Kandidaatin varhaiskasvatuksen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tehtävänä Kasvatustieteiden tiedekunta ja Johtajuus on valtuuttaa sen opiskelijoita ja henkilökuntaa suorittamaan niiden suurin potentiaali tarjoamalla ohjelmia korkealaatuisia ja ohjausta, joka helpottaa niitä parhaita käytänteitä opetuksessa / menetelmiä, tutkimuksen sekä affektiivinen taitoja .

Visio

Visio Kasvatustieteiden tiedekunta ja Johtajuus on profiloitua joka näyttää korkeatasoista tehokkuutta, eheyttä ja stipendi niin pitkälle kuin se ohjelmia, henkilökunnan ja asiakkaiden / opiskelijoiden osalta, koska se toimii edelleen tärkeänä osana on Mico yliopistossa.

Katsaus Kasvatustieteiden tiedekunta ja Leadership

Kasvatustieteiden tiedekunta on neljästä osastosta. Nämä ovat Erityisopetus, varhaiskasvatus, ammattiopinnot ja Liikuntakasvatus. Tiedekunta tarjoaa 4 vuotta astetta peruskoulutuksessa, Varhaiskasvatus, Erityisopetus, Liikunta ja School Johtaminen, tarjoaa kautta Department of Professional Studies, monet ydin kursseja, joita tarvitaan kaikille opiskelijoille riippumatta niiden erikoisala. Tämä osasto tarjoaa myös Practicum osa ohjelmaa, antaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä kenttätyötä kouluissa / laitosten enimmäkseen Kingston ja St. Catherine, joiden avulla ne voivat harjoitella opetusstrategioita, menetelmiä ja taitoja, joita he altistuvat enemmän teoriakurssit. Kannustamme erittäin heijastava lähestymistapa sekä helpottamista ja oppimista ja katso opiskelijoiden ykkösasia.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden on täytettävä jokin seuraavista vaatimuksista:

4 - VUOSI OHJELMA

 • Onko 5 CXC- aiheita (General Taitotaso asteet 1, 2 tai 3 tai vastaava) mukaan lukien:
  • Englanti kieli
  • matematiikka
  • Yksi Social Science
  • Yksi Tiede
  • Sen lisäksi 2 CAPE Unit 1 aihe
   • Onnistuneen Kahden vuoden Pre-University College Varhaiskasvatus ohjelma.
   • Aikuinen aloittelijan Vähintään viiden vuoden kokemus (Portfolio ja haastattelu)

2 - VUOSI OHJELMA (Post Diploma tutkinto)

Opettajien tutkintotodistus maahantulon kaksivuotinen ohjelma

 • Otettavaksi koulutusohjelman, hakijoiden on täytettävä seuraavat yleiset vaatimukset:
 • Oltava vähintään 18-vuotias
 • Onko kulkee CSES ja Cape sisällyttää 5 CSEC aiheita Inc. Englanti kieli ja matematiikka, ja 2 yksikköä CAPE, tai vastaavat todistukset hyväksymä akateeminen johtokunta.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the ... Lue lisää

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the University Council of Jamaica ( UCJ ). Näytä vähemmän