BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 125 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Alankomaissa 2019

Alankomaat houkuttelee ihmisiä eri puolilta maailmaa liike, matkailu ja opiskella. Monet opiskelijat valitsevat kandidaatin Alankomaat useista syistä, kuten laadukkaita ohjelmia, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja, monikulttuurisen opiskelija väestöstä, ja pienemmät opetusta verrattuna muihin Euroopan maihin. Jotkut suosittu Bachelor Alankomaat ohjelmat ovat rahoituksen, ympäristötutkimukset, liike-, insinööri-ja kansainväliset suhteet, muutamia mainitakseni.

Monet opiskelijat, jotka valitsevat kandidaatin Alankomaat pitävät sitä hauska ja älyllisesti valaiseva kokemus. On paljon pitää opiskelijoille varattu aikana vapaa-aikaa, kuten pyöräily, quaint kahvilat, kahviloita, upeaa arkkitehtuuria, suuria museoita, kansallispuistot, ja paljon muuta. Opiskelijat jatkaa kandidaatin Alankomaat myös huomaavat, että se on helppo matkustaa muihin maihin, jotta ne tutkia niin suuressa osassa Eurooppaa.

Voit oppia lisää Bachelor in Alankomaat lukemalla ohjelmien kautta alla. Ota seuraava askel kohti oman koulutuksen tänään!

Tulokset Filter

Bachelor International Food

HAS University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat 's Hertogenbosch

Kansainvälinen ruoka

Poikamies kansainvälinen ravitsemisalan (kaksoistutkinto)

Wittenborg University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn Itävalta Vienna + 2 lisää

International Business Administration (IBA) kandidaatin tutkinto-ohjelman erikoistuminen Hospitality Management yhdistettynä BA (Hons) in International Hospitality Management on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat seurata johdon uran palvelualalla, kansainvälisesti keskittynyt järjestö tai yritys.

Kansainvälinen Bachelor Econometrics ja Operations Research

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Rotterdam

Onko sinulla suurta kiinnostusta talouskysymysten syntyyn ja kehittymiseen? Oletko kiinnostunut matemaattisten ja tilastollisten tekniikoiden soveltamisesta taloudellisten kysymysten vastaamiseen? Haluatko pystyä kehittämään ja käyttämään omaa mallia määritellä ja selittää todellisuutta järjestelmällisesti? Oletko itse motivoitunut ja innokas opiskelemaan kansainvälisten opiskelijoiden kanssa? Jos näin on, kansainvälinen kandidaatin econometria ja toiminnan tutkimus matematiikan, tilastotieteen ja talouden ydin on ohjelma sinulle.

Bachelor in Logistics Management

Fontys University of Applied Sciences
Kampus Full-time 48 kuukautta Syyskuu 2019 Alankomaat Venlo

Yhden vuoden peruslogistiikan opintojen jälkeen voit erikoistua joko Logistics Management (Economics) (LM) tai Logistics Engineering (LE). LM: llä valitset logistiikan johtoryhmään.

Bachelor in Viestintä

HAN University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Arnhem

Oletko kiinnostunut muista ihmisistä ja kommunikoinut heidän kanssaan? Onko sinulla silmäsi, mitä tapahtuu ympärillä olevissa maailmassa? Oletko inquisitive? Silloin saatat olla tulevaisuuden kommunikointiyrityksen tekeminen. Ja opiskelemalla HAN-ammattikorkeakoulussa sinulla on päänavaus globaaleilla urakehityksillä.

Kandidaatti Creative Business, Media Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Alankomaat Leeuwarden

Olet utelias, kommunikoiva ja kiinnostunut kaikenlaisista medioista, elokuvista aikakauslehtiin, TV-sarjoista YouTube-videoihin. Lisäksi olet kiinnostunut ansaitsemaan kandidaatin tutkinnon erittäin haastavassa koulutusohjelmassa. Tällöin tämä 3-vuotinen Fast Track -opinto-ohjelma on täydellinen sinulle.

Teologian kandidaatti

Kings Bible Business College
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Alankomaat The Hague

Tämä ohjelma perustuu Diploma-ohjelmaan ja lisää kursseja, jotka siirtävät opiskelijan ammatilliseen suuntaan. Asianmukaista paikallista mentorointia varten opiskelija voidaan valmistautua yhdistettyyn pastorin asemaan.

Poikamies kuvassa

Willem de Kooning Academy
Kampus Full-time Request Info Alankomaat Rotterdam

Sinä kehittyy suunnittelija, joka on erikoistunut luomaan soveltavaan kuvia ja grafiikkaa. Kuva on yhä näkyvämmäksi meidän voimakkaasti visuaalisesti suuntautunut viestintäkulttuurin.

Eurooppalainen kandidaatin tutkinto

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Nyt kun Euroopan rajat ovat hiipumassa, kansainvälisillä työmarkkinoilla on kasvava kysyntä tutkinnon suorittaneille, jotka tietävät henkilökohtaisista kokemuksistaan, mitä tarkoittaa opiskella ja työskennellä

Kandidaatti teollisuustekniikassa ja johtamisessa

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Breda

Luulet iso, isompi, suurin. Teollisuustekniikassa

University College Maastricht, Liberal Arts and Sciences -koulutusohjelma

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Maastricht

Oletko erittäin motivoitunut ja etsit ohjelmaa, joka antaa sinulle vapauden harjoittaa omia etujaan? Haluatko olla osa monipuolista mutta läheistä akateemista yhteisöä, joka kannustaa keskusteluun ja keskusteluun? University College Maastricht on Liberal Arts and Sciences Honors College, joka tarjoaa pienimuotoista ja yksilöllistä kandidaatinopetusta. UCM: ssä sinä olet osa todella kansainvälistä yhteisöä, joka työskentelee ja sosiaalistaa opiskelijoita yli 50 maasta. Kiinnostuneiden henkilöstömme avulla voit valita yli 150 erilaista kurssia humanistisista, yhteiskuntatieteistä ja luonnontieteistä rakentamaan akateemisen profiilin, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kielitieteen kandidaatti

Utrecht University
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Utrecht

Utrecht University kielitieteen ohjelmassa opit, miten kieli toimii, mitä prosesseja aivoissa tapahtuu, kun puhumme ja miksi kielet muuttuvat.

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

University of Groningen
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Alankomaat Groningen

University of Groningen kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin tutkinto-ohjelma valmistaa sinua johtavaan asemaan kansainvälisessä ympäristössä. Yhdistät kurssit liikkeenjohdon kursseihin sosiologian, talouden ja oikeuden alalla.

Tietojenkäsittelytieteen ja tietämyskoulutuksen kandidaatti

Maastricht University, Department of Data Science and Knowledge Engineering
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Maastricht

Osaaminen on keskeinen osa nykyaikaista yhteiskuntaa. Smart-sirut auttavat yrityksiä seuraamaan tavaroita ja hallitsemaan tarvikkeita ja varastoja. Uusia korkean teknologian viestintälaitteita, kuten matkapuhelimia, navigointivälineitä ja digitaalikameroita, parantaa huomattavasti älykkäämpiä ohjelmistoja sekä lääketieteellistä ja biologista tekniikkaa auttaa lääkäreitä saapumaan nopeasti tarkkoihin diagnooseihin. Tietojenkäsittelytieteiden ja tietämyksen insinöörien opiskelijana tutustut menetelmiin lähestyä uusia haasteita näillä tärkeillä aloilla. Voit tuottaa uutta tietoa keräämällä ja tilaamalla arvokkaita tietoja matematiikan ja älykkäiden tietokonetekniikoiden avulla. Sinun hankkimasi tieto voi puolestaan ​​käyttää päätösten tekemiseen tai ongelmien ratkaisemiseen tehokkaasti.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

International Business School the Hague
Kampuksella ja verkossa Full-time 3 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat The Hague

Yritystutkimuksen tutkinto on ainutlaatuinen yhdistelmä akateemisen koulutuksen yritystutkimuksissa, johtamisessa ja kehittämisessä. Yrittäjyyttä ymmärtämään, miten teoreettiset näkemykset koskevat reaalimaailman tilanteita, Bachelor in Business Studies yhdistää keskeiset ja valinnaiset moduulit, jotka yhdistävät erilaiset opetus- ja oppimismenetelmät