BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Meppel Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Tämä historiallinen ja antiikin kaupungin Alankomaat on hyvin kehittynyt vielä luonnostaan ​​kaunis kaupunki. Siksi Meppel on hyvä paikka asua ja ansaita rahaa. Lisäksi Meppel on hyviä oppilaitosten kuten Theologische Universiteit Apeldoorn.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Meppel Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä perusopetuksen opettajankoulutuksessa (ITEPS)

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Meppel

Pidätkö lasten kanssa työskentelystä ja auttaa lapsia oppimaan? Jos näin on, perusopetuksen kansainvälinen opettajakorkeakoulu olisi sinulle hyvä tapa. NHL Stenden ammattikorkeakoulu tarjoaa nyt kaksi erilaista opettajankoulutusohjelmaa, kurssi voidaan opettaa kokonaan englanniksi, mutta jos opiskelijat haluavat sitten opettaa hollantilaisissa peruskouluissa, heidän olisi noudatettava vielä 6-12 kuukauden lyhyen kappaleen ohjelmaa.