Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin ohjelma antaa opiskelijoille yleiskuvan kansainvälisten markkinoiden ja rajat ylittävien liiketoimien eri näkökohdista. Ohjelman päätavoite on tarjota korkeasti ja poikkitieteellisesti koulutetulle, kriittisesti ajattelevalle ammattilaiselle hyvät analyyttiset, ongelmanratkaisuun ja kielitaidot kykenevät työskentelemään joustavissa olosuhteissa nopeasti muuttuvilla kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelman tarkoituksena on kehittää ymmärrystä kansainvälisten suhteiden taloudellisista, sosiaalisista, kulttuurisista ja poliittisista ulottuvuuksista ja tarjota opiskelijoille syvä, asiallinen ja ajantasainen tieto taloustieteestä ja kaupasta, rahoituksesta, johtamisesta, markkinoinnista ja tilastoista laittaa kansainväliseen näkökulmaan.

Opiskelijaprofiilit

Ohjelma valmistelee opiskelijoita perustamaan ja johtamaan omaa yritystä, joka harjoittaa rajat ylittäviä liiketoimia, samoin kuin työskentelemään operatiivisissa, analyyttisissä ja johtotehtävissä liiketaloudellisten organisaatioiden (mukaan lukien monikansalliset yritykset), julkisten ja voittoa tavoittelemattomien laitosten kanssa useissa maat ja teollisuudenalat. Tutkinnon suorittaneilla on tietoa kansainvälisistä taloussuhteista ja ydinliiketoiminnan taitoja, joita tarvitaan selviytymään hyvin kansainvälisten, dynaamisten monikulttuuristen yritysympäristöjen haasteista.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Urakehitysmahdollisuudet

 • Operatiiviset ja analyyttiset asemat kansainvälisillä markkinoilla toimivissa tai ulkomaisten asiakkaiden kanssa yhteistyössä toimivissa yrityksissä.
 • Operatiiviset ja analyyttiset tehtävät kansainvälisissä organisaatioissa ja instituutioissa.
 • Ulkomaankaupan (vienti ja tuonti) asiantuntija.
 • Asiantuntija tullitoimipaikoissa, suurlähetystöissä ja konsulaateissa.
 • Kansainvälisen kaupan rahoituksen ja selvitysasiantuntija.
 • Kansainvälisen logistiikan asiantuntija.
 • Kansainvälisen johtamisen asiantuntija.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Ajoittaa

Ilmoittautuminen on 1. kesäkuuta 2020 - 16. elokuuta 2020.

Tämän ajankohtana ehdokkaat ovat velvollisia:

 1. Rekisteröidy ilmoittautumisjärjestelmässä.
 2. Maksa ilmoittautumismaksu 85 PLN yksittäiselle pankkitilille, joka ilmoitetaan ilmoittautumisjärjestelmässä (IRK).
 3. Täytä lomake tiedoilla, lataa valokuvia, valitse opinto-ohjelma, liitä tarvittavat asiakirjat.
 4. Saatuaan tiedon asiakirjan varmennuksen positiivisesta tuloksesta - maksa ensimmäisen lukukauden lukukausimaksu rekrytointikomitean ilmoittamalle tilille.
 5. Toimita kaikki asiakirjat valokopioineen ja vannoine käännöksin puolaksi rekrytointikomitealle. Määräaika on 28. syyskuuta 2020 klo 15.00. Asiakirjojen toimituspäivä on tärkeä, ei lähetyspäivä.

Huomaa: Asiakirjat on toimitettava postitse tai kuriiripalvelun kautta.

Älä lähetä asiakirjoja ennen kuin rekrytointikomitea on päättänyt opiskelusta.

Kurssin johtaja

Magdalena Myszkowska, Ph.D.

sähköposti: magdalena.myszkowska@ue.wroc.pl

Viimeksi päivitetty Heinä 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Lue lisää

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Näytä vähemmän