Kandidaatti globaalista viestinnästä ja johtamisesta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Globaali viestintä- ja johtamisohjelma (GCM) tarjoaa viestinnän kandidaatin tutkinnon kansainvälisille opiskelijoille vuodesta 2020. Ohjelma voidaan suorittaa neljä vuotta opiskeluaikana.

Noudattaen Zhejiangin yliopiston pitkäaikaista kansainvälistä opetusfilosofiaa, GCM-ohjelma on sitoutunut kouluttamaan yrittäjiä ja tulevia yritysjohtajia, jotka yhdistävät monitieteisen tietämyksen, taloudellisen ja liike-elämän analyysin asiantuntemuksen sekä syvän ymmärryksen Kiinan liiketoimintaympäristöstä erinomaiseksi Kiinassa ja kilpaile maailmanlaajuisesti. Opiskelijat suorittavat tutkinnon kaksikielisellä kielen ja englannin taitolla, kulttuurienvälisellä kommunikaatiotaidolla ja vankalla pohjalla tiedolle Kiinasta. Varustettu viestinnän ja johtamisen perusteilla, opiskelija pystyy menestymään monikansallisissa yrityksissä ja kiinalaisissa yrityksissä johtamisen, liiketoiminnan, viestinnän ja markkinoinnin aloilla ja on hyvin varusteltu toimimaan silta Kiinan ja maailman välillä.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Ohjelman ominaisuudet

Tieteidenvälinen pedagogia

Ohjelma GCM on Zhejiangin yliopiston ensimmäinen perustutkintoa tarjoava yritysohjelma, joka toivottaa tervetulleiksi kansainväliset opiskelijat. Trailblazing-ohjelma on myös ensimmäinen laatuaan yhdistää johtamisen, rahoituksen, viestinnän ja Kiinan opinnot monitieteelliseksi alustana kansainvälisille opiskelijoille.

Sovellettu ja kaksikielinen opetussuunnitelma

Tarjotaan käytännön kursseja kiinan kielestä ja kulttuurista, viestinnästä, rahoituksesta ja globaalista liiketoiminnasta. Englanti on ensisijainen opetuskieli, ja kiinaa käytetään tavanomaisissa ympäristöissä ja tutkimuksessa. Kulttuurienvälinen viestintä painotetaan koko ohjelman ajan.

Sitoutuminen maailmanluokan oppimisympäristöön

Zhejiangin yliopiston kansainvälinen kampus, jossa ohjelma sijaitsee, on malli kansainväliseen yhteistyöhön ja itäisen ja länsimaisen koulutustyylin integrointiin. Kampuksella yhdistyvät arvostetut kiinalaiset ja ulkomaiset professorit ja suuri kansainvälinen opiskelijayhteisö, ja se vastaanottaa useita satoja korkeasti koulutettuja kiinalaisia lukion opiskelijoita vuosittain.

Yrittäjyyden ja innovoinnin keskus

Luokkahuoneen ulkopuolella, ZIBS tarjoaa poikkeuksellisia mahdollisuuksia ammatilliseen harjoitteluun, teollisuuden harjoitteluun ja kulttuurikokemuksiin. ZIBS on perustanut strategisen kumppanuuden Ant Financialin ja muiden johtavien yritysten kanssa, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua 6 kuukauden käytännön koulutusohjelmaan maailman johtavissa yrityksissä.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

sisäänpääsy

Sovelluksen pätevyys

 • Hakijoiden on oltava 18–30-vuotiaita ei-kiinalaisia kansalaisia, joilla on oltava lukion tutkintotodistus.
 • Ehdokkailla suositellaan perustiedot kiinaa. Ohjelman hakijat läpäisevät ZIBS: n järjestämän kiinalaisen pätevyyskokeen.
 • Ehdokkaiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, tai jotka eivät ole suorittaneet lukion tutkintotodistusta englanniksi, on esitettävä todisteet englannin kielen taitosta, kuten TOEFL (80 tai uudempi), IELTS (5.5 tai uudempi).
 • Kiinan opetusministeriön määräysten mukaan Manner-Kiinasta, Hongkongista, Macaosta ja Taiwanista tulevia ehdokkaita pidetään kansainvälisinä opiskelijoina ulkomaille muuttamisen jälkeen, jos heillä on voimassa oleva ulkomaan passi tai henkilötodistus ennen 30. huhtikuuta 2016, ja jolla on vähintään kahden vuoden oleskelu ulkomailla 30. huhtikuuta 2016 ja 30. huhtikuuta 2020 välisenä aikana (oleskelu ulkomailla vähintään 9 kuukautta tiettynä vuonna lasketaan ulkomailla asuvaksi koko vuoden ajan. Oleskelu lasketaan maahantulosta ja poistumisleimat).
 • Jos hakija on hankkinut ulkomaalaisen kansalaisuuden automaattisesti syntyessään vieraassa maassa ja yksi tai molemmat vanhemmat ovat Kiinan kansalaisia, hakijan hakemuksen uudelleentarkastelu toteutetaan Exit-Entry-julkaisun nro 2110 [2008] mukaisesti. Hallintovirasto, maakunnan julkisen turvallisuuden toimisto, Zhejiangin maakunta.

Hakuprosessi ja vaadittavat asiakirjat

※ Jos haluat lisätietoja hakemuksesta ja määräajan, ota yhteyttä ZIBS-ohjelmatiimiin (gcm@intl.zju.edu.cn) ennen hakemuksen jättämistä.

 • Vaihe yksi: Online-hakemus
  • Kirjaudu sisään online-hakemusjärjestelmään (http://isinfosys.zju.edu.cn/recruit/login.shtml), kun haluat täyttää hakemuslomakkeen verkossa, tulostaa sen ja allekirjoittaa nimesi.
 • Vaihe toinen: Maksa hakemusmaksu online-hakemusjärjestelmään. Jos verkkomaksua ei suoriteta, TÄTÄ on maksettava hakemusmaksu yliopiston pankkitilille ja lähetettävä rahalähetyskirje järjestelmään.
 • Vaihe kolme: Lähetä seuraavat hakemusasiakirjat (sijoitettu seuraavaan järjestykseen):
 • Hakemuslomake ID-valokuvalla (valkoinen tausta, kooltaan 35 mm × 45 mm).
 • Valokopio passista.
 • Ylä-lukion tutkintotodistus (alkuperäinen tai notaarinen jäljennös). Valmistuneet lukiolaiset voivat antaa esiopetuksen.
 • Kaikkien lukion kurssien tekstikirjoitus (alkuperäinen kopio tai oikeaksi todistettu jäljennös);
 • TOEFL / IELTS tai muut englanninkielisen testin tulosraportit (englanninkielisille ohjaajille, joiden äidinkieli ei ole englanti).
 • Kaksi suosituskirjet lukion opettajilta. Opettajien allekirjoitus, yhteyspuhelinnumero ja sähköpostiosoite on merkittävä kirjeeseen.
 • Henkilökohtaisen lausunnon tulee sisältää opintokokemus, syyt hakemiseen, henkilökohtaiset vahvuudet. Alle 800 sanaa.
 • Valokopio akateemisiin kursseihin liittyvistä palkintotodistuksista lukion aikana. (Jos mitään)
 • Hakijoiden, jotka ovat luopuneet alkuperäisestä Kiinan kansalaisuudestaan ja joista tulee ulkomaalaisia, tulee toimittaa (1) peruuttamistodistus Kiinan kansalaisuudesta (2) nykyinen kansalaisuustodistus (3) passista poistumis- ja maahantulotietue 30. huhtikuuta 2016 - 30. huhtikuuta 2020 .
 • Jos hakija on saanut ulkomaalaisen kansalaisuuden automaattisesti syntyessään vieraassa maassa ja yksi tai molemmat vanhemmat ovat Kiinan kansalaisia, hakijan on toimitettava (1) ulkomaalaisen syntymätodistus (2) Kiinan vanhempien vakituisen oleskelun todistus ulkomaa (pysyvän oleskelutodistuksen olisi pitänyt hankkia ennen hakijan syntymää). Edellä mainittujen todistusten jäljennökset ovat hyväksyttäviä.
 • Alle 18-vuotiaiden (1. syyskuuta 2020 mennessä) tulee toimittaa (1) takuukirje (Lataa) (2) vanhempien kirjoittama notaarinen valtuutuskirje.
 • Hakemusmaksun palautuskuitti. (Jos mitään)

Huomautuksia:

 1. Kansainvälisten standardikokeiden tulokset (esim. SAT / IB / GCE A-LEVEL / ACT / OTHER) hyväksytään.
 2. Muilla kielillä olevat hakemusasiakirjat on käännettävä kiinaksi tai englanniksi ja vahvistettava virallisesti.
 3. Edellä mainitut asiakirjat on toimitettava tai toimitettava pikakuljetuksella Zhejiangin yliopiston kansainväliseen korkeakouluun. Hakemuspaketissa tulisi olla merkintä "Bachelor Degree Program Application Materials".
 4. Hakumateriaalia ja hakemusmaksua EI palauteta hakemuksen tuloksesta riippumatta.
 5. Zhejiangin yliopisto voi tarvittaessa pyytää hakijoita toimittamaan lisäaineistoa tai ottamaan puhelin- / videohaastattelun tai kirjallisen tutkimuksen.

Varoitus:

 1. Mikäli opiskelijat eivät tule henkilöstön takia tai lopettavat koulunkäynnin ilmoittautumisen jälkeen henkilökohtaisista syistä, ennakkoon maksettua opetusmaksua EI palauteta.
 2. Kun siirrät lukukausimaksua yliopiston pankkitilille, on täytettävä hakemuksen sarjanumero ja hakijan nimi. Hakijan nimi. Anonyymiä rahalähetyksiä pidetään lahjoituksina yliopistolle.

Hakemusmaksu: 800 RMB yuania (maksutiedot)

Haastattelut: ZIBS-vastaanottovirasto luetteloi hakijat ja määrittelee, ketkä haastatellaan. Haastattelut järjestetään henkilökohtaisesti tai videoneuvottelun kautta.

Lukukausimaksu

 • Opetusmaksu on 65 000 RMB vuodessa.
 • Lopullinen lukumaksu muuttuu hallituksen uusimman politiikan mukaisesti.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

ZIBS-perustutkinnon stipendi (10 000–30 000 yuania RMB)

 1. tavoitteet
  • ZIBS-perustutkinnon stipendi perustetaan palkitsemaan henkilöitä, joilla on erinomaiset mahdollisuudet. Se on avoinna GCM-hakijoille. Apuraha maksetaan opiskelijoille kuukausittain elantolisänä, joka alkaa kuukauden kuluttua opiskelijan ilmoittautumisajasta. Apuraha maksetaan yhden lukuvuoden ajan (10 kuukautta). Opiskelijoiden on kuitenkin maksettava luku kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä.
 2. Sovellusohjeet
  • Hakijoiden tulee täyttää apurahahakemus ja lähettää se perustutkinto-ohjelmatiimille (gcm@intl.zju.edu.cn).
 3. Arviointikriteeri
  • Apurahatarjous määräytyy hakijoiden selvitysten perusteella lukiossa, haastattelujen tuloksista ja mahdollisista panoksista. Tulos julkistetaan kesäkuun puolivälissä.

Sairausvakuutus

 • Opiskelijoilla, jotka ovat maksaneet koko lukuvuoden lukukausimaksut ajoissa tai jotka saavat rahoitusta täysimääräisellä stipendillä, on oikeus yliopiston tarjoamaan kattavaan sairausvakuutukseen.
 • Huomaa: Fyysisten tai psyykkisten sairauksien hoitokuluja, joita opiskelijat kärsivät ennen yliopistoon tuloa, ei voida korvata tällä vakuutuksella.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... Lue lisää

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Näytä vähemmän