Filter
Kandidaatin tutkinnot
Kiina Shandong Qingdao

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa 2019/2020 in Qingdao Kiinassa

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Arkkitehtuurin opinnoissa painopisteitä ovat rakentamisen ja sisustussuunnittelun historia erilaisten taidesuuntausten kontekstissa. Opiskelijat pääsevät perehtymään muun muassa kuuluisiin arkkitehteihin ja erilaisiin arkkitehtonisiin suuntauksiin kautta Amerikkojen ja Euroopan historian.

Kiina, virallisesti People 's Republic of China, on suvereeni valtio sijaitsee Itä-Aasiassa. Se on maailman 's väkirikkain maa, jonka väkiluku on yli 1,35 miljardia.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa in Qingdao Kiinassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Qingdao

Tutkinnot
Sijainti
Kiina
Shandong
Qingdao
Opiskelutyyppi
Tahti
Qingdao Technological University Qindao College

Ohjelma kestää viisi vuotta ja valmistelee yksilöiden itsenäiseen ammattitoimintaan arkkitehtuurin ja tekee tutkimusta eri osa kentän. ... [+]

Bachelor of Architecture

Ohjelma kestää viisi vuotta ja valmistelee yksilöiden itsenäiseen ammattitoimintaan arkkitehtuurin ja tekee tutkimusta eri osa kentän. Se sisältää ohjeita arkkitehtonisen suunnittelun, historiaa ja teoriaa; rakenteiden ja ympäristöjärjestelmät; projekti ja suojelualueiden suunnittelu; rakentamiseen; ammatilliset vastuualueensa ja standardit; ja siihen liittyvät kulttuuriset, sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristökysymykset. Suuret kurssit ovat: Arkkitehtisuunnittelu, Asuin suunnittelu ja muotoilu, AutoCAD ja rakennusmääräysten jne.

[-]
Kiina Qingdao
Syyskuu 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi