BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Ammatilliset oikeustieteen opinnotssa 2020

Kuka tahansa kandidaatin tutkinnon suorittava opiskelija on valmis ansaitsemaan toisen asteen tai pääsemään työvoimaan. Se tarjoaa usein merkittävän tutkimuksen alueen, kuten matematiikan, yhdistettynä yleisiin opintoihin liberaalitieteissä. Kandidaatin tutkinto on yleensä ensimmäinen askel kohti urapolkua.

Mikä on ammattikorkeakoulun kandidaatti? Tämä tutkinto valmistaa yleensä opiskelijoita lisäämään koulutustaan ​​valmistelemalla heitä ansaitsemaan lisäasteita, kuten Juris-tohtori. Opiskelija voi valita eri oppiaineita. Esimerkiksi koulu voisi tarjota yksityisoikeuden, julkisoikeuden ja kansainvälisen oikeuden keskittymiskeskittyminä. Luokat kattavat usein aiheet kuten historia, etiikka, politiikka ja talousoikeus.

Opiskelijat, joilla on ammattikorkeakoulututkinto, kehittävät usein kriittisiä ajattelutaitoja, joita voidaan soveltaa kaikkiin elämän osa-alueisiin. Mahdollisuus tunnistaa ongelman lailliset haasteet ja lain ymmärtäminen ovat myös mahdollisia etuja tämän tutkinnon saamisessa.

On monia kustannuksia liittyy jatkaa kandidaatin oikeudessa, joten kokonaiskustannukset vaihtelevat. Opiskelijoiden tulee opiskella eri ohjelmien kuvauksia, jotta he voisivat selvittää, mikä aste on heille paras.

Ammattikorkeakoulu voi tarjota monenlaisia ​​uraa. Jotkut opiskelijat tulevat lakimiehiksi pankkeihin, vakuutusyhtiöihin ja muihin yrityksiin. Tämä tutkinto voi toimia myös johdannossa poliittiselle areenalle, koska opiskelijat voivat ajaa paikallishallinnon toimistoja. Rikosoikeuden puolustajat, julkisen turvallisuuspolitiikan kehittäjät sekä tuomioistuimet tai poliisit ovat muita mahdollisia uramahdollisuuksia opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto.

Kurssit ammattikorkeakoulututkinnon suorittamiseksi tarjotaan paikallisesti, kaikkialla maailmassa ja verkossa niille opiskelijoille, jotka haluavat tämän vaihtoehdon. Osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä ohjelmia on myös. Löydät oikean koulun sinulle, etsi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä johtava lomake.

 

2 tulosta kohteessa Ammatilliset oikeustieteen opinnot Filter

Kandidaatti yritysjuridiikalla (opetettu italiaksi)

University Of Bergamo
Kandidaatti
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Italialainen
Kampus

TAVOITTEET: Varmistetaan, että opiskelijoilla on hyvä oikeudellinen perustieto sekä erityisosaaminen pääasiassa yhtiöoikeutta käsittelevistä aloista (yksityiset ja julkiset yr ...

Lue lisää

Ba filosofian, politiikan ja lainsäädännön

Northern Arizona University
BA
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Tämä kandidaatin tutkinto antaa valmiuksia tutkia "totuuksia" ennakkotapauksia, ja ehdotusten kautta kriittistä ajattelua ja tarjoaa altistuminen suuret ajattelijat ja ammatti ...

Lue lisää