Filter
Kandidaatin tutkinnot
Kiina Shandong Shandong

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa 2019/2020 Shandong Kiinassa

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Arkkitehtuurin opinnoissa painopisteitä ovat rakentamisen ja sisustussuunnittelun historia erilaisten taidesuuntausten kontekstissa. Opiskelijat pääsevät perehtymään muun muassa kuuluisiin arkkitehteihin ja erilaisiin arkkitehtonisiin suuntauksiin kautta Amerikkojen ja Euroopan historian.

Kiina, virallisesti People 's Republic of China, on suvereeni valtio sijaitsee Itä-Aasiassa. Se on maailman 's väkirikkain maa, jonka väkiluku on yli 1,35 miljardia.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Arkkitehtuurissa Shandong Kiinassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Shandong

Tutkinnot
Sijainti
Kiina
Shandong
Opiskelutyyppi
Tahti
Qingdao Technological University Qindao College

Ohjelma kestää viisi vuotta ja valmistelee yksilöiden itsenäiseen ammattitoimintaan arkkitehtuurin ja tekee tutkimusta eri osa kentän. ... [+]

Bachelor of Architecture

Ohjelma kestää viisi vuotta ja valmistelee yksilöiden itsenäiseen ammattitoimintaan arkkitehtuurin ja tekee tutkimusta eri osa kentän. Se sisältää ohjeita arkkitehtonisen suunnittelun, historiaa ja teoriaa; rakenteiden ja ympäristöjärjestelmät; projekti ja suojelualueiden suunnittelu; rakentamiseen; ammatilliset vastuualueensa ja standardit; ja siihen liittyvät kulttuuriset, sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristökysymykset. Suuret kurssit ovat: Arkkitehtisuunnittelu, Asuin suunnittelu ja muotoilu, AutoCAD ja rakennusmääräysten jne.

[-]
Kiina Qingdao
Syyskuu 2019
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi