Kandidaatti kansainvälisessä johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

KOULUTUKSET YLI 25000 Yhdysvaltain dollaria.

Moravian College tarjoaa kansainvälisen opiskelijamäärän palkinnon, joka perustuu ensisijaisesti akateemisiin saavutuksiin: arvosanat, akateemisen ohjelman vahvuus, TOEFL tai IELTS-tulokset sekä SAT-tulokset, jos niitä toimitetaan.
Ota yhteyttä kansainväliseen ilmoittautumisjohtajuuteen tämän sivun kautta saadaksesi lisätietoa International Student Merit -palkinnosta.

KANSAINVÄLINEN HALLINTA MAJOR

Kansainvälisen johtamisen pääaineena tarjotaan yhdessä kauppa- ja teollisuusministeriön kanssa. Kansainvälisen johtamisen pääaineet ottavat kirjanpidon 157, Economics 152 ja 236; Hallinta 223 ja 333; ja yksi valittavissa Management 231: stä, 251: stä tai 253: stä. Moderni kielivaatimukset sisältävät kuusi yli 105 kurssia, joista kaksi on seuraavia - 210, 215 tai 241 tai vastaava - sekä vähintään yksi 300-tason kurssi vanhempana vuonna .

Tämä ohjelma vaatii lukukauden ulkomaille, jossa on toteutettava yksi liiketoimintaan liittyvä kurssi ja yksi modernin kielen kurssi. Kaikkien tähän pääosaan kiinnostuneiden opiskelijoiden olisi kuultava professoreita James P. West ja Carmen Ferrero (espanja), Jean-Pierre Lalande (ranska) tai Axel Hildebrandt (saksa).

Pääsyvaatimukset

opiskelija

Ensimmäisen vuoden kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava seuraavat tiedot:

  1. Moravian College tai yhteinen hakemus. (Voit lähettää verkkohakemuksen maksutta.)
  2. Viralliset keskiasteen akateemiset tiedot. (alkuperäiset ja varmennetut käännökset)
  3. Viralliset testitulokset (SAT tai ACT). Jos englanti ei ole äidinkieli, sinun on toimitettava TOEFL (englannin kielen tentti) tai IELTS (International English Language Testing Scores) tulokset. Edellytykset voidaan luopua siirrettävistä opiskelijoista, jotka ovat riippuvaisia ​​kollegion tai yliopiston transkripteistä. Huomaa, että Moravian College ei tarjoa Englanti toisena kielenä (ESL) -ohjelma.
  4. "Finanssitodistus" -lomake, joka vahvistaa, että sinä ja sponsori ymmärtävät koulutuksen kokonaiskustannukset ja riittävät varat kattavat koulutuskustannuksesi normaaleissa olosuhteissa koko ohjelman kautta.
  5. Pankin virkailijan tai pankkitilien kirjeen on oltava kaikkien "varmenteiden varmentamis" -lomakkeessa ilmoitettujen lukujen mukana. Kaikki asiakirjat on kuitenkin päivättävä 6 kuukauden kuluessa hakemuksesta.
  6. Todisteet taloudellisesta tuesta. Opiskelijan on todistettava, että hänellä on vähintään vastaava summa 59.664,00 dollaria (US), joka on heille helposti saatavilla opetuskuluihin. Varat voivat olla missä tahansa maassa ja missä tahansa valuutassa. Hyväksyttävät rahoituslähteet säästävät tilejä, tilejä, rahamarkkinatilejä ja talletustodistuksia. Jos Moravian palkitsee sinut ansaitseva apuraha, voit vähentää apurahan määrä yhteensä 59.664,00 dollaria (US).
  7. Ohjausneuvonantajan suosituskirje.
  8. Henkilökohtainen lausunto tai essee.
  9. Jotta hakijat Moravian College hyväksyä Moravian College , hakijoiden tulisi olla keskimäärin 3,0 pistettä (80% 100: sta) ja IELTS-pistemäärä 5 tai yli tai TOEFL-pistemäärä 80 tai yli.
Viimeksi päivitetty May 2019

Oppilaitoksesta

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Lue lisää

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Näytä vähemmän