69 Kandidaatti Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri sisään Eurooppa for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Valencia, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ainutlaatuinen, kansainvälinen, mukaansatempaava kokemus, joka perustuu edistyneeseen tekniseen tietoon ja opintomatkoihin, odottaa arkkitehdin tutkintoa suorittavia opiskelijoita. Ohjelmassa on 40 kurssia, 10 kohdetta ja yhteinen oppimisresurssi, joka keskittyy matkustamiseen, ja se kestää viisi vuotta.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Arkkitehtisuunnittelun kandidaatin tutkinnon tavoitteena on muodostua tutkinnon suorittaneita, jotka hallitsevat arkkitehtuurin suunnittelussa sen eri mittakaavassa tarvittavat teoreettiset perusteet ja toimintavälineet sekä huomioivat rakennetun ympäristön muutosprosessien monimutkaisuuden olosuhteet.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Arkkitehtuuriura on suunniteltu luoville, innostuneille ja aloitteellisille ihmisille, jotka nauttivat ympäröivien tilojen ja kaupunkien luomisesta ja parantamisesta.

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuriohjelmamme tavoitteena on tarjota opiskelijoille taidot ja erikoistiedot, joita tarvitaan luovien ja vastuullisten ratkaisujen soveltamiseen arkkitehtuurin alalla. Ohjelma auttaa opiskelijoita ymmärtämään roolinsa ja vastuunsa arkkitehteina missä tahansa fyysisessä ja kulttuurisessa kontekstissa, olipa se sitten paikallinen tai kansainvälinen.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    Arkkitehtuuri on monimutkainen tieteenala, jossa yhdistyvät tieteellinen ja tekninen kurinalaisuus taiteen luovuuteen ja estetiikkaan. Universidad CEU San Pablo hankit kokonaisvaltaisen ja tasapainoisen koulutuksen 5 vuoden aikana kaikilla aloilla: tekniset, humanistiset tieteet ja projektit. Yliopistotutkintomme on saanut NAAB:n olennaisen vastaavuuden ja ylittää kansainväliset laatustandardit. Alan viimeisimmän kehityksen myötä sitä johtaa joukko työskenteleviä ammattilaisia, jotka tuovat lisäarvoa omasta ammatillisesta toiminnastaan.

    • Madrid, Espanja
    • Berzosa, Espanja
    • + 1 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti, Espanja

    Olemme suunnittelua. Arkkitehtuurikoulumme arkkitehtuuriprojektit ehdottavat alueen uudistamista avantgardistisen näkökulman kautta, jossa on vahva sitoutuminen paikkaan ja maisemaan kaikilla tasoilla. Olemme kokeellisia kokeellisten työpajojemme ansiosta, jotka tehostavat opetusta lyhytaikaisessa arkkitehtuurissa, prototyyppien valmistuksessa ja valaistuksessa, opiskelijoiden koulutuksessa erottuvissa aineissa. Olemme vihreitä. Koulutus sellaisilla aloilla kuin alue ja energia painottavat kestävää lähestymistapaa kaupunkiprojektien suunnitteluun. Liikkuvuuden, hiilijalanjäljen ja energiatehokkuuden hallinta ovat ratkaisevia parametreja uuden ja paremman maailman suunnittelussa ja rakentamisessa.

    • Paphos, Kyproksen tasavalta

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuriohjelma tarjoaa kandidaatin tutkinnon neljän vuoden kokopäiväisen opiskelun jälkeen ja arkkitehtuurin tutkintotodistus viiden vuoden kokopäiväisen opiskelun jälkeen.

    • Warsaw, Puola

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Kiillottaa

    Arkkitehtuuri on tutkimusala, jossa yhdistyvät rakennusten muovisten, taiteellisten ja esteettisten ominaisuuksien suunnittelun ja muotoilun tiedot ja taidot. Se on myös tiedettä rakennuskoostumusten upottamisesta tilaan, jossa elämme.

    • Gdańsk, Puola

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Opetussuunnitelma on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat opiskella arkkitehtuuria. Se on kehitetty kouluttamaan tulevia arkkitehtejä sekä teknisessä tietämyksessä että kehittämään heidän tietoisuuttaan esteettisistä ja ihmislähtöisistä arvoista. Sen avulla opiskelijat voivat kehittää kaupungistuneiden alueiden muotoilemiseen liittyviä taitoja sekä pikkuarkkitehtuurin elementtejä, yleishyödyllisiä tiloja että monialaisia kaupunkiprojekteja.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    La Sallen arkkitehtikoulu (ETSALS) - Ramon Llullin yliopisto tarjoaa kokemuksen arkkitehtuurin ja rakentamisen oppimisesta työskentelemällä Barcelonan ja muun maailman johtavien arkkitehtien lahjakkuuden kanssa.

    • Pécs, Unkari

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma kouluttaa oppilaita soveltamaan monimutkaista osaamistaan ​​arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun aloilla sekä monimuotoisessa ympäristönmuodostuksen alalla (arkkitehtisuunnittelu, kaupunki- ja maasuunnittelu, rakennettu kulttuuriperinnön säilyttäminen, rakennesuunnittelu, rakentaminen työ-, hallinto- ja hallintotehtävät, viranomaisten kuuleminen, opetus jne.) Lisäksi opiskelijat ovat valmiita ammatilliseen suunnitteluun, kun he ovat saaneet tarvittavan käytännön kokemuksen asiaa koskevien säännösten mukaisesti.

    • Villaviciosa de Odón, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Madridin Universidad Europea arkkitehtuurin kandidaatin tutkinto on viisivuotinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tietoa ja taitoja johtaa arkkitehtuuriprojekteja ympäri maailmaa. Arkkitehtuurin tutkinto, joka on yhteensä 300 op, varmistaa, että valmistut tuntemaan alan uusimmat digitaaliset työkalut, kuten BIM-metodologian, piirustuksen, projektit ja urbanismin.

    • Online Poland

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Ensimmäisen asteen (perustutkinto) englanninkielinen arkkitehtuurin ohjelma käsittää 8 lukukautta ja noudattaa uusimpia arkkitehtikoulutuksen standardeja. Se on ansainnut - ainoana Puolassa - kaksi kansainvälistä akkreditointia: Royal Institute of British Architects ja Euroopan unionin ilmoituksen.

    • Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Johtavien ammattilaisten laaja asiantuntemus, korkealaatuinen tutkimus ja erinomaiset tilat; Newcastle on loistava paikka opiskella arkkitehtuurin tutkintoa. Akkreditoitu arkkitehtuurin BA Honors -tutkinto on ensimmäinen askel kohti ammattiarkkitehdin pätevyyttä, ja jätät oman suunnittelutyylisi ja erottuvan työskentelytavan.

    • Warsaw, Puola

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    B.Sc. Arkkitehtuuri tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja suunnittelun luovaan prosessiin kaupunki- ja maaseutualueilla. Opit arkkitehtuurityökaluista sekä monista poikkitieteellisistä aiheista, jotka liittyvät arkkitehtuuriin ja suunnitteluprosessiin.