Filter
Kandidaatin tutkinnot
Espanja Barcelona

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa 2019/2020 in Barcelona Espanjassa

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Koska 2. suurin kaupunki Espanjassa, Barcelona on Katalonian pääkaupunki maakunnassa. Se on yli 4 miljoonaa asukasta. Se on vilkas kaupunki, joka isännöi tuhansia turisteja vuosittain. Se on koti University of Barcelona mm.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa in Barcelona Espanjassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Barcelona

Tutkinnot
Sijainti
Espanja
Barcelona
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
International University of Catalonia

UIC on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen parhaan akateemisen valmistelun sekä teoreettisessa että käytännöllisessä ulottuvuudessa sekä tarjoamaan niille välineet, jo ... [+]

UIC on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen parhaan akateemisen valmistelun sekä teoreettisessa että käytännöllisessä ulottuvuudessa sekä tarjoamaan niille välineet, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle työmarkkinoille pääsylle.

Jotta nämä tavoitteet saavutettaisiin tehokkaasti, UIC on kehittänyt pedagogisen lähestymistavan, joka perustuu seuraaviin työkaluihin ja menetelmiin:

Henkilökohtainen huomio

Yksilöllinen huomio kiinnitetään opiskelijoihimme. Suhde on korkeintaan 20 opiskelijaa luennoitsijaa kohden

Työtarjoukset

Meillä on luettelo kansallisista ja kansainvälisistä tarjouksista. Tämä mahdollistaa opiskelijoiden pääsyn työhön missä tahansa kaupungeissa maailmassa, mukaan lukien ammatilliset reitit kustantamoihin, julkishallintoon, toimistotyöhön, myynninedistämiseen, konsultointiin, teollisuuteen ...... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi