BACHELORSTUDIES.FI

Löydä Parhaat Kandidaattiohjelmat Afrikka 2019

Afrikka on maanosa, jossa loputtomalta runsaasti yhteiskunnalliset, maantieteelliset, historialliset, taloudelliset, ekologiset ja kulttuuriset oppitunteja levittää. Poikamies ohjelmia Afrikassa keskittyvät kasvava merkitys kansainvälisen yhteyden, globalisaatio ja kulttuurien tuntemusta. Poikamies-ohjelmia on tarjolla lukuisia suuria kaupunkeja, eri Afrikan maissa. Opinto-ohjelmiin ovat myös hyvin erilaisia, käsitellään sosiologian, taloustieteen, biologian, Business, Engineering, taide-ja enemmän.

Poikamies opinto-ohjelmia Afrikassa usein heijastavat yliopiston järjestelmiin edellisen siirtomaa maassa. Esimerkiksi Nigerian kandidaatin tutkinto-ohjelmat ovat yleensä samanlaisia ​​British "Pass " tai "Saavutukset " astetta. Samaan aikaan Ranskan yliopistolaitoksen kohdistu havaittavaa vaikutusta Bachelor ohjelmista Senegalissa ja Albanian (muun muassa).AMK ohjelmia Afrikassa yleensä kestää noin kolme vuotta, mutta nopeutettu ohjelmia, kunnianosoitukset ja jatko-optiot voivat vaikuttaa opintojen pituuden. Osa aika, kokoaikainen ja etäopetus vaihtoehdot ovat käytettävissä myös sijoittaa opiskelijoiden "erilaiset mieltymykset opintojen tilan.

Voit pyytää tietoja voidaan lähettää suoraan kouluista Afrikassa täyttämällä lyhyt verkkolomakkeella. Niin selaa ja lue lisää eri jännittävä kandidaatin tutkinto ohjelmia Afrikassa, tänään! 

Tulokset Filter

BEng (Hons) rakennustekniikassa ja johtamisessa

The British University in Egypt
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Egypti Cairo

Tarjoaa huipputekninen ohjelma, joka heijastaa joustavuutta muuttuvassa tilanteessa vastaamaan rakennusteollisuuden uudet teknologiat nopeasti ja saavuttamaan BUE: n ja tiedekunnan keskeiset tavoitteet kulttuurisen, taloudellisen, sosiaalisen ja teknologisen kehityksen edistämiseksi pystyvät rakentamaan insinöörejä ja johtamistaitoja, jotka ovat koulutettuja parhaiden englannin akateemisten standardien mukaisesti, jotka ovat itsenäisiä oppijoita.

Bachelor (Hons) mallinnus ja tietojenkäsittely

University of Mauritius
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2019 Mauritius Réduit

University of Mauritius toimii yhteistyössä Pariisin Seine-yliopiston kanssa parhaillaan kaksoistutkinto-ohjelmalla: Bachelor (Hons) -mallinnus ja tietotiede, joka tunnetaan myös nimellä International Bachelor Ygrec mallinnuksessa ja tietojenkäsittelyssä. Tietotiede, kyberturvallisuus, talous- ja rahoitusjärjestelyt, keinotekoinen äly, kvanttiteknologia ovat kaikki suuria haasteita, joita yritykset kohtaavat nykyään ja jotka vaativat uusia ja teräviä taitoja.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto tietotekniikan ja tekniikan johtamisessa

YKBS LTD
Kampus Full-time 3 vuotta Elokuu 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix

Tietotekniikan kauppatieteiden kandidaatti kehittää sovellettua pätevyyttä analysoida, tulkita ja soveltaa tietotekniikan johtamisperiaatteita ja -menetelmiä. Se kehittää edelleen opiskelijan henkistä, tutkimusta ja ammattitaitoa. Kelpoisuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua organisaatioiden tietotekniikan hallintaan ja edistää organisaation hyvinvointia.

Kauppatieteiden kandidaatti liiketoiminnan innovaatiossa ja yrittäjyydessä

AFDA
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 lisää

AFDA: ssa tunnemme, että luovaan talouteen tarvitaan ainutlaatuinen urakehitys. Vuonna 2015 julkistimme AFDA: n School of Business Innovation & Technologyin. uusi virta, joka käsittelee liiketoiminnan ja teknologian nopeita muutoksia ja joka valmistautuu paremmin valmistuneille mahdollisuuksista tulevaisuudessa.

Tutkinto taloustieteiden

Université Catholique de Bukavu
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Kongon demokraattinen tasavalta Bukavu

Tiedekunnan talous edistää luomista hyvinvointia kaikille maailmassa epäkohdista tasa kutsua ajatella toisin taloutta.

Tradenomi johtamisen (tynnyri)

Pan Africa Christian University
Kampus Full-time Request Info Kenia Nairobi

Tarkoituksena PAC yliopiston Bachelor of Business Leadership on kehittää positiivinen, tavoitteellista johtajia: henkilöt, jotka tuntevat perusteellisesti ja kuka soveltaa tietojaan, taitojaan ja arvot vaikuttavat markkinapaikka dynaaminen ja hyödyllinen tavalla.

Työskentely aikuisten kandidaattiohjelma

Cavendish University Uganda
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Uganda Kampala

Korkeakoulututkinnon ansaitseminen on tehty käteväksi aikuisille! Cavendish University Uganda uusi aikuiskoulutusohjelma tarjoaa eriytettyjä perustutkintoja, joiden avulla opiskelijat voivat valita useita kursseja, jotka ottavat tietyn ajan vuoden aikana heidän elämäntapaansa.

Kauppatieteen kandidaatti

Cornerstone Institute
Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Etelä-Afrikka Cape Town + 1 lisää

Tämän ohjelman tavoitteena on valmistaa mahdollisia yritysjohtajia joko omien liikeyrityksiensä kehittämiseen tai liiketoimintaosaamisen parantamiseen, joka perustuu eettisiin, puolustaviin säätiöihin, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa.

Kansainvälisen matkailun kandidaatti

Ostelea Morocco
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Marokko Rabat

Ostelea Rabatin kansainvälisen matkailun lisenssiohjelman kehittäminen on sopusoinnussa Marokon kuningaskunnan matkailu-, lentoliikenne-, käsityö- ja sosiaalitalouden ministeriön kanssa ja noudattaa sitä. . Kansainvälisen matkailun tutkinto kattaa yhteiskuntatieteiden alat, kuten taloustiede, historia, maantiede, geopoliikka, laki, sosiologia, sosiaalinen vastuu, kestävä kehitys, henkilöstöresurssit; sekä tekninen ulottuvuus, mukaan lukien markkinointi, johtaminen, logistiikka, laatuprosessit, uudet tietotekniikat ja sosiaaliset verkostot.

BEng kemian tekniikka

Botswana International University Of Science And Technology
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2019 Botswana Palapye

Kemian insinöörit ovat pääasiassa mukana laajan valikoiman kemikaaleja, kuten saippuaa, väriaineita, polyeteeniä, pesuaineita, lannoitteita, sementtiä, tiiliä jne., Elintarvikkeita, kuten ruokaöljyä, margariinia, juomia ja lääkkeitä sekä öljytuotteita. ne ovat mukana myös juomaveden, sellun ja paperin, autojen, teräksen, mineraalivarojen käsittelyn, energiantuotannon, tekstiilien, juomien, jätteiden käsittelyn ja minimoinnin, jokien, veden, maaperän ja ilman saastumisen sekä käsittelyn tuotannossa.

Kasvatustieteen kandidaatti keskivaiheopetuksessa

University of Johannesburg
Kampus Full-time 4 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Keskivaiheen opetuksen kandidaatin tutkinto valmistelee oppilaita opettamaan luokkien 4–7 oppilaita. Pätevyyden tarkoituksena on toimittaa ammatillisesti päteviä aloittavia opettajia keskivaiheille. Tämä tapahtuu tarjoamalla opiskelijoille opettajilla monipuolinen koulutus, joka antaa heille vaaditun aineen sisällön tietämyspohjan, opetustaidon, perusteellisen ja vivakatun ymmärryksen koulutuksen teorian ja käytännön integroidusta luonteesta ja opettajan ammatin kontekstista. Etelä-Afrikka.

Viestintä lisensoitu yritykset ja instituutiot

Europe de COM
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Tunisia Tunis

Bachelor of tiedonannossa yritysten ja laitosten tavoitteena on kouluttaa kommunikaattorit tai operatiivinen johto.

Bachelor of Commerce (BCom)

Regent Business School
Kampus Full-time Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Durban Johannesburg

Julkisella tai yksityisellä sektorilla, johtamisosaamisen arvostetaan ja urakehitykseen sisällä johto alalla tukee tunnustetun tutkinnon pätevyys

Business Administration tutkinto

Avicenne Private Business School (APBS)
Kampus Full-time 6 lukukaudet Syyskuu 2019 Tunisia Tunis

Hallinto koulutusohjelmat Business tarjoaa opiskelijoille johtamistaitoja ja strategista johtamista tarpeen olla hyvä johtaja liike, kansalaisjärjestöt ja julkiset laitokset.

Euroopan jatko ympäristötekniikka tutkimukset

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Online Full-time Syyskuu 2019 Algeria Algeria Online Belgia Belgium Online Kanada Canada Online Ranska France Online Guadeloupe Guadeloupe Online Libanon Lebanon Online Luxemburg Luxembourg Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marokko Morocco Online Ranskan Polynesia French Polynesia Online Reunion Reunion Online Sveitsi Switzerland Online Tunisia Tunisia Online Ranskan Guiana French Guiana Online + 27 lisää

Haltija deeste - Ympäristötekniikka on erikoisuus teknikko aloilla hygienia-, puhtaus- ja ympäristö.