Kandidaatti kansainvälisen liiketoiminnan ja rajat ylittävän kaupan verotuksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Three businesswomen

Työ kansainvälisen kaupan alalla on aina ollut arvokasta ja lupaavaa, koska se antaa erinomaisen mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa, kommunikoida eri maiden edustajien kanssa, saada uusia kokemuksia. Tämä suunta kehittyy jatkuvasti, ja siksi kansainvälisen kaupan asiantuntijat ovat aina kysyttyjä. Tällainen ammatti vaatii kuitenkin tietyt tiedot ja taidot työskennellä monilla kansainvälisillä markkinoilla, neuvotella ulkomaisten kumppaneiden kanssa, tehdä ulkomaankauppasopimuksia. Ulkomaisen talousasiantuntijan tulee puhua vieraita kieliä sujuvasti, hänellä on oltava analyyttinen ja diplomaattiset taidot, kyettävä työskentelemään suuren määrän tiedon kanssa ja puolustamaan yrityksen etuja. Ohjelmamme "Kansainvälisen liiketoiminnan ja rajat ylittävän kaupan verotus" antaa sinulle kaiken mitä tarvitset menestyväksi uraksi kansainvälisessä taloustieteilijässä.

Tärkeimmät tieteet

 • Ulkomaankauppasopimukset: Sopimuskäytäntö ja verovaikutukset: Opiskelijat tutkivat ulkomaisten taloussopimusten neuvottelu- ja tekemisprosessia, oikeudellista sääntelyä ja sopimusten verovaikutuksia kansainväliseen ostoon ja myyntiin. Opiskelija oppii lisää kaupan välittäjä- ja palvelusopimuksista sekä kansainvälisten kuljetusten sopimuksista.
 • Kansainvälisen kaupan tullimääräykset : Tämä kurinalaisuus on omistettu tullitoimintojen ja -menettelyjen kansainväliselle oikeudelliselle sääntelylle, tavaroiden alkuperän määrittämistä koskeville säännöille, samoin kuin etuustullit ja ulkomaankaupan tullien ulkopuolisille säännöille.
 • Kirjanpito ja kansainväliset tilinpäätösstandardit: Opiskelijat tutkivat erityyppisiä tilinpäätöksiä ja niiden laatimista, aineellisia ja aineettomia hyödykkeitä, omaisuuden arvon alenemista, tulojen tuottoa, kuluja ja taloudellisia tuloksia.
 • Yritystoiminnan ja kansainvälisen verotuksen perusperiaatteet: Opiskelija tutkii yritysten ja yksityisyrittäjien verojen laskemista ja maksamista sekä maassa että ulkomailla (arvonlisävero, valmiste-, tulo- ja kiinteistöverot, vakuutusmaksut).
 • Logistiikka ja toimitusketjun hallinta: Opiskelijat tutkivat logistiikkajärjestelmien järjestämisjärjestystä, toimitusketjujen tyypillisyyttä, logistiikan optimointia, tavaroiden kansainvälisten kuljetusten piirteitä eri kuljetusvälineillä.
 • Kansainvälinen markkinointi ja yrityssuunnittelu : Tämä oppiaine on omistettu oikeudelliselle kehykselle kansainvälisen liiketoiminnan ja liiketoiminnan suunnitteluteknologian, uusien välineiden ja tekniikoiden (innovaatio, joukkorahoitus, salausvaluutat, blockchain, finanssitekniikka) ja edistämismekanismien sääntelemiseksi.

Opiskella ulkomailla

Grenoblen Alppien yliopisto syntyi 3 yliopiston yhdistymisen jälkeen, jotka sijaitsevat Ranskassa Grenoblessa ja tarjoavat erilaisia tutkimusalueita. Tästä oppilaitoksesta valmistuneet opiskelijat saavat korkealaatuista koulutusta, ja heillä on suuri kysyntä työmarkkinoilla. Siten yliopisto sijoittui 236: een QS World University Rankings -listalla.

Ura ja tulevaisuus

Ohjelma on suunnattu niille, jotka suunnittelevat uransa rakentamista ulkomaiseen taloudelliseen toimintaan osallistuvissa yrityksissä, suurissa kansainvälisissä yrityksissä, vero- ja tullilaitosten alaosastoissa, jotka seuraavat näiden yritysten toimintaa.

Pääsykokeet

 • matematiikka
 • Venäjän kieli
 • Vieras kieli (englanti, kiina, saksa, ranska, espanja)

Opiskelijaksi

Tämä on luettelo asiakirjoista, jotka sinun on lähetettävä hakeaksesi:

 • Täytetty hakemuslomakkeessa (.pdf), johon on liitetty värivalokuva (koko: 3 x 4 cm).
 • Kopiot koulutustodistuksista, joihin liitetään akateeminen kopio luettelosta käydyistä kursseista ja saaduista arvosanoista (pisteistä). Jos ulkomaalaisella, joka hakee ilmoittautumista korkeakoulujen tarjoamiin ohjelmiin, ei ole koulutustodistusta, joka todistaa koulutuksen tosiasian, opetusprosessin suunnittelun erityispiirteiden takia, ulkomaalaisen tulee toimittaa asiakirja, joka sisältää tiedot tuloksista Viimeisimmistä suoritetuista testeistä, jotka on myöntänyt oppilaitos, jossa henkilö on koulutettu alkuperämaan alueella.
 • Alkuperämaassa toimivan viranomaisen myöntämä jäljennös lääkärintodistuksesta (lomake 086u), joka todistaa, että Venäjän federaation alueella ei ole vasta-aiheita koulutukseen.
 • Alkuperämaassa toimivan viranomaisen myöntämä kopio HIV / AIDS-todistuksesta.
 • Kopiot passisivuista, jotka näytetään rajaviranomaisille tullessaan Venäjän federaation alueelle. Passin voimassaolon päättymispäivä ei saa olla myöhäisempi kuin 18 kuukautta opiskelijaviisumin myöntämispäivästä. Kutsua varten tarvittavien tietojen on oltava helposti luettavissa.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Lue lisää

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Näytä vähemmän