KOULUTUKSET YLI 25000 Yhdysvaltain dollaria.

Moravian College tarjoaa kansainvälisen opiskelijamäärän palkinnon, joka perustuu ensisijaisesti akateemisiin saavutuksiin: arvosanat, akateemisen ohjelman vahvuus, TOEFL tai IELTS-tulokset sekä SAT-tulokset, jos niitä toimitetaan.
Ota yhteyttä kansainväliseen ilmoittautumisjohtajuuteen tämän sivun kautta saadaksesi lisätietoa International Student Merit -palkinnosta.

KANSAINVÄLINEN HALLINTA MAJOR

Kansainvälisen johtamisen pääaineena tarjotaan yhdessä kauppa- ja teollisuusministeriön kanssa. Kansainvälisen johtamisen pääaineet ottavat kirjanpidon 157, Economics 152 ja 236; Hallinta 223 ja 333; ja yksi valittavissa Management 231: stä, 251: stä tai 253: stä. Moderni kielivaatimukset sisältävät kuusi yli 105 kurssia, joista kaksi on seuraavia - 210, 215 tai 241 tai vastaava - sekä vähintään yksi 300-tason kurssi vanhempana vuonna .

Tämä ohjelma vaatii lukukauden ulkomaille, jossa on toteutettava yksi liiketoimintaan liittyvä kurssi ja yksi modernin kielen kurssi. Kaikkien tähän pääosaan kiinnostuneiden opiskelijoiden olisi kuultava professoreita James P. West ja Carmen Ferrero (espanja), Jean-Pierre Lalande (ranska) tai Axel Hildebrandt (saksa).

Pääsyvaatimukset

opiskelija

Ensimmäisen vuoden kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava seuraavat tiedot:

  1. Moravian College tai yhteinen hakemus. (Voit lähettää verkkohakemuksen maksutta.)
  2. Viralliset keskiasteen akateemiset tiedot. (alkuperäiset ja varmennetut käännökset)
  3. Viralliset testitulokset (SAT tai ACT). Jos englanti ei ole äidinkieli, sinun on toimitettava TOEFL (englannin kielen tentti) tai IELTS (International English Language Testing Scores) tulokset. Edellytykset voidaan luopua siirrettävistä opiskelijoista, jotka ovat riippuvaisia ​​kollegion tai yliopiston transkripteistä. Huomaa, että Moravian College ei tarjoa Englanti toisena kielenä (ESL) -ohjelma.
  4. "Finanssitodistus" -lomake, joka vahvistaa, että sinä ja sponsori ymmärtävät koulutuksen kokonaiskustannukset ja riittävät varat kattavat koulutuskustannuksesi normaaleissa olosuhteissa koko ohjelman kautta.
  5. Pankin virkailijan tai pankkitilien kirjeen on oltava kaikkien "varmenteiden varmentamis" -lomakkeessa ilmoitettujen lukujen mukana. Kaikki asiakirjat on kuitenkin päivättävä 6 kuukauden kuluessa hakemuksesta.
  6. Todisteet taloudellisesta tuesta. Opiskelijan on todistettava, että hänellä on vähintään vastaava summa 59.664,00 dollaria (US), joka on heille helposti saatavilla opetuskuluihin. Varat voivat olla missä tahansa maassa ja missä tahansa valuutassa. Hyväksyttävät rahoituslähteet säästävät tilejä, tilejä, rahamarkkinatilejä ja talletustodistuksia. Jos Moravian palkitsee sinut ansaitseva apuraha, voit vähentää apurahan määrä yhteensä 59.664,00 dollaria (US).
  7. Ohjausneuvonantajan suosituskirje.
  8. Henkilökohtainen lausunto tai essee.
  9. Jotta hakijat Moravian College hyväksyä Moravian College , hakijoiden tulisi olla keskimäärin 3,0 pistettä (80% 100: sta) ja IELTS-pistemäärä 5 tai yli tai TOEFL-pistemäärä 80 tai yli.
Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Moravian College

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Moravian College »

Viimeksi päivitetty Toukokuu 29, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä