120 Kandidaatti Ohjelmat sisään Argentiina for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Argentiina for 2024Filter
    • Buenos Aires, Argentiina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaiset ovat valmiita työskentelemään niin globaalissa ja alueellisessa ympäristössä - kansallisessa tai ulkomaisessa - toimivissa yrityksissä kuin valtion ja yksityisissä instituutioissa, jotka tarjoavat tukipalveluita sekä taloudellista ja kaupallista tietoa kansainväliselle toiminnalle.

    • La Plata, Argentiina

    Etäopiskelu

    Espanja

    Uratavoitteet Tarjoa koulutusta ammattilaisille, jotka kykenevät tutkimaan, analysoimaan ja julkistamaan yleistä etua koskevia tosiasioita demokraattisen yhteiskunnan ihmisten ja järjestöjen tarpeiden perusteella siinä mielessä, että nämä tapahtumat, sosiaaliset ja kulttuuriset prosessit, taloudelliset ja poliittinen, lopulta vaikuttaa yhteisön henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen elämään. Edistää sellaisten taitojen kehittämistä, joiden avulla he voivat toimia asiantuntijoina mediassa ja sosiaalisen viestinnän tekniikoissa.

    • Avenida Doctor Luis Gutniski, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Edistää ja levittää tieteellisestä näkökulmasta alkuperäisiä artikkeleita, tieteellisiä ja teknologisia tutkimustöitä, jotka edistävät niiden kehitystä akateemisessa, kansallisessa ja kansainvälisessä tiedekoulussa, koko yhteiskunnan vaatiman huippuosaamisen jatkuvassa etsimisessä.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Mekatroniikka on uusi tekniikan ala, joka on syntynyt tarkkuusmekaniikan, elektroniikan, automaattisen ohjauksen ja tietotekniikan yhdistelmästä prosessien ja tuotteiden suunnittelussa tuotantosektorin kehityksen seurauksena. Siten Mechatronics Engineering kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät suunnittelemaan, suunnittelemaan, kehittämään ja automatisoimaan ohjelmoitavia ja älykkäitä tuotteita tai prosesseja, joita sovelletaan korkean teknologian laitteisiin teollisuuden tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Mitä aiot oppia kilpailun aikana? Opiskelemalla mekatroniikkaa saat kattavan koulutuksen elektronisesta, mekaanisesta ja teollisesta tietotekniikasta. Tässä monialaisessa yhdistetyssä eri aiheessa kehität taitoja voidaksesi suunnitella, kehittää, optimoida ja automatisoida laitteita, prosesseja tai korkean teknologian ja "älykkyyden" tuotteita; parantaa tuottavuutta ja teollisuuden kilpailukykyä.

    • Mar del Plata, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Bachelor in Human Resources työskentelee organisaation toimijoiden hallinnassa ja ylläpitää harmoniaa ihmisten käyttäytymisen ja organisaation tavoitteiden välillä. Ammattilaisella on keskeinen rooli, koska hänellä on päävastuu suunnittelussa, valinnassa, koulutuksessa, motivaatiossa ja suorituskyvyn arvioinnissa; järjestää ja koordinoida ihmissuhteita ja toteuttaa toimia organisaation konfliktien ehkäisemiseksi ja/tai ratkaisemiseksi. Ammatin kehittämistä ja harjoittamista voidaan tehdä: • organisaation henkilöstöpäällikkönä. • Konsultti inhimillisen pääoman hallinnan alueella. • Ulkoinen konsultti henkilöstön valintaohjelmien valmisteluun ja toteuttamiseen. • Yritysten ja järjestöjen välisten suhteiden koordinaattori työalueiden ja sosiaaliturvan valvonnassa. • neuvonantaja palkkapolitiikan määrittelyssä ja palkitsemissuunnitelmien suunnittelussa. • Koulutusohjelmien vetäjä. Tämän uran opintosuunnitelman perusjakso (1. ja 2. vuosi) sisältää julkisen kirjanpitäjän ja liiketalouden aineille yhteisiä aiheita. Kolmas ja neljäs ovat rodulle ominaisia.

    • Mar del Plata, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Journalistisen yliopiston teknikkoa voi opiskella kasvotusten Maroda Platan päämajassa. Sallii puolestaan artikuloinnin L Licenciaturan kanssa journalismissa, joka tarjoaa opiskelijoille innovatiivisen, täysin etäisen 4 vuoden kuluttua ja voi saada kaksi nimeä. FASTA -yliopistosta valmistunut journalistinen yliopistoteknikko työskentelee toimittajana sekä perinteisessä mediassa (radio, televisio tai kirjoitettu lehdistö) että uudessa mediassa, jota kehitetään Internetin yhteydessä (blogi, tv Internetissä, sosiaalinen media) verkot). Voit hallita omia projektejasi ottaen huomioon kaupalliset muuttujat ja markkinatilanteen, jossa se toimii, tarvittavalla kielellisellä, suullisella ja kirjallisella taidolla. Tavoitteena on tarjota opiskelijalle lyhyt ura (2 ja puoli vuotta), jossa painotetaan paljon journalistista harjoittelua ja näkökulmaa ammatin rakentamiseen soveltuvien välineiden avulla, jotta voidaan puuttua journalistiseen kenttään. normatiivisten, käytännöllisten ja diskursiivisten näkökohtien lisäksi, jotka voivat edistää parempaa viestintää eri kanavien ja median kautta. Kun otetaan huomioon, että viestintämarkkinat ovat viime vuosina kääntyneet sisällöntuotantoon, josta on tullut yksi viestintäalan tärkeimmistä segmenteistä, tällä uralla on selkeä profiili, joka on suunnattu tätä visioita kunnioittavalle median käytännölle. Ura akkreditoi opiskelijat vankkaan teoreettiseen ja käytännölliseen valmisteluun, joka takaa ammatillisen harjoittelun vastuullisesti, eettisesti ja inhimillisesti, jota tukee tiukka akateeminen koulutus ja joka on erityisesti taipuvainen opettamaan työtä tiedotusvälineille, kuten radio, televisio ja painettu media (sanomalehdet ja aikakauslehdet), mutta myös Internet, joka on foorumi enemmän näkökulmaa kulttuurin kulutukseen tulevaisuudessa.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Ihmisten liikkuminen paikasta toiseen syistä, jotka eivät liity heidän lomaansa, oli matkailun alkamisen perusta. 1900 -luvun puolivälissä, kun kongressien, kongressien, messujen jne. Siksi ehdotamme tätä koulutusta kaikille matkailualan yritysten suunnittelusta ja koordinoinnista kiinnostuneille: OPE (ammattitapahtumien järjestäjä) Matkatoimistot, oppaat ja matkailuteknikot Hotelliomistajat, majatalojen ja/tai maatilojen omistajat sekä lämpökompleksien johtajat maakuntaturismin ja yleensä liike -elämän sihteeristöjen hallintohenkilöstö.

    • Vicente López, Argentiina

    Etäopiskelu

    Espanja

    Ryhdy ammattitaitoiseksi leipuriksi Latinalaisen Amerikan täydellisimmällä ohjelmalla nopeutetusti vain viidessä kuukaudessa. Opit tekemään kaikenlaista kansallista ja kansainvälistä leipää sekä moderneja ja avantgarde-luomuksia. Kurssia tulee täydentää kirjaamme "Professional Bakery Techniques", jonka on kirjoittanut ohjaajamme, kansainvälisen leipomon asiantuntija ja kansainvälisten palkintojen voittaja Paulo Sebess. Tunnit ovat 100% verkossa, ja niissä on vaiheittaiset selitykset ja ne on tallennettu teräväpiirtovideoihin, joten et unohda yhtäkään yksityiskohtaa valmistelusta ja tekniikoista. Täydennät myös oppimistasi turvallisuus- ja hygieniakursseilla työpaikalla ja elintarvikkeiden käsittelyssä, ravitsemuksessa, pizzoissa ja empanadeissa. Mausi Sebess on ainoa instituutti, joka toimittaa MasterChef -sertifikaatteja.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Ymmärtää scenografisen tilan hallinnan tekstin perusteella ja tuottaa kokonaisvaltaisen esteettisen tunteen. Ammatillinen kehittyminen virallisissa ja riippumattomissa teatteriyhtiöissä, virallisissa teattereissa, valtion järjestöissä, televisiostudioissa, elokuvatuotantoyrityksissä. Tämä toiminta voi tapahtua luovan työn eri hetkinä: suunnittelu, toteutus, kokoonpano, viimeistely.

    • 1601, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Sisustussuunnittelun ura on kolmen vuoden korkeampi tekniikka, jossa on kasvotusten. Sisustussuunnittelun korkeamman tekniikan tutkinnon suorittanut pystyy toimimaan itsenäisesti tai muiden ammattilaisten kanssa omakotitalojen, pientalojen, kulttuuri- ja liiketilojen sisustussuunnittelun ja huonekalujen suunnittelun projekteissa ja esineitä.

    • Santiago del Estero, Argentiina

    Hoitotyön kandidaatin tutkinto on toiminut UNSE: n piirissä vuodesta 1977. Se sai alkunsa vastauksena Santiago del Esteron hoitotyön ammattilaisten sosio-terveystarpeeseen. Sen kesto on viisi vuotta, ja perusjakso on kolme vuotta, jonka avulla se voi hankkia keskitason sairaanhoitajan tutkinnon.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    • Analysoi markkinatutkimuksia. • Kehitetään tuotteiden ja palvelujen myynninedistämisstrategioita ja jakelukanavia. • Valmistella teollisuus-, kaivos- ja maatalous-, kauppa-, energia-, liikenne- ja infrastruktuuripolitiikkaa koskevat hankkeet. • Neuvoa markkinaolosuhteissa.

    • Villa María, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Kansainvälisen elintarviketekniikan maisterin (MITA) tavoitteena on myötävaikuttaa alan ammattilaisten akateemiseen koulutukseen elintarviketeollisuudessa, integroida vankka koulutus tieteellisillä ja teknologisilla aloilla ja tarjota laajaa koulutusta analysointia, arviointia, suunnittelua, kehittämistä, kaikenlaisten erityyppisten elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvien toimintojen suunnittelu ja toteutus, olipa kyse jalostuksesta tai palveluista.

    • Rosario, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Tutkinto on tarkoitettu kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät hallitsemaan tehokkaasti muutoksia ja muutoksia, joihin ravintola-ala on upotettu. Tämän perusteella kandidaatin tutkinto pyrkii helpottamaan opiskelijoiden tiedon ja tekniikoiden hankkimista, joiden avulla he voivat kehittää johtamistaitoja, syventää tämän kasvavan teollisuuden ympäristön ympäristöanalyysiä, suorittaa sisäisiä diagnooseja, joiden tarkoituksena on muotoilla ja toteuttaa strategioita, jotka mahdollistavat tuottamisen ja ylläpitää kilpailuetuja.

    • Buenos Aires, Argentiina

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutus: Koulutus suosii teoreettisia näkökohtia, mutta integroi ne metodologisiin kysymyksiin ja maailman todellisuuden analysointiin ja mieluiten kansalliseen. Yliopistokoulutuksen erityispiirteenä on nostaa esiin ja keskustella teoreettisista visioista, mutta tutkia niiden merkitystä. Myös talousteoriassa - mikrotalous, makrotalous, kasvu ja kehitys, rahateoria, julkinen talous - koulutus perustuu (ilmoitetun sosiaalisen näkökulman huomioon ottaen) muihin tieteenaloihin. Julkista elämää johtavien lain instituutioiden tuntemus; maailmantalouden ja maamme historiasta; sosiologisen teorian erityinen panos sosiaalisen kokonaisuuden tuntemiseen; talousmaantiede ja eri talouksien järjestelmien ja toimintamallien vertaileva analyysi tietä nykypäivän todellisuudelle. Matematiikan koulutus on keskeinen vaatimus, minkä vuoksi kandidaatin tutkinnon yleisessä jaksossa tutkitaan aiheita, jotka muodostavat ekonomistien oikean kielen ja joiden tietämys mahdollistaa analyysin, ymmärtämisen ja ammattilaisten välisen viestinnän.