BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Maastricht Alankomaissa 2019

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Kaunis kaupunki kahden joen, Maastricht on tunnettu oppilaitosten kuten Maastrichtin yliopisto. Sen lisäksi, että Maastrichtin yliopisto on tunnettu innovatiivisesta ja eri koulutusohjelmissa.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Maastricht Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Tietojenkäsittelytieteen ja tietämyskoulutuksen kandidaatti

Maastricht University, Department of Data Science and Knowledge Engineering
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Maastricht

Osaaminen on keskeinen osa nykyaikaista yhteiskuntaa. Smart-sirut auttavat yrityksiä seuraamaan tavaroita ja hallitsemaan tarvikkeita ja varastoja. Uusia korkean teknologian viestintälaitteita, kuten matkapuhelimia, navigointivälineitä ja digitaalikameroita, parantaa huomattavasti älykkäämpiä ohjelmistoja sekä lääketieteellistä ja biologista tekniikkaa auttaa lääkäreitä saapumaan nopeasti tarkkoihin diagnooseihin. Tietojenkäsittelytieteiden ja tietämyksen insinöörien opiskelijana tutustut menetelmiin lähestyä uusia haasteita näillä tärkeillä aloilla. Voit tuottaa uutta tietoa keräämällä ja tilaamalla arvokkaita tietoja matematiikan ja älykkäiden tietokonetekniikoiden avulla. Sinun hankkimasi tieto voi puolestaan ​​käyttää päätösten tekemiseen tai ongelmien ratkaisemiseen tehokkaasti.

University College Maastricht, Liberal Arts and Sciences -koulutusohjelma

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Oletko erittäin motivoitunut ja etsit ohjelmaa, joka antaa sinulle vapauden harjoittaa omia etujaan? Haluatko olla osa monipuolista mutta läheistä akateemista yhteisöä, joka kannustaa keskusteluun ja keskusteluun? University College Maastricht on Liberal Arts and Sciences Honors College, joka tarjoaa pienimuotoista ja yksilöllistä kandidaatinopetusta. UCM: ssä sinä olet osa todella kansainvälistä yhteisöä, joka työskentelee ja sosiaalistaa opiskelijoita yli 50 maasta. Kiinnostuneiden henkilöstömme avulla voit valita yli 150 erilaista kurssia humanistisista, yhteiskuntatieteistä ja luonnontieteistä rakentamaan akateemisen profiilin, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kasvatustieteen kandidaatti

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Onko sinulla vahvoja kasvatus- ja opetustekniikoita ja / tai työskentelet musiikkikasvattajana? Oletko suorittanut instrumentaalisen tai laulun musiikin koulutusohjelman (Bachelor of Music)? Jos näin on, kahden vuoden Music in Education -ohjelma on seuraava askel.

Kandidaatti monitieteisissä taiteissa

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Maailman muuttuessa yhteiskunnalliset standardit ja ihanteet muuttuvat matkan varrella. Tieteidenalojen välisiä eroja ei enää sovelleta maailmassa, jossa kaikki on päällekkäisiä, missä kaikki on kytketty toisiinsa. Luovuudesta ja innovatiivisesta ajattelusta tulee tärkeitä tekijöitä, jotka vaihtelevat yrittäjyysaloitteista tieteelliseen tutkimukseen. Tähän kohtaan iArts tulee.

Bachelor Music

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Conservatorium Maastricht on kansainvälisesti suuntautunut musiikkiakatemia ja osa on Zuyd University of Applied Sciences . Se sijaitsee keskellä Eurooppaa, lähellä Belgiaa, Luxemburgia, Saksaa ja Ranskaa.

Eurooppalainen kandidaatin tutkinto

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Nyt kun Euroopan rajat ovat hiipumassa, kansainvälisillä työmarkkinoilla on kasvava kysyntä tutkinnon suorittaneille, jotka tietävät henkilökohtaisista kokemuksistaan, mitä tarkoittaa opiskella ja työskennellä

Kandidaatin kansainvälinen liiketoiminta

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Jos olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja haastavasta työstä, johon liittyy paljon kansainvälistä altistumista ja liikesuhteita ympäri maailmaa, kansainvälinen liiketoimintaohjelma on erinomainen valinta.

Hospitality Managementin kandidaatti

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Hotel Management School Maastricht on maailmanluokan kansainvälinen Hospitality Management -koulu, joka on toimittanut kansainväliselle hotelliteollisuudelle lahjakkaita ammattilaisia yli 60 vuoden ajan. Otamme mielellämme vastaan opiskelijoita kaikkialta maailmasta syys- ja helmikuussa.