Kandidaatti hevosopinnoissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

* Yliopistomme vastaus Covid-19: lle

Midway University suunnittelee jatkavansa kampuksella, henkilökohtaisella opetuksella ja asuinoperaatioilla lukuvuonna 2020–21. Aloitamme luokat maanantaina 17. elokuuta 2020, alun perin suunnitellulla tavalla.

Olemme jo ottaneet käyttöön laajoja uusia käytäntöjä ja teemme kampuksella muutoksia varmistaaksemme turvallisen etäisyyden luokkahuoneissamme, asuinhuoneissa, ruokasalissa, työtiloissa, urheilutilat (mukaan lukien uusi Hunter Field House) ja muissa yleisissä tiloissa.

Vaikka Kentuckyn osavaltiossa on tällä hetkellä vakaa ja alhainen tartuntamäärä, olemme sitoutuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoitamme ja tarjoamme poikkeuksellisesti verkko-etäopiskeluvaihtoehtoa. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja syksyn lukukauden verkkovaihtoehdosta.

Equine Studies

Midway University sijaitsee hevosalan keskuksessa ja on tunnettu hevosopintojen korkeakoulu. Alustamiseen ja jalostustoimintaan, myyntiin ja kilpakilpailuihin, hevosyhdistysten pääkonttoriin, terapiakeskuksiin, eläinlääkintä- ja lääkeyhtiöihin sekä tunnettuihin eläinlääkintäkäytäntöihin kampuksellamme on erinomainen sijainti, joka antaa tuleville hevosurheilijoille mahdollisuuden harjoittaa koulutustaan. Osana kokonaisvaltaista lähestymistapaamme hevosopintoihin ja hevoskoulutukseen kampuksemme on toimiva hevostila, joka tarjoaa todellisen pääsyn käytännön oppimiseen suurella hevoseläimellä, jolla on erilaisia rotuja ja tieteenaloja.

Mikä on hevosopinnot?

Midwayn hevosopinto-ohjelma antaa opiskelijoille välttämättömät taidot, joita he tarvitsevat päästäkseen hevosalan laajalle alalle tai valmistautuakseen jatko-opintoihin. Hevoseläintutkinnon suorittaneilla on koko ohjelman ajan mahdollisuus työskennellä monien rotujen kanssa. Opiskelija osaa myös suorittaa erityyppisiä tehtäviä avustamalla maatilamme ja karjan hallinnassa. Opiskelija oppii hevosenkäsittelyn perusmenetelmiä sekä lato- ja maatilanhoitoperiaatteita ja käytäntöjä. Hevoseläinten ominaispiirteiden ja tarpeiden akateemisen valmistelun avulla opiskelijat hankkivat perustan hevosenhoitoon vaikuttavien päätösten tekemiselle.

Hevosopintojen ohjelman onnistuneesti suorittaneet opiskelijat voivat:

 • Osoittaa kyky toteuttaa ja arvioida hevoseläinten turvallisia, eettisiä ja kestäviä hoitomenetelmiä
 • Osoittaa kyky kommunikoida tehokkaasti ja hyödyntää nousevaa teknologiaa, joka liittyy globaaliin hevosalaan
 • Osoita tietoisuus ihmisen ja hevosen sidoksista ja monimuotoisuudesta hevosalan kilpailu- ja kilpailuteollisuudessa
 • Tunnista ja arvioi hevosen anatomia ja fysiologia ja yhdistä muoto toimintaan ja ruokintastrategiaan

Urakehitys

Kuinka hevosopintojen tutkinto voi toimia sinulle? Kentucky Equine Survey -tutkimuksen mukaan Kentuckyn hevosalan taloudellinen vaikutus on 4 miljardia dollaria, ja se tuottaa yli 80 000 suoraa ja 100 000 epäsuoraa työpaikkaa.

Tämän tutkinnon suorittaneet työskentelevät usein hevosalalla ja voivat toimia esimerkiksi:

 • Vakaa johtaja
 • Näytä johtajat
 • Ratsastusopettajat
 • Maatilojen johtajat
 • Hevoskouluttajat
 • Eri yhdistykset tai valtion virastot

Miksi Midway?

 • 16: 1: Opiskelijoiden ja opettajien suhde
 • Kohtuuhinta: 90% opiskelijoista saa jonkinlaista taloudellista tukea
 • Tuki: Tapaa tiedekunnat henkilökohtaisesti saadaksesi henkilökohtaista apua

125808_Banner3.jpg

Pee ohjelman sisällä

Ansaitset hevosopintojen kandidaatin 120 op-tunnissa (4 vuotta).

Kurssilistaukset

124424_Skjermbilde2019-11-06kl.20.50.41.png 124425_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.12.png 124426_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.37.png

Osallistumisprosessi

 • Yhteinen hakemus: Hyväksymme online-hakemukset verkkosivuillamme tai yhteisen hakemuksen kautta.
 • Täytä hakemus: Käytä online- tai Lataa sovellus (PDF). Palauttamaton hakemusmaksu 30,00 dollaria vaaditaan ennen hakemuksen käsittelyä.
 • Lähetä lukion transkriptio - Lukion tulee lähettää viralliset kopiot suoraan vastaanottokeskukseen tai lähettää sähköisesti suojatulla kolmannella sivustolla (esim. Pergamentinvaihto, National Student Clearinghouse).
 • Viralliset TOEFL / IELTS / SAT -pisteet - Midway University hyväksyy testausorganisaatioiden viralliset pisteraportit. Voit lähettää yhden pisteistä osana hakuprosessia.

Midwayn SAT-koodi on 1467 ja ACT on 1528

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and ... Lue lisää

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and disadvantaged women. Näytä vähemmän