Kandidaatti kansainvälisessä kauppaministeriössä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

ixcuOFOletko sinä syntynyt järjestäjä ?, Onko sinulla yrittäjyyteen liittyviä etuja, pelkää vastuuta ja etsitkö hallinnointiohjelmaa, joka tarjoaa runsaasti ammatillisia mahdollisuuksia?

Sitten International Business Administration on täydellinen sinulle! Hyvät työpaikat Indonesian ja kansainvälisillä työmarkkinoilla


Erilaiset erikoistumismahdollisuudet

Markkinointiviestintä, sähköinen liiketoiminta, muutos

57698_ScreenShot2017-10-02at11.55.16.png

Uramahdollisuudet

Ammattitaitoasi, johtamistaitojaan ja organisaatiomuutoksellasi voit varmistaa, että organisaatiot toimivat sujuvasti ja että organisaation tavoitteet saavutetaan. Sinun tulee neuvoa johtajia tai ryhtyä strategisiin tai taktisiin päätöksiin itsellesi ja varmistaa, että työntekijät ja yksiköt toimivat hyvin yhdessä sekä ratkaise tehokkaasti mahdolliset ongelmat. Kansainvälisen kauppaministeriön jatko-opiskelijoilla on erinomaiset uramahdollisuudet valitulla alallaan, työnhaku yrityssektorilla, konsulttiyrityksillä ja kansalaisjärjestöillä. Koulutuksesi antaa sinulle työkalut, joita sinun täytyy menestyä menestyksekkäästi strategiseen johtamisasemaan. Avoimet työpaikat:

  • Toimialajohtaja
  • Projektipäällikkö
  • Suhdepäällikkö
  • Yrityksen omistaja
  • Sisäisen organisaation päällikkö
  • Liiketoiminnan konsultti
  • Vientijohtaja

Työharjoitteluun ja uranäkymiin ovat mm. Unilever, Sinar Mas Group, HSBC Bank PLC, PT Senayan Trikarya Sempana, Procter

57697_ScreenShot2017-10-02at11.55.32.png

Tietoja ohjelmasta

Balilla sijaitsevalle kampuksellemme suoritetaan sama opetussuunnitelma kuin Alankomaissa sijaitsevalla äitikampuksella, joka johtaa NVAO: n (Hollannin Flanderin akkreditointijärjestö) akkreditoituun hollannin kandidaatin tutkintoon (virallisesti rekisteröity Centraal Register Hoger Onderwijs (CROHO)). Saat Bachelor of Business Administration -ohjelman suorittamisen jälkeen.

Osana kaksoistutkinto-ohjelmaa saat myös STIE: n (Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Triatma Mulya) kautta saama Sarjana Ekonomi, joka on akkreditoitu kansallisen akkreditointikorkeakoulun, kieltopäällikön kautta.

Keskeisiä aiheita tässä ohjelmassa ovat Business Economics, Business Englanti, Business Information Systems, muutoksenhallinta, yritysviestintä, Creative ja käsitteellinen ajattelu, henkilöstöhallinto, laki, johtaminen, johtaminen, markkinointi, moderni vieras kieli, ammatillinen kehitys, ammatillinen suuntautuminen, Projektinhallinta, tutkimus ja strateginen johtaminen.

Sinua koulutetaan asiantuntijoiksi näillä aloilla nelivuotisen ohjelman aikana. Opit teoriaa ja hyväksyy käytännön tehtäviä kansallisista ja kansainvälisistä yrityksistä ja oppii laatimaan mielipiteitä, järjestämään tapahtumia, laatimaan toimintasuunnitelmia ja osallistumaan johtoryhmään.

Kaikki aiheet opetetaan englanniksi luennoitsijoilta eri puolilta maailmaa. Samoin opiskelijat edustavat kansallisuuksien yhdistelmää, joka luo aidosti monikulttuurisen opiskeluympäristön.

57696_ScreenShot2017-10-02at11.55.00.png

Ensimmäinen vuosi

Tutustu kansainvälisiin yrityksiin

Ensimmäinen vuosi on suunniteltu tarjoamaan sinulle vankka perusta Kansainvälisessä liiketoiminta-hallinnossa: huomaat, miten liiketoimintaprosessit toimivat ja oppivat eri hallintatyyleistä. Tarkastellaan myös asiakkaita ja heidän henkilöllisyyttään, tarpeitaan ja vaatimuksia.

Toinen vuosi

Kasvaa organisaatiossa

Toisena vuotena kehität keskitetympää ja yksityiskohtaisempaa tietoa, mikä perustuu siihen, mitä olet tähän mennessä oppinut. Tulet kääntämään tämän tiedon tehtävien suorittamiseen ja ratkaisemaan asioita, joita saatat kohdata johtajana. Käytännön simulaatiot, pelit ja johtoasema koulutuspaikallamme antavat sinulle maun tulevasta urasi, jonka avulla voit laajentaa tietämystän organisaation liiketoiminnasta.

Kolmas vuosi

Strateginen ajattelu ja toiminta

Kehität vähitellen joukon johtamistaitoja: opit strategisen tason toimimaan ja keskittyvät esimerkiksi rahoitukseen, henkilöstöhallintoon ja asiakassuhteisiin. Toisella lukukaudella otat kaksi valittavaa *. Sinä vietät koko vuoden Alankomaissa sijaitsevalle äitikampuksellemme.

Neljäs vuosi

Viimeinen taso

Kun olet valmis suorittamaan ohjelman, voit osallistua laajaan harjoitteluun ja suorittaa itsenäisen loppuvuoden projektin yrityksessä tai organisaatiossa joko Indonesiassa tai muualla maailmassa. Sinun odotetaan antavan neuvoja ajankohtaisista asioista, ja jos sinä ja yritys sopivat hyvin, yhtiö saattaa päätyä tarjoamaan sinulle asemansa.

57690_57623_study2yearsinBali1yearinNL1onInternship.JPG

Käytännön tietoa

Akkredoitu kaksinkertainen tutkinto

  • Bachelor of Business Administration (BBA)
  • Sarjana Ekonomi (SE)
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places.

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places. Näytä vähemmän