Kandidaatin tutkinto liiketaloudessa erikoistumalla muotihallintoon

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto erikoistumalla muotihallintoon tarjoaa opiskelijoille käytännön kokemusta läheisten yhteyksien kautta teollisuuteen. American University in Switzerland johtaa neljännen teollisen vallankumouksen (4IR) taitojen lataamista integroimalla kovat ja pehmeät taidot, joita opiskelijoiden on oltava kilpailukykyisiä tulevina vuosikymmeninä. Ohjelmaan on istutettu keskeisiä oppimismenetelmiä 4IR-taitojen kehittämisen edistämiseksi.

open book, library, education

Muotisuunnittelu ja -hallintaohjelma rohkaisee ajamaan, intohimoisesti ja luovasti samalla kun keskitytään tavoitteisiin, joita tarvitaan menestymiseen muotimaailmassa. Innovaatio on yhteydessä liiketoimintaan suunnittelun, myyntistrategioiden ja käytännön studiopohjaisten projektien, seminaarikurssien ja taiteiden kautta. Alan asiantuntijoiden ohjaus ja jatkuva uppoutuminen teollisuuteen ovat tämän kolmivuotisen ohjelman perusta. Se valmistaa opiskelijan yrittäjyyteen ja johtotehtäviin luovien alojen kilpailumaailmassa. Markkinointi, viestintä, innovaatioiden hallinta, yrittäjyys, strateginen johtaminen, tuotekehitys, eettinen liiketoiminta ja muut ydinkurssit ovat osa tutkimuksia.

American University in Switzerland opiskelijat hankkivat tarvittavat taidot ja tiedot uransa aloittamiseksi muotiliiketoimintaympäristössä. Koko tutkinnon ajan opiskelijoita ohjaavat ammattilaiset, jotka tarjoavat heille tarkoituksenmukaisia työkaluja luoviin mahdollisuuksiin. Tämä reaaliaikainen sovelluskokemus on jyrkässä ristiriidassa monien yliopiston professoreiden kanssa, jotka keskittyvät yksinomaan teoriaan tai vanhentuneisiin menetelmiin.

Opetussuunnitelma yhdistää huipputeknologian teorian käytännön kokemukseen, kun opiskelijoita ohjataan ratkaisemaan todellisia haasteita. Tämä ympäristö korostaa yhteistyötä ja tiimin rakentamista terveen kilpailun rinnalla. AUS: ssa yli 44 kansallisuudesta tulevat opiskelijat kokoontuvat, jakavat ammattikokemuksia ja muodostavat joukkuepelaajien ryhmiä, joissa keskinäinen sitoutuminen ja yhteinen vastuullisuus johtavat erittäin tehokkaisiin tiimeihin. Luokkahuoneessa hankitun tiedon syvyyden ja laajuuden lisäksi AUS-opiskeluilla syntyneillä elinikäisillä yhteyksillä on mittaamaton arvo.

Ohjelman yleiskuvaus

180

135

ECTS-opinnot

CH-hyvitykset

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on ... Lue lisää

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on the shores of Lake Geneva, AUS is close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Offering personalized education in an international and multicultural environment, with practical and relevant programs. AUS offers all its students a dynamic and ambitious culture, both in the classroom and outside of the school. Näytä vähemmän