Kandidaatti maantieteen maantieteessä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Matkailun maantieteen kandidaattiohjelma toteutetaan maantieteen laitoksella (humanististen tiedekuntien tiedekunta). Muita tämän laitoksen käytettävissä olevia ohjelmia ovat maantieteen kandidaattiohjelma ja maisteriohjelma Maantieteelliset riskit ja ympäristön laatu . Opinto-ohjelman kesto on 3 vuotta; Sen tehtävänä on kouluttaa matkailututkimuksen ja maantieteen asiantuntijoita.

Ohjelman päätavoitteena on taitojen, kykyjen ja syvällisen tiedon kehittäminen matkailumaantieteellisen alan ammatillisten vaatimusten mukaisesti. Opetussuunnitelma noudattaa Romanian korkeakoulujen laadunvarmistusviraston normatiivisia vaatimuksia ja sisältää perus- ja täydentävät tieteenalat. Jälkimmäiset on ryhmitelty pakollisiksi ja valinnaisiksi aineiksi, jotka tarjoavat yleisen ja erityisen osaamisen matkailumaantieteessä. Tämä varmistaa yhteensopivuuden kansallisen tutkintokehyksen ja vastaavien ohjelmien kanssa Euroopan unionissa ja sen ulkopuolella.

Opintojaksot sisältyvät opetussuunnitelmaan loogisessa järjestyksessä. Erikoistumiskursseja ovat seuraavat:

  • Matkailun maantiede
  • Aluesuunnittelu ja matkailu
  • Kansainvälinen matkailu
  • Romanian matkailuperintö ja sen hyödyntäminen
  • Vuorimatkailu
  • Maaseutu- ja kaupunkimatkailu
  • luontomatkailua
  • Matkailuresurssien suojelu ja säilyttäminen
  • Opastustekniikat.

Ohjelman aikana opiskelijat osallistuvat useisiin kenttätöihin, joiden tarkoituksena on varmistaa riittävä ammatillinen koulutus. Maantieteiden laitoksella on tutkimuspohja Bran-Rucăr-käytävällä Fundatassa, Brașovin piirikunnassa.

Ohjelman päätyttyä valmistuneet voivat löytää työllistymismahdollisuuksia tutkimusalalta, keskiasteen koulutuksesta ja matkailutoimistoista.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The beginnings of higher education in Târgovişte date back to the Romanian Middle Ages, when, between 1672 and 1678, the city hosted the first Law School of Wallachia. Higher education resumed its mis ... Lue lisää

The beginnings of higher education in Târgovişte date back to the Romanian Middle Ages, when, between 1672 and 1678, the city hosted the first Law School of Wallachia. Higher education resumed its mission in an official establishment after the 1989 Revolution, when, in 1991, the Technical and Economic University College opened its gates. Besides its scientific training and research, Valahia University of Târgoviște includes continuing education centers in agreement with the demands of the present socio-economic environment. Näytä vähemmän