Filter
Kandidaatin tutkinnot
Alankomaat Breda

Suositut Kandidaattiohjelmat in Breda Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Kaunis kaupunki Breda tunnetaan täydellinen loma paikalla. Kuitenkin monet ihmiset ovat tietoisia siitä, että tämä paikka on hyviä oppilaitosten kuten NHTV Breda University of Applied Sciences. Nämä yliopistot ovat tunnettuja laadukkaan koulutuksen ja on hyvää liiketoimintaa tutkimuksen laitos.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Breda Alankomaissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Luulet iso, isompi, suurin. Teollisuustekniikassa ... [+]

Kandidaatti teollisuustekniikassa ja johtamisessa

Luulet iso, isompi, suurin. Teollisuustekniikassa

Joka päivä sadat ihmiset nousevat lentokoneisiin. Olet vastuussa siitä, että nämä koneet ovat hyvässä kunnossa. Ylläpidät suurten alusten ylläpitoa, kestävää energiantuotantoa tai koneita tehtaissa. Ei vain teknisille yrityksille, mutta myös hoitoalalla ja hallitukselle. Et suorita huoltoa itse, mutta varmista, että se tapahtuu. Ja vakuuta johto, että se on välttämätöntä.

Sinä

Sinulla on tekniikan hohto. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Näet nopeasti, kuinka koneet tai prosessit toimivat. Ymmärrät mitä sinun on suoritettava. Olet myös innokas katsomaan rajojen ulkopuolelle. Olet luottavainen, sinulla on itseluottamus ja vakuuttava voima. Ja lähestyt tehtäviäsi vastuullisesti.... [-]

Alankomaat Breda
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Rahoittaa ... [+]

Kandidaatti rahoituksessa

Rahoittaa

Työnantajasi tuottaa polkupyöriä ja haluaa perustaa tuotantolaitoksen Taiwaniin. Sinun tehtäväsi on laskea tulevat tulot, tuotantokustannukset ja projektin nettoarvo.

Tai yrityksesi haluaa ottaa haltuunsa yhden kilpailijoista, ja sinun tehtäväsi on tutkia taseen selvittääksesi yrityksen arvo.

Kansainvälisenä valvojana tiedät kaiken suunnittelusta ja rahavirtojen seurannasta kansainvälisessä työympäristössä.

Sinä

Olet kunnianhimoinen opiskelija, jolla on hyvät analyyttiset ja numeeriset taidot. Haluat aloittaa uran kansainvälisessä taloudellisessa ympäristössä, Alankomaissa tai sen ulkopuolella. Tykkää työskennellä eri kansallisuuksien kanssa ja puhua ja kirjoittaa sujuvasti liiketoiminnan englantia.... [-]

Alankomaat Breda
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Katsot rajat ylittäviä ja kiinnostavat taloustiede, markkinointi ja liiketoiminta. Kansainvälisen liiketoiminnan opinto-ohjelma valmistaa sinut johdon tehtävään kansainvä ... [+]

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Näytät rajojen ulkopuolella ja olet kiinnostunut taloudesta, markkinoinnista ja liiketoiminnasta. Kansainvälisen liiketoiminnan opinto-ohjelma valmistaa sinut johtotehtäväksi kansainvälisessä organisaatiossa.

Suuri monikansallinen haluaa hyödyntää Brasiliaan uusia markkinoita. Annat liikkeenjohdon neuvot markkinoinnista. Tai matkapuhelinvalmistaja haluaa siirtää osan tuotannostaan Itä-Eurooppaan. Tutkimme vaihtoehtoja ja kirjoitat liiketoimintasuunnitelman.

Kansainvälisenä yritysjohtajana voit neuvotella kaikenlaisista liiketoiminta-asioista. Kuten viestintä, markkinointi, kauppa, myynti tai rahoitus. Lähestyt kansainvälisiä liiketoimintakysymyksiä eri näkökulmista ja ratkaise ne.... [-]

Alankomaat Breda
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Planeetta tarvitsee ongelmanratkaisijoita. Kestävän energian ja teknologian ympäristötiede (ESSET) -ohjelma muuttaa sinut kunnianhimoiseksi ympäristöasiantuntijaksi, joll ... [+]

Ympäristötieteiden kandidaatti kestävän energian ja teknologian alalta

Planeetta tarvitsee ongelmanratkaisijoita. Ympäristötiede kestävää energiaa ja teknologiaa varten (ESSET) muuttaa sinut kunnianhimoiseksi ympäristöasiantuntijaksi, jolla on BSc-tutkinto.

Kunta haluaa olla hiileneutraali vuoteen 2040 mennessä. Osana konsulttiryhmää löydät tapoja vähentää energiankulutusta ja toteuttaa kestäviä energialähteitä. Tutkit aurinkopaneelien saantoja ja kehität strategioita hiilidioksidin uudelleenkäyttöön tehokkaan ravintokasvien kasvun kannalta. Ratkaisusi ovat taloudellisesti kannattavia ja sekä teollisuuden että julkisen sektorin hyväksymiä, ottaen huomioon tulevaisuuden kehitys, tekniikat ja politiikat. ESSET valittiin parhaaksi ympäristötieteiden kandidaatiksi Keuzegids hbo 2019: llä ja Elsevier's Best Studies 2018: lla.... [-]

Alankomaat Breda
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi