Kandidaatin tutkinto digitalisaatiossa, tietojenkäsittelyssä ja elektroniikassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Digitalisaation, tietojenkäsittelyn ja elektroniikan kansainvälinen koulutusohjelma (DICE), kandidaatti ja tekniikan maisteri (3 vuotta + 2 vuotta)

Opiskelijaksi:

 • Hallitse tietotekniikan keskeiset menetelmät ja tekniikat.
 • Opi suunnittelemaan elektroniikka- ja viestintätekniikan ratkaisuja, jotka vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään maailmanlaajuisesti.
 • Hanki tarvittavat taidot digitalisoitua maailmaa varten nyt ja tulevaisuudessa.
 • Katso omakohtaisesti, millaista on työskennellä todella kansainvälisessä teollisuudessa harjoittelujaksojen kautta.

DICE on kolmivuotinen kandidaattiohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille vankat taidot ja laajan tietopohjan digitalisoidussa maailmassa tarvittavista tekniikoista. Ohjelma yhdistää kolme tutkintoa saman katon alla, ja opiskelija voi valita kumpi polku valitaan. Opiskelija voi erikoistua tietojenkäsittelyyn, tietojenkäsittelytieteisiin tai elektroniikkaan. Tietojenkäsittely sisältää ohjelmoinnin, ohjelmistojen ja järjestelmien kursseja; Tietojenkäsittelytiede sisältää tekoälyn ja sovelletun laskennan opintoja, ja elektroniikka koostuu piireistä, analogisista ja digitaalisista tekniikoista ja viestinnästä.

"Ohjelma kattaa laajan valikoiman kaikkea tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvää opetusta ja tutkimusta, joka on käytettävissä Oulussa."

Pakollinen harjoittelu tarkoittaa, että opiskelijalla on mahdollisuus nähdä, millainen työ todellisuudessa on Suomen teollisuudessa. On mahdollista suorittaa harjoittelu myös Suomen ulkopuolella. Koska ohjelma on niin laaja, opiskelijat voivat tutustua tekniikoihin ja tutkimusalueisiin, kuten:

 • Tekoäly
 • Painettu älykkyys
 • Nykyiset ja seuraavan sukupolven viestintätekniikat
 • Esineiden internet, IoT
 • Konenäkö
 • Tietoturva
 • yksityisyys

Opinnot perustuvat tiukasti nykyiseen tutkintoon jo kandidaatin tasolla ja painotetaan käytännön oppimista alusta alkaen. Opiskelijat ottavat yliopistossa monialaista projektityötä ja voivat hyödyntää University of Oulu tarjolla olevia huipputeknologioita, kuten 5G / 6G-testiverkko, laitteisto- ja tuotesuunnittelualusta FabLab, SmartCampus, Printed Intelligence ja muut . Aktiivisilla opiskelijoilla on mahdollisuus nähdä - ja osallistua - kehittyneen teknologian kehittämiseen. Ohjelma kattaa laajan valikoiman kaikkea tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvää opetusta ja tutkimusta, joka on käytettävissä Oulussa.

Opetustieteellinen tiedekunta koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä ammattilaisista, jotka edustavat kärkeä eri tutkimusalueilla. University of Oulu on tunnettu ja arvostettu laitos, jossa tehdään uraauurtavaa tutkimusta kautta linjan. Esimerkiksi University of Oulu on 6G Flagship, joka on kattava monivuotinen tulevaisuuden langattoman viestintätekniikan tutkimusprojekti. Yliopisto on irrottautunut monista aloittelevista ja perustetuista yrityksistä, jotka ovat perustaneet ydinosaamisensa yliopistossa tehtyyn tutkimukseen. Siksi tutkintoa University of Oulu pidetään erittäin arvokkaana, mistä on osoituksena alan jatkuva ja voimakas rekrytointiharjoittelu. yritykset, pienet ja keskisuuret yritykset ja aloittelevat yritykset. Tämä ohjelma antaa opiskelijalle myös erinomaiset teoreettiset välineet ja arvokkaan käytännön taitojen jatkaakseen opintojaan ja mahdollisuuden ilmoittautua University of Oulu .

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is a ... Lue lisää

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is about seeking, utilizing and applying new knowledge. The University of Oulu researches people and culture in a changing living environment, as well as opportunities that new technology provides for improving the well-being of people and the environment. The University of Oulu is a multidisciplinary expert in Northernness. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille