BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Aluesuunnittelussa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on usein ensimmäinen kollegion tason akateeminen palkinto harjoittaja tutkija. Jokaisella ohjelmalla voi olla erilaisia ​​edellytyksiä, mutta yksinkertaisimmin yksinkertainen lukio. Täysipäiväiset opiskelijat saattavat päättää ohjelman neljäksi vuodeksi.

Mikä on aluesuunnittelun kandidaatti? Se on perustutkinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarkastella maankäytön suunnittelun ja kehityksen perusteet ja käsitteet. Opiskelija osaa tulkita maisemaa ja seurata ympäristöjä. Jokainen yliopisto voi tarjota hieman erilaisia ​​ohjelmia. Vaaditut kurssit voivat kuitenkin olla samanlaisia ​​kuin alue- ja valtionsuunnittelu, yhteisöllinen ja taloudellinen kehitys, kehitysmaiden yhteiskunnallinen muutos, maaseutu-, kaupunki- ja aluetalous sekä maailmankaupungit ja globalisaatio.

Joku tässä ohjelmassa voi oppia hallitsemaan alueen fyysisiä muutoksia tekniikoiden avulla, mukaan lukien graafiset tietojärjestelmät, tilastolliset analyysit ja 3D-mallinnusvälineet. Opiskelijat voisivat myös parantaa organisaationsa ja viestintätaitojaan, jotka auttavat valmistautumaan työskentelemään alan muiden kanssa.

Hakijat haluavat usein tietää kandidaatin tutkinnon kustannukset; ei kuitenkaan ole asetettuja kustannuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisten on otettava yhteyttä kouluun, johon he haluavat osallistua, saadakseen tarkan arvioinnin opetuksesta.

Aluesuunnittelun kandidaattori voi valmistaa tutkijoita erilaisiin uraneuvoihin voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa tai kaupunkisuunnittelutoimistoissa. Jotkut opiskelijat voivat jopa käyttää siirrettäviä taitojaan saada työpaikkoja, jotka eivät liity aluesuunnitteluun. Esimerkkejä tutkintoon liittyvistä urakoista ovat alueelliset suunnittelijat, yhteisölliset suunnittelijat, arkkitehtoniset konsultit ja lahjojen hallinnoijat. Tämän koulutuksen omaavilla ihmisillä on myös tilaisuus jatkaa alueellisen suunnittelun tuntemusta maisteritutkinnon kautta.

Tällainen kandidaatin tutkinto voi olla saatavilla yliopistoissa ympäri maailmaa. Vaikka oppilaitoksissa ei ole kouluja, hän voi olla yhteydessä kursseihin verkossa. Haluatko tietää lisää? Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Aluesuunnittelu Filter

BSc maantiede ja aluesuunnittelua

Igbinedion University, Okada
BSc
Maalis 2021
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

Päätavoitteena osasto on antaa luotettavaa empiiristä ja teoreettista koulutusta, jonka avulla opiskelijat ymmärtää, analysoida ja tulkita tilankäytön muutosprosessissa ihmise ...

Lue lisää

Maantiede ja aluesuunnittelu

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Portuguese (Portugal)
Kampus

Koulutus tavoitteet 1) tunnettava perus teorioita ja käsitteitä Maantieteen; 2) Saadakseen peruskäsitteet aloilla ympäristö-, Land suunnittelu ja kehitys, ja paikkatieto Scien ...

Lue lisää