51 Kandidaatti Ohjelmat sisään Buenos Aires, Argentiina for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Buenos Aires, Argentiina for 2024Filter
    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Mekatroniikka on uusi tekniikan ala, joka on syntynyt tarkkuusmekaniikan, elektroniikan, automaattisen ohjauksen ja tietotekniikan yhdistelmästä prosessien ja tuotteiden suunnittelussa tuotantosektorin kehityksen seurauksena. Siten Mechatronics Engineering kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät suunnittelemaan, suunnittelemaan, kehittämään ja automatisoimaan ohjelmoitavia ja älykkäitä tuotteita tai prosesseja, joita sovelletaan korkean teknologian laitteisiin teollisuuden tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Mitä aiot oppia kilpailun aikana? Opiskelemalla mekatroniikkaa saat kattavan koulutuksen elektronisesta, mekaanisesta ja teollisesta tietotekniikasta. Tässä monialaisessa yhdistetyssä eri aiheessa kehität taitoja voidaksesi suunnitella, kehittää, optimoida ja automatisoida laitteita, prosesseja tai korkean teknologian ja "älykkyyden" tuotteita; parantaa tuottavuutta ja teollisuuden kilpailukykyä.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Ihmisten liikkuminen paikasta toiseen syistä, jotka eivät liity heidän lomaansa, oli matkailun alkamisen perusta. 1900 -luvun puolivälissä, kun kongressien, kongressien, messujen jne. Siksi ehdotamme tätä koulutusta kaikille matkailualan yritysten suunnittelusta ja koordinoinnista kiinnostuneille: OPE (ammattitapahtumien järjestäjä) Matkatoimistot, oppaat ja matkailuteknikot Hotelliomistajat, majatalojen ja/tai maatilojen omistajat sekä lämpökompleksien johtajat maakuntaturismin ja yleensä liike -elämän sihteeristöjen hallintohenkilöstö.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Ymmärtää scenografisen tilan hallinnan tekstin perusteella ja tuottaa kokonaisvaltaisen esteettisen tunteen. Ammatillinen kehittyminen virallisissa ja riippumattomissa teatteriyhtiöissä, virallisissa teattereissa, valtion järjestöissä, televisiostudioissa, elokuvatuotantoyrityksissä. Tämä toiminta voi tapahtua luovan työn eri hetkinä: suunnittelu, toteutus, kokoonpano, viimeistely.

    • 1601, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Sisustussuunnittelun ura on kolmen vuoden korkeampi tekniikka, jossa on kasvotusten. Sisustussuunnittelun korkeamman tekniikan tutkinnon suorittanut pystyy toimimaan itsenäisesti tai muiden ammattilaisten kanssa omakotitalojen, pientalojen, kulttuuri- ja liiketilojen sisustussuunnittelun ja huonekalujen suunnittelun projekteissa ja esineitä.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    • Analysoi markkinatutkimuksia. • Kehitetään tuotteiden ja palvelujen myynninedistämisstrategioita ja jakelukanavia. • Valmistella teollisuus-, kaivos- ja maatalous-, kauppa-, energia-, liikenne- ja infrastruktuuripolitiikkaa koskevat hankkeet. • Neuvoa markkinaolosuhteissa.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutus: Koulutus suosii teoreettisia näkökohtia, mutta integroi ne metodologisiin kysymyksiin ja maailman todellisuuden analysointiin ja mieluiten kansalliseen. Yliopistokoulutuksen erityispiirteenä on nostaa esiin ja keskustella teoreettisista visioista, mutta tutkia niiden merkitystä. Myös talousteoriassa - mikrotalous, makrotalous, kasvu ja kehitys, rahateoria, julkinen talous - koulutus perustuu (ilmoitetun sosiaalisen näkökulman huomioon ottaen) muihin tieteenaloihin. Julkista elämää johtavien lain instituutioiden tuntemus; maailmantalouden ja maamme historiasta; sosiologisen teorian erityinen panos sosiaalisen kokonaisuuden tuntemiseen; talousmaantiede ja eri talouksien järjestelmien ja toimintamallien vertaileva analyysi tietä nykypäivän todellisuudelle. Matematiikan koulutus on keskeinen vaatimus, minkä vuoksi kandidaatin tutkinnon yleisessä jaksossa tutkitaan aiheita, jotka muodostavat ekonomistien oikean kielen ja joiden tietämys mahdollistaa analyysin, ymmärtämisen ja ammattilaisten välisen viestinnän.

    • 427, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Kouluttaa kuntoutuksen alalta valmistuneita fysioterapian tutkinnon suorittaneita korkealla tieteellisellä tasolla, humanistisella filosofialla, vankoilla eettisillä periaatteilla, jotka tunnistetaan yksilön terveyden ja yhteisön ongelmiin ja jotka edistävät, ehkäisevät ja kuntouttavat, taitojen, taitojen ja asenteiden kehittäminen elämänlaadun parantamiseksi ja ylläpitämiseksi

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Matematiikan opetuksen suorittanut keskiasteen opettaja on opettaja, joka: Tieteenalaan nähden se sisältää matemaattisen tuotannon mekanismeja ja pystyy tutkimaan perusteellisesti matemaattista tietoa lukion aiheiden viitteistä . Opiskellaksesi tai suunnitellaksesi opetusprojekteja, tunnista ja ota huomioon useita siihen liittyviä didaktisia ulottuvuuksia: käsitteen merkitysten monimuotoisuus, edustuksen tehtävä, sosiaalisten vuorovaikutusten rooli, ongelmien-teoria-tekniikoiden suhde tuotantoprosesseissa, arvo kollektiiviset keskustelut, säätiön sisällyttämisen monimutkaisuus muun muassa koulumatemaattiseen työhön. Luokkansa alueella hän pystyy suunnittelemaan tietyn aiheen opetusprojektin nimenomaisella tarkoituksella tukea opiskelijoidensa matemaattista tuotantoa ennakoiden erilaisia mahdollisia skenaarioita luokkahuoneessaan. Ehdotuksen toteuttamisessa voit tulkita opiskelijoiden tuotoksia, jotka esittävät hypoteeseja ideoista, joihin ne perustuvat.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Opettajat kouluttavat ja täyttävät opetuksen toisen asteen koulutuksessa. Urasuunnitelma koostuu kolmesta alasta: yksi yleiskoulutukseen, yksi tieteenalakohtaiseen koulutukseen ja yksi toiminnan ammatilliseen harjoitteluun.

    • 1201, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Visuaalisen taiteen kommunikaattori ja saman suuntainen tutkija voivat työskennellä kuvataiteen toteuttamisessa yleensä ja erityisesti joukkoviestimiin liittyvissä asioissa, kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien järjestämisessä operaattorina tai johtajatasona; joukkotiedotusvälineet: televisio, radio, journalismi, elokuva; operaattorina tai järjestäjänä; yritykset, jotka työskentelevät multimedian kanssa; Valtion tai yksityiset laitokset, jotka työskentelevät kuvataiteen kehittämiseen liittyvien toimintojen suunnittelussa, ja oppilaitokset, jotka vaativat kuvananalyysejä.

    • Balvanera, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    UNM: n arkkitehti pystyy suunnittelemaan, ohjaamaan ja toteuttamaan ihmisten elinympäristöön tarkoitettujen teosten rakentamisen: rakennukset, rakennusten ryhmät ja niiden muodostamat tilat sekä sisä- että ulkovarustuksensa. Ammatillisen pätevyytensä ansiosta hän pystyy myös toteuttamaan kestäviä rakenteita ja täydentäviä asennuksia, jotka vastaavat arkkitehtonisia töitä, sekä talojen kunnostamiseen, kunnostamiseen, kunnostamiseen ja toiminnallisuuteen.

    • 602, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    BIM (Building Information Modeling) -prosessit ovat nykyään paradigma tiedonhallinnalle kaikentyyppisissä ja kokoisissa rakennusprojekteissa. Sen vaikutus teollisuuteen on tulossa yhä havaittavammaksi ja vaikutus näkyy enemmän kasvaneessa kysynnässä asiantuntijoille, jotka pystyvät hallitsemaan nämä muutokset. Lähentyminen kohti tietomalliprosessien hyväksymistä pakollisiksi julkisissa tarjouskilpailuissa on jo todellisuus useissa ns. Keskusmaiden maissa ja on useimmissa tapauksissa niin lyhyt. Tämä vaikutus puolestaan määrittelee uudet tarpeet, roolit ja erikoisuudet tietomallipohjaisten prosessien tehokkaaseen hallintaan; joille on tehtävä päätös kouluttaa asianmukaisesti, toisin sanoen suuntautuen heidän rooliinsa erikoisuutensa prosesseissa.

    • 111, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Arkkitehtoniset ilmentymät yhdistävät ihmisen jatkuvan tarpeen suunnitella ja organisoida toimintansa etsinnöihin ja kulttuuri-ilmaisuihin, jotka luonnehtivat yhteisön elämää; muuttamalla luonnollinen ympäristö erilaisiksi ympäristöiksi ja rakennetuiksi muodoiksi. Nykyaikaisessa maailmassa dynaaminen tietojen, teknisten resurssien ja taiteellisten suuntausten vaihto tuottaa arkkitehtuurille ja avaruusaloille uusia assimilaatioita, muutoksia ja luomismuotoja, jotka vaikuttavat maisemaan, kaupunki- ja arkkitehtoniseen ympäristöön sekä taideteokseen .

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Universidad CAECE valmistuneella kandidaatilla on vankka tietotekniikan, ohjelmoinnin ja tietorakenteiden, ohjelmistotekniikan ja ohjelmointiparadigmojen osaaminen. Sen suunta on selvästi suunnattu ohjelmistoon tuotteena. Sinut on koulutettu erikoistumaan ohjelmistojen rakentamiseen ja kehittämiseen.

    • Buenos Aires, Argentiina
    • Resistencia, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Journalismin kandidaatti tarjoaa vankan akateemisen, kriittisen, tiukan ja moniarvoisen koulutuksen tiedotusvälineissä sekä julkisten ja yksityisten organisaatioiden viestinnän aloilla. Valmistuneet koulutetaan toimimaan journalisminhallinnan eri hierarkioissa kullakin erikoisalalla ja medialla: televisio, radio, audiovisuaalinen, grafiikka ja digitaalinen. Opetussuunnitelmassa keskitytään voimakkaasti monitasoisiin uusiin kirjoitus- ja transmedia-kertomuksiin, jotka integroivat luovasti pitkäaikaiset journalistiset taidot ammattialalla sovellettavaan digitaaliseen tekniikkaan.