BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Ammatilliset opinnotssa Aruballa 2020

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Jotka harjoittavat ammattiopinnot usein huomaamaan, että tällainen ohjelma on erinomainen tapa valmistautua uran valmistumisen jälkeen. Aiheista näiden opinnoista voi sisältää toimialakohtaisia ​​tietoja, yleistä ammatillista periaatteita tai tärkeitä taitoja, kuten johtaminen.

Korkeakoulun oppimisen Aruba tarjoaa useita kursseja. Opiskelijat, joilla Havo (Senior yleissivistävän keskiasteen koulutuksen), MBO-tutkinto (keski-tason appluied koulutus, suuntautunut ammatillinen koulutus), tai jopa VWO (alempi vuotta), voivat jatkaa niiden korkeakoulutukseen. University of Aruba tarjoaa tutkintoihin kuten perustutkintoa, päälliköiden ja jopa tohtorin kursseja, jotka vaihtelevat ajan kesto 2-4 vuotta.

Suositut Kandidaattiohjelmat Ammatilliset opinnotssa Aruballa 2020

1 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot, Aruba Filter

Kandidaatti luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan aloilla

University of Aruba
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
15 Heinä 2020
Englanti
Kampus

Tämä kolmen vuoden, 180 opintopisteen mittava BA-STEM-ohjelma keskittyy kestävään kehitykseen pienten saarivaltioiden yhteydessä. Ohjelma on tarkoitettu valmistamaan seuraavan ...

Lue lisää