BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Nijmegen Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Nijmegen on kaunis kaupunki sydämessä Alankomaat. Se on tunnettu matkailu-ja koulutusmahdollisuuksia. Erilaisia ​​hyviä yliopistoja sijaitsevat täällä kuin Radboud University Nijmegen. Lisäksi kaikille niille, jotka haluavat laadukasta koulutusta on siirryttävä tähän kaupunkiin.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Nijmegen Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Bachelor in Chemistry

HAN University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Nijmegen

Haluatko tehdä eron tieteen avulla? Suunnittele kokeita, jotka johtavat uusien tuotteiden kehittämiseen? Tai että pidämme ympäristöämme puhtaana? Rekisteröidy HAN University of Applied Sciences kemiaan ja hanki vankka aloitus palkitsevaan uraan.

Biotieteiden kandidaatti

HAN University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Nijmegen

Haluatko käyttää tieteen parantamaan maailmaa, jossa elämme? Kehittää ratkaisuja maailman elintarvikepulaan? Työskentele syövän hoitoon? Nämä ja muut tärkeät edistysaskeleet alkavat tutkimustyöstä laboratoriossa. Kun opiskelet Life Sciences -ohjelmaa HAN-ammattikorkeakoulussa, saat tämän jännittävän kentän vankan perustan.