BACHELORSTUDIES.FI

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa 2019/2020 A Coruña Espanjassa

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksen

Jos soveltava matematiikka kiinnostaa, arkkitehtuurin opinnot voivat olla juuri oikea valinta. Alan opinnoissa keskitytään muun muassa siihen, miten voidaan suunnitella kustannustehokkaita, visuaalisesti huomiota herättäviä ja rakenteellisesti toteuttamiskelpoisia koteja ja rakennuksia, ja ratkaisua etsittäessä painotetaan aina tekniikan yleisiä periaatteita ja erilaisia ongelmanratkaisumenetelmiä.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa A Coruña Espanjassa 2019/2020

3 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, A Coruña Filter

Samanaikaisuutta koulutusohjelma tekninen rakenne ja liiketalous tutkinto

Universidade da Coruña
Kampus Full-time 6 vuotta Syyskuu 2019 Espanja A Coruña

University of A Coruña, sen tavoitteena tarjota koulutusta vaihtoehtoja, jotka parantavat tarjonnan, joiden avulla se voi jatkaa samanaikaisesti tutkinto Tekninen ja Grade Architecture in Business, ehdottamalla yhteinen ohjelma kehittämä yliopiston tekninen rakenne ja tiedekunnan taloustieteiden viralliseen opetussuunnitelmaan.

Tutkinto arkkitehtitoimistot

Universidade da Coruña
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2019 Espanja A Coruña

Tutkinto Arkkitehtuurin tutkimuksessa tarjoaa kattavan koulutuksen monimutkainen prosessien arkkitehtuuri.

Tutkinto tekninen arkkitehtuuri

Universidade da Coruña
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Espanja A Coruña

Grade tekninen arkkitehtuuri on ainoa opettanut Galiciassa oikeuttavista harjoittaa säänneltyä ammattia teknisenä suunnittelijana. Tähän koulutukseen aika on neljä vuotta.