BACHELORSTUDIES.FI

Löydä Parhaat Kandidaattiohjelmat Afrikka 2019/2020

Afrikka on maanosa, jossa loputtomalta runsaasti yhteiskunnalliset, maantieteelliset, historialliset, taloudelliset, ekologiset ja kulttuuriset oppitunteja levittää. Poikamies ohjelmia Afrikassa keskittyvät kasvava merkitys kansainvälisen yhteyden, globalisaatio ja kulttuurien tuntemusta. Poikamies-ohjelmia on tarjolla lukuisia suuria kaupunkeja, eri Afrikan maissa. Opinto-ohjelmiin ovat myös hyvin erilaisia, käsitellään sosiologian, taloustieteen, biologian, Business, Engineering, taide-ja enemmän.

Poikamies opinto-ohjelmia Afrikassa usein heijastavat yliopiston järjestelmiin edellisen siirtomaa maassa. Esimerkiksi Nigerian kandidaatin tutkinto-ohjelmat ovat yleensä samanlaisia ​​British "Pass " tai "Saavutukset " astetta. Samaan aikaan Ranskan yliopistolaitoksen kohdistu havaittavaa vaikutusta Bachelor ohjelmista Senegalissa ja Albanian (muun muassa).AMK ohjelmia Afrikassa yleensä kestää noin kolme vuotta, mutta nopeutettu ohjelmia, kunnianosoitukset ja jatko-optiot voivat vaikuttaa opintojen pituuden. Osa aika, kokoaikainen ja etäopetus vaihtoehdot ovat käytettävissä myös sijoittaa opiskelijoiden "erilaiset mieltymykset opintojen tilan.

Voit pyytää tietoja voidaan lähettää suoraan kouluista Afrikassa täyttämällä lyhyt verkkolomakkeella. Niin selaa ja lue lisää eri jännittävä kandidaatin tutkinto ohjelmia Afrikassa, tänään! 

Tulokset Filter

Politiikan kandidaatti

The British University in Egypt
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Egypti Kairo

Ohjelman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus arvostaa kansallisia ja kansainvälisiä näkökulmia monien ammattielämän näkökulmista. mikä puolestaan ​​voi helpottaa jatko-opiskelijoiden urapolkuja eri aloilla, kuten diplomaattipalvelu, journalismi, tiedemaailma, oikeus ja kansalaisjärjestöt. Tähän kuuluu tietoisuus alueellisesta politiikasta, kulttuurien herkkyydestä, altistumisesta kansainväliselle politiikalle sekä perehtyminen oikeudellisiin ja taloudellisiin puitteisiin.

Bachelor (Hons) mallinnus ja tietojenkäsittely

University of Mauritius
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Mauritius Réduit

University of Mauritius toimii yhteistyössä Pariisin Seine-yliopiston kanssa parhaillaan kaksoistutkinto-ohjelmalla: Bachelor (Hons) -mallinnus ja tietotiede, joka tunnetaan myös nimellä International Bachelor Ygrec mallinnuksessa ja tietojenkäsittelyssä. Tietotiede, kyberturvallisuus, talous- ja rahoitusjärjestelyt, keinotekoinen äly, kvanttiteknologia ovat kaikki suuria haasteita, joita yritykset kohtaavat nykyään ja jotka vaativat uusia ja teräviä taitoja.

Kauppatieteiden kandidaatti markkinoinnin johtamisessa

YKBS LTD
Online 1 vuosi Elokuu 2020 Mauritius Vacoas-Phoenix

Kauppatieteiden kandidaatti (Honoring in Marketing Management) on 1 vuoden jatkotutkinto, joka on suunniteltu valmistamaan opiskelijat työllisyyteen keski- ja ylimmän johdon tehtävissä.

Kauppatieteiden kandidaatti liiketoiminnan innovaatiossa ja yrittäjyydessä

AFDA
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg Kapkaupunki Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 lisää

AFDA: ssa tunnemme, että luovaan talouteen tarvitaan ainutlaatuinen urakehitys. Vuonna 2015 julkistimme AFDA: n School of Business Innovation & Technologyin. uusi virta, joka käsittelee liiketoiminnan ja teknologian nopeita muutoksia ja joka valmistautuu paremmin valmistuneille mahdollisuuksista tulevaisuudessa.

Tutkinto taloustieteiden

Université Catholique de Bukavu
Kampus Full-time Helmikuu 2020 Kongon demokraattinen tasavalta Bukavu

Tiedekunnan talous edistää luomista hyvinvointia kaikille maailmassa epäkohdista tasa kutsua ajatella toisin taloutta.

Tradenomi tietotekniikan

Pan Africa Christian University
Kampus Full-time Request Info Kenia Nairobi

Laajalle levinnyt tietojärjestelmien käytön edellyttää hyvin koulutettuja suorittaneiden jotka voivat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja ylläpitää tietoteknisiä järjestelmiä.

Työskentely aikuisten kandidaattiohjelma

Cavendish University Uganda
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Uganda Kampala

Korkeakoulututkinnon ansaitseminen on tehty käteväksi aikuisille! Cavendish University Uganda uusi aikuiskoulutusohjelma tarjoaa eriytettyjä perustutkintoja, joiden avulla opiskelijat voivat valita useita kursseja, jotka ottavat tietyn ajan vuoden aikana heidän elämäntapaansa.

Teologian kandidaatti yhteisön johtamisessa: psykologia

Cornerstone Institute
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Etelä-Afrikka Kapkaupunki + 2 lisää

Tämän ohjelman tarkoituksena on tuottaa erottuva ohjaaja: miehet ja naiset, jotka ovat sekä kristillisen uskon että psykologian inhimillisen tiedon syvästi tietoisia. Tavoitteenamme on tuottaa tutkinnon suorittaneita henkilöitä, joilla on erityinen kyky integroida ihmisen kunnon ymmärrys sekä ihmistutkimuksen tarjoamat löydöt auttaakseen ihmisiä matkalla täydellisyyteen.

Kansainvälisen matkailun kandidaatti

Ostelea Morocco
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Marokko Rabat

Ostelea Rabatin kansainvälisen matkailun lisenssiohjelman kehittäminen on sopusoinnussa Marokon kuningaskunnan matkailu-, lentoliikenne-, käsityö- ja sosiaalitalouden ministeriön kanssa ja noudattaa sitä. . Kansainvälisen matkailun tutkinto kattaa yhteiskuntatieteiden alat, kuten taloustiede, historia, maantiede, geopoliikka, laki, sosiologia, sosiaalinen vastuu, kestävä kehitys, henkilöstöresurssit; sekä tekninen ulottuvuus, mukaan lukien markkinointi, johtaminen, logistiikka, laatuprosessit, uudet tietotekniikat ja sosiaaliset verkostot.

BTech Hons korujen suunnittelussa ja valmistuksessa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Tutkinnon suoritettuaan opiskelija osaa luovien korujen tuotannon. Hän osaa esitellä yhtenäisen työn, joka on synteesi tekniikasta, ongelmanratkaisusta ja tutkimusmenetelmien soveltamisesta.

BEng Electrical

Botswana International University Of Science And Technology
Kampus Full-time 5 vuotta Helmikuu 2020 Botswana Palapye

Tämä on 5-vuotinen ohjelma, joka koskee sähkön, elektroniikan ja sähkömagneettisen toiminnan tutkimista ja soveltamista.

Bachelor Online -markkinointi ja sosiaalisen median hallinta (ISG)

IONISx
Online Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Ranska Ranska Online Sveitsi Sveitsi Online Reunion Reunion Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique Martinique Online Madagaskar Madagaskar Online Luxemburg Luxemburg Online Libanon Libanon Online Gabon Gabon Online Ranskan Guiana Ranskan Guayana Online Ranskan Polynesia Ranskan Polynesia Online Norsunluurannikko Norsunluurannikko Online Kongon tasavalta Kongon ROC (Brazzaville) Online Kanada Kanada Online Algeria Algeria Online Belgia Belgia Online Liechtenstein Liechtenstein Online + 34 lisää

Opi määritellä sosiaalisen median ja sisällön markkinointistrategia, jotta kaikki digitaaliset tiedotusvälineet voivat viestiä

Bachelor of Education

Aros, A Higher Education Institution
Kampus Full-time Part-time Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Pretoria

Aros koulutus koulutusohjelmat tarkoituksena on tarjota opiskelijoille merkittävä teoreettinen perusta, kun taas yhdistämällä arvokasta käytännön kokemusta teoriaa.

Liikkeenjohdon kandidaatti

The Presbyterian University of East Africa
Kampus Online Full-time Part-time 30 kuukautta Tammikuu 2020 Kenia kikuju + 2 lisää

Meidän Bachelor of Business Administration-ohjelma on ainutlaatuinen joukkoa, joka tarjoaa laadukkaita ja etenevä tutkimus reittejä, joiden avulla voit saada ymmärrystä keskeisiä ja kehittyneitä liiketoiminnan, talouden ja kirjanpidon, tietojärjestelmä, markkinointi ja hallinto.

Kandidaatin suunnittelun erikoistunut ajatuksia suunnittelu

Inscape Education Group
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Kapkaupunki Durban Midrand Pretoria + 3 lisää

Ajatus generaattori ymmärtää maailmanlaajuisia kysymyksiä ja haluaa keskustella niistä. Ne ovat uteliaana henkinen, erittäin yhteistoiminnallista ja hyvä kommunikoimaan. Mallia tutkija työskentelee osana monitieteellinen tunnistaa tarpeita ja vaatimuksia, määritellä strategia ja ratkaista ongelmia asiakkaille.