Kandidaatti teollisuusenergian erikoistumisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Teollinen energia on kandidaatin tutkinto-ohjelma, joka kestää neljä vuotta ja jolle on ominaista dynaamisuus ja joka on pysyvästi sidoksissa maan ja EU: n työmarkkinoiden tarpeisiin. Se on laaja tekniikan ala, joka käsittelee energiatehokkuutta, energiapalveluja, ympäristölainsäädännön noudattamista ja vaihtoehtoisia energiateknologioita. Energiatekniikan ala yhdistää useita muita insinöörejä, kuten sähkötekniikka, konetekniikka, elektroniikka, automaatio ja muut.

142108_pexels-photo-157039.jpeg

Kenelle teollinen energiaohjelma on tarkoitettu?

Teollinen energia-erikoistuminen on suunnattu kaikille ylioppilastutkinnon suorittaneille, joilla on ylioppilastutkinto ja jotka haluavat hankkia taitoja energia-alalla (sähkö-, lämpö-, hydrauliikka) ja saada sitten työpaikan alalla, jolla ammattitaidolle on suuri kysyntä työ.

Kuinka kurssit suoritetaan?

Kurssien kesto perusopinnoissa on 4 vuotta. Joka vuosi on rakennettu kahteen 14 viikon lukukauteen. Viikkotuntien lukumäärä on 26. Toisella ja kolmannella opiskeluvuodella opiskelijoilla on ohjelmassa pakollisena aineena käytäntö, joka tarjoaa heille ensimmäisen yhteydenoton tuleviin työnantajiin, joka tapahtuu taloudellisissa toimijoissa, joissa opiskelijat tarkistavat ja soveltavat koulussa saatuja teoreettisia tietoja.

Mitkä ovat edustavat tieteenalat?

Teollisuusenergian kolmella suunnalla: sähkö-, lämpö- ja hydrauliikka, on perustavanlaatuisia kursseja, kuten sähköisten ja muiden kuin sähköisten määrien mittaus, lämpötekniikka ja nestemekaniikka sekä erikoistuneita kursseja, kuten sähköverkot, sähkö ja lämpöenergian tuotanto, hydrauliset koneet , jotka yhdessä muiden tieteenalojen kanssa suorittavat energiatekniikkaan erikoistuneiden tulevien insinöörien koulutuksen.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The beginnings of higher education in Târgovişte date back to the Romanian Middle Ages, when, between 1672 and 1678, the city hosted the first Law School of Wallachia. Higher education resumed its mis ... Lue lisää

The beginnings of higher education in Târgovişte date back to the Romanian Middle Ages, when, between 1672 and 1678, the city hosted the first Law School of Wallachia. Higher education resumed its mission in an official establishment after the 1989 Revolution, when, in 1991, the Technical and Economic University College opened its gates. Besides its scientific training and research, Valahia University of Târgoviște includes continuing education centers in agreement with the demands of the present socio-economic environment. Näytä vähemmän