Filter
Kandidaatin tutkinnot
Afrikka

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurissa Afrikka 2019/2020

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

Vaikka valitset Itä-Afrikan mytologisia, lumoava Tansania, Senegal, maa Teranga tai Etelä-Afrikassa, jossa on laajat mahdollisuudet liota ja palvella, tutkimus Afrikassa on ylivoimainen.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurissa Afrikka 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Afrikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita vanhempiksi arkkitehtitekniikoiksi rekisteröintiin, ylemmän keskitason rekisteröintikategorian, jonka Etelä-Afrikan neuvosto mä ... [+]

BTech Honors -arkkitehtuuritekniikka (sovellettu suunnittelu)

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita vanhempiksi arkkitehtitekniikoiksi rekisteröintiin, ylemmän keskitason rekisteröintikategorian, jonka Etelä-Afrikan neuvosto määritteli arkkitehtitoimintaa varten. Ohjelmalla on SACAP-, RIBA- ja CAA-osan 1 akkreditointi.

Ohjelma keskittyy arkkitehtisuunnitteluun, muotoiluteoriaan ja suunnittelun kehittämiseen, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka ovat tutkintotodistuksensa aikana osoittaneet suunnittelutaitoa ja jotka haluavat kehittää tätä kykyä voidakseen rekisteröityä ammattimaisiksi vanhoiksi arkkitehtitekniikoiksi tai jatka opintoilla saadakseen ammattiarkkitehdiksi tai haluavat harjoittaa itsenäisesti.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Arkkitehtuurin laitos tarjoaa arkkitehtuurin kandidaatin (Bachelor of Architecture), jolla on ehdoton vahvistus arkkitehtuurin ammattilaiselta (SACAP) ja Commonwealth Ass ... [+]

Arkkitehtuurin ammattilaiset osallistuvat rakennetun ympäristön muotoiluun. Heidän ponnistelunsa ovat ilmeisiä kaikkialla, edullisen asuntohankkeen yksinkertaisesta rakentamisesta hienostuneeseen pilvenpiirtäjien pystyttämiseen. Arkkitehtuurin ammattilaisia työskentelee rakennusprojektien suunnittelussa, teknologisessa ratkaisussa ja johtamisessa.

Arkkitehtuurin laitos tarjoaa arkkitehtuurin kandidaatin (Bachelor of Architecture), jolla on ehdoton vahvistus arkkitehtuurin ammattilaiselta (SACAP) ja Commonwealth Association for Architecture (CAA) -lta.

Uramahdollisuudet

Arkkitehdin ammatti tarjoaa laajan valikoiman erikoistumisia johtamisesta tekniikkaan ja muotoiluun. Valmistuneet voivat ilmoittautua seuraaviin ammatillisiin elimiin tai instituutteihin:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi