BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Middelburg Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Middleburg on joitakin kuuluisia yliopistojen Alankomaiden kuten University College Roosevelt. Nämä yliopistot ovat tunnettuja laadusta koulutukseen ja monipuolinen koulutusohjelmissa. Lisäksi tämä on rauhallinen ja kaunis kaupunki, ihanteellinen elää.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Middelburg Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Englannin kielen ja kulttuurin kandidaatti

Utrecht University
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Alankomaat Utrecht Middelburg

Monet opiskelijat ajattelevat, että he tuntevat jo englannin. Et sinä. Tiedätte, että on vielä paljon opittavaa. Englannin kielen opiskelu tarkoittaa myös sitä, miten kieli todella toimii ja miten ihmiset oppivat sitä ja käyttävät erilaisia lajikkeita. Lisäksi englanninkielinen koulutusohjelma on enemmän kuin kieli. Tutki kirjallisuutta ja kulttuuria englanninkielisessä maailmassa perusteellisesti. Ei vain Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, vaan myös Irlannissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa.

Bachelor University College Utrecht

Utrecht University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Alankomaat Utrecht Middelburg + 1 lisää

UCU on kansainvälinen kunniakoulu, jossa opiskelet Liberal Arts and Sciencesa kampuksella, jossa asut myös. Et ole erikoistunut yhteen aiheeseen, mutta luo oma ainutlaatuinen opetussuunnitelma, joka valitaan yli 200 eri kurssista.

Bachelor University College Roosevelt

Utrecht University
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Middelburg

UCR on Liberal Arts and Sciences -ohjelma. UCR: ssä motivoituneet ja uteliaat opiskelijat luovat omat yksilölliset ohjelmansa kansainväliselle kampukselle.