Filter
Kandidaatin tutkinnot
Kiina Jiangsu Suzhou

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa 2019 in Suzhou Kiinassa

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

Kiina, virallisesti People 's Republic of China, on suvereeni valtio sijaitsee Itä-Aasiassa. Se on maailman 's väkirikkain maa, jonka väkiluku on yli 1,35 miljardia.

Tämä kaupunki on historiallinen ja kulttuurinen keskus Kiinassa. Suuri osa kulttuuri on vaikuttanut useissa oppilaitoksissa sijaitsee täällä. Erilaisia ​​ihmisiä, jotka tulevat opiskelemaan kouluissa kuten University of Science and Technology Suzhou ovat tehneet kaupungin elävämpiä ja kaunis.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa in Suzhou Kiinassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Suzhou

Tutkinnot
Sijainti
Kiina
Jiangsu
Suzhou
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Arkkitehtuuri on ensisijaisesti arkkitehtisuunnittelun kurinalaisuutta. Arkkitehtoniset opiskelijat pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ​​suunnitteluongelmia arkkitehtisu ... [+]

BEng arkkitehtuuriyleiskatsaus

Arkkitehtuuri on ensisijaisesti arkkitehtisuunnittelun kurinalaisuutta. Arkkitehtoniset opiskelijat pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ​​suunnitteluongelmia arkkitehtisuunnittelussa, rakennusympäristössä ja energiankulutuksessa, rakennustekniikassa ja rakenteessa sekä sovittamaan sisäisen ja ulkoisen ympäristön tarpeet, jotka täyttävät ihmisen sisätilojen tarpeet. Arkkitehti on ainoa, joka on koulutettu kaikilla arkkitehtuurin osa-alueilla.

RIBA-sertifikaatti

Arkkitehtuurin peruskurssi 西交利物浦大学 arkkitehtuurin osastolla sai Britannian arkkitehtitoimiston kuninkaallisen instituutin (RIBA) ensimmäisen vaiheen ja on ensimmäinen kiinalainen yliopisto, joka saa tämän sertifikaatin. Tämä sertifikaatti merkitsee virallisesti 西交利物浦大学 arkkitehtuurin osaston peruskoulutusta, joka on sovitettu korkeatasoisiin arkkitehtuurikouluihin ympäri maailmaa. Britannian arkkitehtitoimiston kuninkaallinen instituutti mainitsi tuomaraportissa, että 西交利物浦大学 arkkitehtuurin osasto on "tarttunut ihmiskeskeiseen" käsitteeseen nousevan globalisaation puitteissa, jotta voidaan kehittää uusien tutkintojen tavoitteita ja luoda Opiskelija osaa rakentaa ravinteiden ainutlaatuisen opetusympäristön kansainvälistymisen taustalta ja Kiinan ainutlaatuisuudesta. "... [-]

Kiina Suzhou
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi