BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Utrecht Alankomaissa 2019

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Utrecht on tunnettu läsnäolo rikas kulttuuri ja vallitseva Dutch perinteitä. Kaikki ne, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta kulttuuria, taidetta tai historia, Utrecht on yksi parhaita paikkoja mennä. Instituutioiden, kuten Utrecht University ovat tunnettuja laadukasta koulutusta.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Utrecht Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Kielitieteen kandidaatti

Utrecht University
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Utrecht

Utrecht University kielitieteen ohjelmassa opit, miten kieli toimii, mitä prosesseja aivoissa tapahtuu, kun puhumme ja miksi kielet muuttuvat.

Englannin kielen ja kulttuurin kandidaatti

Utrecht University
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Alankomaat Utrecht Middelburg

Monet opiskelijat ajattelevat, että he tuntevat jo englannin. Et sinä. Tiedätte, että on vielä paljon opittavaa. Englannin kielen opiskelu tarkoittaa myös sitä, miten kieli todella toimii ja miten ihmiset oppivat sitä ja käyttävät erilaisia lajikkeita. Lisäksi englanninkielinen koulutusohjelma on enemmän kuin kieli. Tutki kirjallisuutta ja kulttuuria englanninkielisessä maailmassa perusteellisesti. Ei vain Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, vaan myös Irlannissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa.

Bachelor University College Utrecht

Utrecht University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Alankomaat Utrecht

UCU on kansainvälinen kunniakoulu, jossa opiskelet Liberal Arts and Sciencesa kampuksella, jossa asut myös. Et ole erikoistunut yhteen aiheeseen, mutta luo oma ainutlaatuinen opetussuunnitelma, joka valitaan yli 200 eri kurssista.