Filter
Kandidaatin tutkinnot
Argentiina Santa Rosa

Suositut Kandidaattiohjelmat Santa Rosa Argentiinassa 2019

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Kansainväliset opiskelijat löytävät laaja ja monipuolinen valikoima korkeakoulujen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet edullinen tutkimukset korkeatasoista. Suuri merkitys on asetettu koulutusjärjestelmän Argentiinassa. Niiden tavoitteena on tarjota tiede-, ammatti, humanistinen ja tekninen koulutus korkeimmalla alalla.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Santa Rosa Argentiinassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Argentiina
Santa Rosa
Opiskelutyyppi
Tahti
Universidad Nacional de La Pampa

Luonnonvarojen ja ympäristön suunnittelu on monitieteinen ura, joka käsittelee ihmisen toiminnan vaikutuksia luonnon- ja antropisiin järjestelmiin. ... [+]

Luonnonvarojen ja ympäristön suunnittelu on monitieteinen ura, joka käsittelee ihmisen toiminnan vaikutuksia luonnon- ja antropisiin järjestelmiin.

Ensimmäisten kolmen vuoden aiheissa korostetaan muun muassa biologian, kemian, matematiikan, fysiikan, ekologian, edafologian, taloustieteen, sosiologian, klimatologian ja hydrologian peruskursseja. Tässä vaiheessa hankitaan tietoa ja taitoja, joita myöhemmin käyttävät teknologiat, jotka soveltuvat sovellettavien tekniikoiden kiertoon, neljännessä ja viidennessä vuodessa. Näiden vuosien aikana opiskelijat valmistautuvat teoreettiseen ja käytännölliseen tapaan ratkaista ympäristöongelmia, hallita luonnonvaroja integroidusti sekä suunnitella ja toteuttaa tutkimushankkeita omalla valinnallaan (tutkielma).Snapwire / Pexels... [-]

Argentiina Santa Rosa
Helmikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi