BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat in Hertogenbosch Alankomaissa 2019

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Hertogenbosch on yksi ihanteellinen loma kohteisiin. Kaikille niille, jotka etsivät täydellinen yhdistelmä ihanteellinen sijainti ja hyvä koulutus pitäisi elää ja opiskella Hertogenbosch. Se on täynnä hyviä yliopistoja kuten HAS ammattikorkeakoulun ja Koning Willem.

Vertaa kandidaatin tutkintoja in Hertogenbosch Alankomaissa 2019

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa (s-Hertogenbosch)

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat 's Hertogenbosch

Kansainvälinen liiketoiminta valmistaa sinut uraan globaalissa ympäristössä. Sinusta tulee asiantuntija liiketoiminnassa kulttuurienvälisissä ympäristöissä.

Bachelor - puutarhaviljely

HAS University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat 's Hertogenbosch

Puutarhanhoito

Bachelor International Food

HAS University of Applied Sciences
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat 's Hertogenbosch

Kansainvälinen ruoka