BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Ansiolentäjän lupakirjassa 2020

Kun jatkat koulutusta, on olemassa lukuisia polkuja harkitsemaan. Kandidaatin tutkinto voi kestää muutaman vuoden loppuun, antaen sinulle tietoa eri alojen ja uran harjoittamiseen.

Mikä on Commercial Pilot License -kampanja? Näissä ohjelmissa opiskelijat voivat oppia lentämään ja hallitsemaan lentokoneita millä tahansa halutulla lentoyhtiöllä. Lentokoulutus on ensisijainen tehtävä, jossa käytetään sekä simuloituja lentoja että todellisia lentokoneita, jotka auttavat oppilaita tulemaan mukavaksi lentokoneiden oppimiseen. Opiskelijat tavallisesti lähtevät pienistä käsiteollisuuksista suurempien matkustajien lentokoneisiin antaen heille runsaasti aikaa ja kokemusta, ennen kuin he kykenevät käymään kaupallisia ja matkustajalentoja.

Ammattikorkeakoulun kandidaatin oppilaat saattavat oppia erinomaisia ​​johtamisvalmiuksia, jotka voivat auttaa heidän jokapäiväisessä elämässään. He voivat myös oppia lentämään erilaisia ​​ilma-aluksia ja saamaan vahvan käsityksen lentokoneen navigoinnista.

Ohjelman suorittamiseen tarvittava aika voi vaihdella yhdestä neljään vuoteen. Hinnoittelu voi vaihdella riippuen opintojaksojen pituudesta ja siitä, mihin yliopistoon osallistut.

Kanssa Commercial Pilot License, Bachelor, ihmiset voivat tulla lentäjiä monilla aloilla. Kaupallinen lentäjä voi lentää henkilöliikenteeseen, joka kuljettaa ihmisiä eri puolilla maailmaa. On myös mahdollista kuljettaa paketteja varustamoille. Vaikka lentäjä on ilmeinen vaihtoehto, tarjolla on myös uraa, kuten lentoyhtiöiden johtajat, jotka keskittyvät enemmän teollisuuteen ja ilmaliikenteen ohjaimet, jotka työskentelevät kulissien takana varmistaakseen, että lennot toimivat sujuvasti ja turvallisesti.

Vaikka kaupallisen pilottihankkeen kandidaatin mukana on koulutus lentämisessä, siellä on useita paikkoja, joissa tällainen koulutus on käytettävissä. On olemassa myös verkko-optioita, joiden avulla voit valmistautua ennen lentokoulutusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

2 tulosta kohteessa Ansiolentäjän lupakirja Filter

Poikamies in tekniseen hyödyntämiseen lentokoneiden ilmailuelektroniikan ja sähköisten järjestelmien (insinööri)

Georgian Aviation University
Kandidaatti
Elo 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Teknillisessä valmistelee asiantuntijoiden kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot pääaineenaan: Technical hyödyntäminen Aircraft Avionics ja sähköjärjestelmät (Engineer) ...

Lue lisää

Poikamies lennon hyödyntämiseen lentokoneen (pilotti)

Georgian Aviation University
Kandidaatti
Elo 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Tiedekunta lentoliikenteen lennon hyväksikäyttö valmistelee ilmailun asiantuntijoiden kandidaatti pääaineena lennon hyödyntämiseen ilma (kaupallinen pilotti). Ammatillinen ope ...

Lue lisää