BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Velp Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksen

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Velp pidetään yhtenä täydellinen paikka kansainvälisille opiskelijoille. Se on paras koulutusmahdollisuudet sekä useita hyviä uramahdollisuuksia. Jotkut hyviä yliopistoja Velp ovat Radboud University Nijmegen ja Wageningenin UR (University ja tutkimuskeskus).

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Velp Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Kasvatustieteen kandidaatti (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Velp

Haluatko oppia kaikesta eläinkäyttäytymisestä, hyvinvoinnista, jalostuksesta, kaupasta tai ratsastuksesta yhdistettynä liiketoiminnan johtamiseen, markkinointiin ja innovointiin? Oletko kiinnostunut kandidaatin käytännönläheisestä lähestymistavasta? Tutki karjanhoitoa (BSc) Van Hall Larensteinissa Alankomaissa.