?

Opiskelijat otetaan kandidaatin tutkinto Urban Management pystyvät torjumaan haasteita ja ongelmia, joita kaupungin johto peräisin multidiscipliary näkökulmasta.

Valmistuneet ovat valmiita menestyksekkäästi ratkaista uuteen todellisuuteen.

TULEVAISUUTESI

Ota paikkasi tulevaisuudessa kaupunkien

Valmistuneet ovat valmiita työskentelemään konsultteina yksityisille yrityksille ja kansalaisyhteiskunnan elinten, kuten ideapankkeihin, kaupunki- kestävyyttä tai energiatehokkuuden tahansa organisaatiossa. Urban Management ammattilaiset ovat erittäin yritteliäitä, kehittää omia liikeideoita.

Tämä tutkinto valmistaa opiskelijoita johtaa muutokseen 2020:

 • Kaupunkien hallintoa ja tutkimukset
 • Ympäristöhallintoa kaupungeissa ja lähiöissä
 • Kehittäminen, hallinta ja edistäminen julkisten tilojen
 • Yhteisön sosiologia, hallinta ja välitys
 • Kaupunkipolitiikkaa ja julkisen tilan hallinta
 • Kaupunki taloushallinto
 • Maantieteelliset tietojärjestelmät ja kaupunkien tietojen analysointi
 • Urban investoinnit ja rahoituskate
 • Kaavoitus ja kaupunkisuunnittelu
 • Opetus kaupunkien johdon
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At Camilo José Cela University we offer a different education. An active education that offers the possibility of living your university live to the, fullest both inside and outside the classroom for ... Lue lisää

At Camilo José Cela University we offer a different education. An active education that offers the possibility of living your university live to the, fullest both inside and outside the classroom for you to become the professional you aspire to be. Näytä vähemmän