BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Emmen Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Niille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta hyvin suunniteltu kaupunki on hyvä sosiaalinen ilmapiiri Emmen on oikea paikka. Se on maineikkain yliopistoissa ja eri oppilaitoksissa. Osa huippuyliopistojen Emmen ovat Stenden ammattikorkeakoulun ja University of Twente.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Emmen Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden Emmen + 1 lisää

Jos haluat tehdä eron kansainvälisessä kaupassa, terävöittää kulttuurienvälisiä taitojasi ja edistää organisaatioiden kansainvälisiä tavoitteita, tämä kandidaattiohjelma on täydellinen sinulle. Tässä 4-vuotisessa kurssissa opit voittamaan kulttuurierot ja toteuttamaan yritysten kansainväliset tavoitteet, mikä tekee sinusta arvokkaan lisäyksen mihin tahansa organisaatioon.

Kandidaatti kansainvälisessä logistiikan hallinnassa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Emmen

Kansainvälinen logistiikkajohtaminen koskee tavaravirtaa, nopeutta ja tehokkuutta. Se on täydellinen kandidaattiohjelma kaikille, joilla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, luottavainen päätöksentekijä ja etsii aina käytännön tapoja parantaa prosesseja ja organisaatioita.

Informaatioteknologian kandidaatti (IT)

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Emmen

Työskentele haastavalla ja jännittävällä alalla oppimalla kaiken tieto- ja viestintätekniikan; oppimasta tietokoneohjelmointikieliä uusimman teknologian avulla, tietoturvaan ja esineiden internetiin. Tämä 4-vuotinen kandidaattiohjelma tarjoaa erinomaiset työmahdollisuudet IT-alalla tulevina vuosina.