Filter
Kandidaatin tutkinnot
Etelä-Afrikka Johannesburg

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa 2019/2020 in Johannesburg Etelä-Afrikassa

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Jos soveltava matematiikka kiinnostaa, arkkitehtuurin opinnot voivat olla juuri oikea valinta. Alan opinnoissa keskitytään muun muassa siihen, miten voidaan suunnitella kustannustehokkaita, visuaalisesti huomiota herättäviä ja rakenteellisesti toteuttamiskelpoisia koteja ja rakennuksia, ja ratkaisua etsittäessä painotetaan aina tekniikan yleisiä periaatteita ja erilaisia ongelmanratkaisumenetelmiä.

Maa sijaitsee sen eteläkärjessä Afrikassa, Etelä-Afrikka, on rikas kulttuuri, että et koskaan saa tarpeeksi tutustuessaan tai opiskella täällä. Kielet ovat muun muassa Afrikaner ja Englanti sekä Hollannin. Kampuksella elämän laaja Etelä-Afrikkalainen yliopisto, University of Johannesburg tai muiden yliopistojen tulee mielessä puhaltavat. Tulet rakastamaan vuorovaikutuksessa Bantus täällä ja trooppinen ilmasto alueella.

Johannesburg kaupunki on suurin lähde kultaa ja timantti eteläisessä Afrikassa. Se on perusta Etelä-Afrikan perustuslakituomioistuimen ja on suurin ja vaurain kaupunki Gauteng Province. Se on koti University of Johannesburg.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa in Johannesburg Etelä-Afrikassa 2019/2020

Read More Read less

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Johannesburg

Tutkinnot
Sijainti
Etelä-Afrikka
Johannesburg
Opiskelutyyppi
Tahti
University of Johannesburg

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita vanhempiksi arkkitehtitekniikoiksi rekisteröintiin, ylemmän keskitason rekisteröintikategorian, jonka Etelä-Afrikan neuvosto mä ... [+]

BTech Honors -arkkitehtuuritekniikka (sovellettu suunnittelu)

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita vanhempiksi arkkitehtitekniikoiksi rekisteröintiin, ylemmän keskitason rekisteröintikategorian, jonka Etelä-Afrikan neuvosto määritteli arkkitehtitoimintaa varten. Ohjelmalla on SACAP-, RIBA- ja CAA-osan 1 akkreditointi.

Ohjelma keskittyy arkkitehtisuunnitteluun, muotoiluteoriaan ja suunnittelun kehittämiseen, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka ovat tutkintotodistuksensa aikana osoittaneet suunnittelutaitoa ja jotka haluavat kehittää tätä kykyä voidakseen rekisteröityä ammattimaisiksi vanhoiksi arkkitehtitekniikoiksi tai jatka opintoilla saadakseen ammattiarkkitehdiksi tai haluavat harjoittaa itsenäisesti.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Arkkitehtuurin laitos tarjoaa arkkitehtuurin kandidaatin (Bachelor of Architecture), jolla on ehdoton vahvistus arkkitehtuurin ammattilaiselta (SACAP) ja Commonwealth Ass ... [+]

Arkkitehtuurin ammattilaiset osallistuvat rakennetun ympäristön muotoiluun. Heidän ponnistelunsa ovat ilmeisiä kaikkialla, edullisen asuntohankkeen yksinkertaisesta rakentamisesta hienostuneeseen pilvenpiirtäjien pystyttämiseen. Arkkitehtuurin ammattilaisia työskentelee rakennusprojektien suunnittelussa, teknologisessa ratkaisussa ja johtamisessa.

Arkkitehtuurin laitos tarjoaa arkkitehtuurin kandidaatin (Bachelor of Architecture), jolla on ehdoton vahvistus arkkitehtuurin ammattilaiselta (SACAP) ja Commonwealth Association for Architecture (CAA) -lta.

Uramahdollisuudet

Arkkitehdin ammatti tarjoaa laajan valikoiman erikoistumisia johtamisesta tekniikkaan ja muotoiluun. Valmistuneet voivat ilmoittautua seuraaviin ammatillisiin elimiin tai instituutteihin:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi