Filter
Kandidaatin tutkinnot
Alankomaat Meppel

Suositut Kandidaattiohjelmat in Meppel Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Tämä historiallinen ja antiikin kaupungin Alankomaat on hyvin kehittynyt vielä luonnostaan ​​kaunis kaupunki. Siksi Meppel on hyvä paikka asua ja ansaita rahaa. Lisäksi Meppel on hyviä oppilaitosten kuten Theologische Universiteit Apeldoorn.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Meppel Alankomaissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Alankomaat
Meppel
Opiskelutyyppi
Tahti
NHL Stenden University of Applied Sciences

Jos nautit työskentelystä lasten kanssa ja olet innolla tekemässä sitä kansainvälisessä ympäristössä, tämä kurssi on täydellinen ensimmäinen askel kohti jännittävää uraa! ... [+]

Kandidaatit 2019 in Meppel Alankomaissa. Jos nautit työskentelystä lasten kanssa ja olet innolla tekemässä sitä kansainvälisessä ympäristössä, tämä kurssi on täydellinen ensimmäinen askel kohti jännittävää uraa! Varsinkin näinä aikoina, koska kansainvälisten koulujen perusopettajien kysyntä on korkea ja kun olet suorittanut opintosi, olet valmis opettamaan kansainvälisissä kouluissa ympäri maailmaa.Opintojen aikana opit, mitä tarkoittaa olla opettaja, hankkimalla laajan opetuskokemuksen Alankomaissa, Euroopassa ja muuallakin. Kurssin käytännön ja henkilökohtainen lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden tulla erittäin taitavaksi ja täysin päteväksi peruskoulun opettajaksi kansainvälisissä kou... [-]
Alankomaat Meppel
Request Info
Englanti,Hollantilainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi