Filter
Kandidaatin tutkinnot
Etelä-Afrikka

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurissa Etelä-Afrikassa 2019

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Arkkitehtuurin opinnoissa painopisteitä ovat rakentamisen ja sisustussuunnittelun historia erilaisten taidesuuntausten kontekstissa. Opiskelijat pääsevät perehtymään muun muassa kuuluisiin arkkitehteihin ja erilaisiin arkkitehtonisiin suuntauksiin kautta Amerikkojen ja Euroopan historian.

Maa sijaitsee sen eteläkärjessä Afrikassa, Etelä-Afrikka, on rikas kulttuuri, että et koskaan saa tarpeeksi tutustuessaan tai opiskella täällä. Kielet ovat muun muassa Afrikaner ja Englanti sekä Hollannin. Kampuksella elämän laaja Etelä-Afrikkalainen yliopisto, University of Johannesburg tai muiden yliopistojen tulee mielessä puhaltavat. Tulet rakastamaan vuorovaikutuksessa Bantus täällä ja trooppinen ilmasto alueella.

Suositut Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurissa Etelä-Afrikassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Etelä-Afrikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita rekisteröimiseksi Senior Architectural teknologistit, ylemmän keskitason rekisteröinnin luokkaan määritelty Etelä-Afrikkalainen ... [+]

BTech Saavutukset Arkkitehti Technology (Applied suunnittelu)

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita rekisteröimiseksi Senior Architectural teknologistit, ylemmän keskitason rekisteröinnin luokkaan määritelty Etelä-Afrikkalainen neuvoston arkkitehtikunnan (SACAP). Ohjelma tekee SACAP, RIBA ja CAA Part 1 akkreditoinnin.

Ohjelma keskittyy arkkitehtonisen suunnittelun, suunnittelun teoria ja tekniikan suunnitelmien on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka, aikana tutkintotodistuksen tutkimuksissa ovat osoittaneet lahjakkuutta suunnittelu ja jotka haluavat kehittää tätä kykyä, jotta ilmoittautua Professional Senior Architectural teknologistit tai jatkaa opintoja saada Ammattilaiset Arkkitehdit tai jotka haluavat toimia itsenäisesti.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Arkkitehtuurin osasto tarjoaa Bachelor of Architecture, joka on ehdoton validointi arkkitehtikunnan (SACAP) ja Kansainyhteisön Association for Architecture (CAA). ... [+]

Arkkitehti ammattilaiset ovat mukana muokkaamassa rakennetun ympäristön. Heidän ponnistelunsa ovat ilmeisiä kaikkialla, yksinkertainen rakenne edullisen asuinalueen hienostunut erektio pilvenpiirtäjiä. Arkkitehti ammattilaisia ​​työskentelee suunnitteluun, teknologian tarkkuus ja hallinta rakennusprojekteissa.

Arkkitehtuurin osasto tarjoaa Bachelor of Architecture, joka on ehdoton validointi arkkitehtikunnan (SACAP) ja Kansainyhteisön Association for Architecture (CAA).

Avoimet työpaikat

Arkkitehtikunnan tarjoaa laajan valikoiman erikoisalojen aina johdon teknologia ja muotoilu. Valmistuneet pystyy rekisteröitymään seuraavat ammatilliset elimet tai laitokset:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi