Filter
Kandidaatin tutkinnot
Afrikka

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurissa Afrikka 2019

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

Vaikka valitset Itä-Afrikan mytologisia, lumoava Tansania, Senegal, maa Teranga tai Etelä-Afrikassa, jossa on laajat mahdollisuudet liota ja palvella, tutkimus Afrikassa on ylivoimainen.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurissa Afrikka 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Afrikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita rekisteröimiseksi Senior Architectural teknologistit, ylemmän keskitason rekisteröinnin luokkaan määritelty Etelä-Afrikkalainen ... [+]

BTech Saavutukset Arkkitehti Technology (Applied suunnittelu)

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita rekisteröimiseksi Senior Architectural teknologistit, ylemmän keskitason rekisteröinnin luokkaan määritelty Etelä-Afrikkalainen neuvoston arkkitehtikunnan (SACAP). Ohjelma tekee SACAP, RIBA ja CAA Part 1 akkreditoinnin.

Ohjelma keskittyy arkkitehtonisen suunnittelun, suunnittelun teoria ja tekniikan suunnitelmien on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka, aikana tutkintotodistuksen tutkimuksissa ovat osoittaneet lahjakkuutta suunnittelu ja jotka haluavat kehittää tätä kykyä, jotta ilmoittautua Professional Senior Architectural teknologistit tai jatkaa opintoja saada Ammattilaiset Arkkitehdit tai jotka haluavat toimia itsenäisesti.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Arkkitehtuurin osasto tarjoaa Bachelor of Architecture, joka on ehdoton validointi arkkitehtikunnan (SACAP) ja Kansainyhteisön Association for Architecture (CAA). ... [+]

Arkkitehti ammattilaiset ovat mukana muokkaamassa rakennetun ympäristön. Heidän ponnistelunsa ovat ilmeisiä kaikkialla, yksinkertainen rakenne edullisen asuinalueen hienostunut erektio pilvenpiirtäjiä. Arkkitehti ammattilaisia ​​työskentelee suunnitteluun, teknologian tarkkuus ja hallinta rakennusprojekteissa.

Arkkitehtuurin osasto tarjoaa Bachelor of Architecture, joka on ehdoton validointi arkkitehtikunnan (SACAP) ja Kansainyhteisön Association for Architecture (CAA).

Avoimet työpaikat

Arkkitehtikunnan tarjoaa laajan valikoiman erikoisalojen aina johdon teknologia ja muotoilu. Valmistuneet pystyy rekisteröitymään seuraavat ammatilliset elimet tai laitokset:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi