BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Leeuwarden Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Tämä suosittu kaupunki on tunnettu matkailu, oppilaitosten ja yliopistojen kanssa. Oppilaitokset kuten Stenden ammattikorkeakoulun ja Gilbert Terpstra GRAFISCHE Vormgeving ovat tunnettuja innovatiivisia menetelmiä koulutuksen.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Leeuwarden Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden Emmen + 1 lisää

Jos haluat tehdä eron kansainvälisessä kaupassa, terävöittää kulttuurienvälisiä taitojasi ja edistää organisaatioiden kansainvälisiä tavoitteita, tämä kandidaattiohjelma on täydellinen sinulle. Tässä 4-vuotisessa kurssissa opit voittamaan kulttuurierot ja toteuttamaan yritysten kansainväliset tavoitteet, mikä tekee sinusta arvokkaan lisäyksen mihin tahansa organisaatioon.

Kandidaatti kansainvälisessä vieraanvaraisuuden hallinnassa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden

Nautitko työskentelystä erilaisista taustoista tulevista ihmisistä ja kasvavat paineen alla? Jos näin on, International Hospitality Management -kurssi voisi olla oikea valinta sinulle!

Bachelor in Leisure and Events Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden

Jos haluat käyttää Disneylandia sen sijaan, että vierailisit, Leisure

Kandidaatti Creative Business, Media Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden

Olet utelias, kommunikoiva ja kiinnostunut kaikenlaisista medioista, elokuvista aikakauslehtiin, TV-sarjoista YouTube-videoihin. Lisäksi olet kiinnostunut ansaitsemaan kandidaatin tutkinnon erittäin haastavassa koulutusohjelmassa. Tällöin tämä 3-vuotinen Fast Track -opinto-ohjelma on täydellinen sinulle.

Matkailuhallinnon kandidaatin tutkinto

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden

Jos olet luovaa go-getteriä, joka rakastaa ulkomaisia kulttuureja ja (kestävää) kansainvälistä matkustamista, tämä matkailunhoitokurssi NHL Stenden voisi olla sinulle sopiva. Jos olet myös kunnianhimoinen ja yritteliäs ja kiinnostunut intensiivisestä, ensiluokkaisesta ohjelmasta, kannattaa harkita rekisteröintiä Tourism Management Fast Track -ohjelmaan.