Filter
Kandidaatin tutkinnot
Alankomaat The Hague

Suositut Kandidaattiohjelmat in The Hague Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Hague on maineikkain yliopisto, Haag yliopisto. Tämä kaupunki on yksi parhaita paikkoja tutkia, ja se on täynnä hyviä mahdollisuuksia opiskelijoille. Haagin on tunnettu myös sen monimuotoisuus ja kulttuuri. Siksi se on täydellinen paikka opiskella ja aloittaa hyvä ura.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in The Hague Alankomaissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

International Business School the Hague

Yritystutkimuksen tutkinto on ainutlaatuinen yhdistelmä akateemisen koulutuksen yritystutkimuksissa, johtamisessa ja kehittämisessä. Yrittäjyyttä ymmärtämään, miten teore ... [+]

Kandidaatit 2019 in The Hague Alankomaissa.

Bachelor in Business Studies

Kansainvälinen kauppakorkeakoulu, Haag (IBSH) Alankomaat tarjoaa kauppatieteiden kandidaatin. Kolmen vuoden (180 op) BSc Business Studies -ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän akateemisen koulutuksen yritystutkimuksiin, johtamiseen ja kehittämiseen; ja ainutlaatuinen yhdistelmä teoreettista koulutusta, käytännön harjoituksia ja ammatillisia harjoittelupaikkoja. Saat mahdollisuuden erikoistua johonkin seuraavista aiheista: Pankki- ja taloushallinto, Rahoitus ja kirjanpito, Henkilöstöjohtaminen, Kansainvälinen markkinointi, Hospitality, Matkailu ja hotelliinfrastruktuuri, Business Information Technology Management, Business Management. Lisätietoja näistä erikoistumisista jatka lukemista.... [-]

Alankomaat The Hague
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Kings Bible Business College

Tämä ohjelma perustuu Diploma-ohjelmaan ja lisää kursseja, jotka siirtävät opiskelijan ammatilliseen suuntaan. Asianmukaista paikallista mentorointia varten opiskelija vo ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma perustuu Diploma-ohjelmaan ja lisää kursseja, jotka siirtävät opiskelijan ammatilliseen suuntaan. Asianmukaista paikallista mentorointia varten opiskelija voidaan valmistautua yhdistettyyn pastorin asemaan.

Diplomiohjelmiin lisätyt kurssit ovat seuraavatBI-4103 Raamattu historiassa, 3krBI-4203- Raamatun teologia, 3crCH-4002 kirkon historia, 2 crST-4102 pohjustus apologetiikkaan ja etiikkaan, 2 crMI-4002 Mission ja ministeriö, 2 crMI-4102 Opetus ja saarnaaminen kirkossa, 2krMI-5002 kirkon johtajuus, 2 crMI-4010 Työharjoittelu III -opetus ja saarnaaminen, 10 crNN-X00X valittavat, 16 op. (tai tarvittaessa)

Opiskelija ei voi hakea suoraan tähän ohjelmaan. B.Th-ohjelma alkaa tutkintotason kursseilla (ks. Edellä).... [-]

Alankomaat The Hague
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi