BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 122 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Alankomaissa 2019/2020

Alankomaat houkuttelee ihmisiä eri puolilta maailmaa liike, matkailu ja opiskella. Monet opiskelijat valitsevat kandidaatin Alankomaat useista syistä, kuten laadukkaita ohjelmia, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja, monikulttuurisen opiskelija väestöstä, ja pienemmät opetusta verrattuna muihin Euroopan maihin. Jotkut suosittu Bachelor Alankomaat ohjelmat ovat rahoituksen, ympäristötutkimukset, liike-, insinööri-ja kansainväliset suhteet, muutamia mainitakseni.

Monet opiskelijat, jotka valitsevat kandidaatin Alankomaat pitävät sitä hauska ja älyllisesti valaiseva kokemus. On paljon pitää opiskelijoille varattu aikana vapaa-aikaa, kuten pyöräily, quaint kahvilat, kahviloita, upeaa arkkitehtuuria, suuria museoita, kansallispuistot, ja paljon muuta. Opiskelijat jatkaa kandidaatin Alankomaat myös huomaavat, että se on helppo matkustaa muihin maihin, jotta ne tutkia niin suuressa osassa Eurooppaa.

Voit oppia lisää Bachelor in Alankomaat lukemalla ohjelmien kautta alla. Ota seuraava askel kohti oman koulutuksen tänään!

Tulokset Filter

Bachelor International Food

HAS University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Hertogenbosch

Kansainvälinen ruoka

Kansainvälinen liiketoiminta (kandidaattori kokopäiväisesti)

Amsterdam University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 - 4 vuotta Request Info Alankomaat Amsterdam

Amsterdamin kansainvälisen liiketoiminnan kansainvälisen liiketoiminnan (IB) ohjelma tarjoaa sinulle innovatiivisen koulutuskokemuksen globaalissa ajattelutavassa BBA: n avulla. Kansainvälisessä liiketoiminnassa olet vastuussa kansainvälisen organisaation ulkomaisesta haarasta, jolla on erilainen työeettisyys, kulttuuri ja kieli. Olet yrittäjä perustamassa omaa yritystäsi. Vahva, käytännöllinen perusta kansainväliselle liiketoiminnalle on tavoitteesi. Löydä oma polkusi ja intohimosi opiskellessasi innostavassa, kunnianhimoisessa ja kansainvälisessä oppimisympäristössä. Odottaa paljon kenttäpohjaista oppimista ja luentoja markkinoinnin, talouden, myynnin ja tekniikan aloilta. Räätälöi oppimisretkesi, sukella eri kulttuuriin globaalin vaihdon ja harjoittelujakson avulla ja aseta itsesi todella globaalille uralle.

Kansainvälinen Bachelor Econometrics ja Operations Research

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Rotterdam

Onko sinulla suurta kiinnostusta talouskysymysten syntyyn ja kehittymiseen? Oletko kiinnostunut matemaattisten ja tilastollisten tekniikoiden soveltamisesta taloudellisten kysymysten vastaamiseen? Haluatko pystyä kehittämään ja käyttämään omaa mallia määritellä ja selittää todellisuutta järjestelmällisesti? Oletko itse motivoitunut ja innokas opiskelemaan kansainvälisten opiskelijoiden kanssa? Jos näin on, kansainvälinen kandidaatin econometria ja toiminnan tutkimus matematiikan, tilastotieteen ja talouden ydin on ohjelma sinulle.

Kandidaatti kansainvälisessä rahoituksessa

Fontys University of Applied Sciences
Kampus Full-time 48 kuukautta Syyskuu 2020 Alankomaat Venlo

Kansainvälinen rahoitus

Informaatioteknologian kandidaatti (IT)

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat emmen

Työskentele haastavalla ja jännittävällä alalla oppimalla kaiken tieto- ja viestintätekniikan; oppimasta tietokoneohjelmointikieliä uusimman teknologian avulla, tietoturvaan ja esineiden internetiin. Tämä 4-vuotinen kandidaattiohjelma tarjoaa erinomaiset työmahdollisuudet IT-alalla tulevina vuosina.

Bachelor in International Business

HAN University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Arnhem

Bachelor in Fashion Design

Willem de Kooning Academy
Kampus Full-time Request Info Alankomaat Rotterdam

Suunnitellessaan, muotisuunnittelijat työskennellä luova ja kriittinen näkemys nykyisen kehityksen muodin ja yhteiskunnassa. Muoti on noin visuaalisen viestinnän: miten kommunikoida malleja eri medioissa?

Teologian kandidaatti

Kings Bible Business College
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Alankomaat Haag

Tämä ohjelma perustuu Diploma-ohjelmaan ja lisää kursseja, jotka siirtävät opiskelijan ammatilliseen suuntaan. Asianmukaista paikallista mentorointia varten opiskelija voidaan valmistautua yhdistettyyn pastorin asemaan.

Kuvataiteen kandidaatin tutkinto

Paris College Of Art
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Pariisi Yhdysvallat Boston Alankomaat Hyvin + 4 lisää

Vuosisatojen ajan maailman suurimmat ajattelijat ja taiteilijat ovat tulleet Pariisiin oppimaan, luomaan ja inspiroimaan. Tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tehdä samoin.

Poikamies kansainvälinen ravitsemisalan (kaksoistutkinto)

Wittenborg University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn Itävalta Wien + 2 lisää

International Business Administration (IBA) kandidaatin tutkinto-ohjelman erikoistuminen Hospitality Management yhdistettynä BA (Hons) in International Hospitality Management on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat seurata johdon uran palvelualalla, kansainvälisesti keskittynyt järjestö tai yritys.

Hotel Managementin kandidaatti

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Hotel Management School Maastricht on maailmanluokan kansainvälinen Hospitality Management -koulu, joka on toimittanut kansainväliselle hotelliteollisuudelle lahjakkaita ammattilaisia yli 60 vuoden ajan. Otamme mielellämme vastaan opiskelijoita kaikkialta maailmasta syys- ja helmikuussa.

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Rotterdam University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Rotterdam

Kansainvälinen liiketoiminta on englanniksi opetettu liiketoiminnan opinto-ohjelma, jossa painotetaan kansainvälistä kauppaa.

Bachelor University College Roosevelt

Utrecht University
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Alankomaat Middelburg

UCR on Liberal Arts and Sciences -ohjelma. UCR: ssä motivoituneet ja uteliaat opiskelijat luovat omat yksilölliset ohjelmansa kansainväliselle kampukselle.

Tietojenkäsittelytieteen ja tietämyskoulutuksen kandidaatti

Maastricht University, Department of Data Science and Knowledge Engineering
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Osaaminen on keskeinen osa nykyaikaista yhteiskuntaa. Smart-sirut auttavat yrityksiä seuraamaan tavaroita ja hallitsemaan tarvikkeita ja varastoja. Uusia korkean teknologian viestintälaitteita, kuten matkapuhelimia, navigointivälineitä ja digitaalikameroita, parantaa huomattavasti älykkäämpiä ohjelmistoja sekä lääketieteellistä ja biologista tekniikkaa auttaa lääkäreitä saapumaan nopeasti tarkkoihin diagnooseihin. Tietojenkäsittelytieteiden ja tietämyksen insinöörien opiskelijana tutustut menetelmiin lähestyä uusia haasteita näillä tärkeillä aloilla. Voit tuottaa uutta tietoa keräämällä ja tilaamalla arvokkaita tietoja matematiikan ja älykkäiden tietokonetekniikoiden avulla. Sinun hankkimasi tieto voi puolestaan ​​käyttää päätösten tekemiseen tai ongelmien ratkaisemiseen tehokkaasti.

University College Maastricht, Liberal Arts and Sciences -koulutusohjelma

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Oletko erittäin motivoitunut ja etsit ohjelmaa, joka antaa sinulle vapauden harjoittaa omia etujaan? Haluatko olla osa monipuolista mutta läheistä akateemista yhteisöä, joka kannustaa keskusteluun ja keskusteluun? University College Maastricht on Liberal Arts and Sciences Honors College, joka tarjoaa pienimuotoista ja yksilöllistä kandidaatinopetusta. UCM: ssä sinä olet osa todella kansainvälistä yhteisöä, joka työskentelee ja sosiaalistaa opiskelijoita yli 50 maasta. Kiinnostuneiden henkilöstömme avulla voit valita yli 150 erilaista kurssia humanistisista, yhteiskuntatieteistä ja luonnontieteistä rakentamaan akateemisen profiilin, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.